139
Spiderwick Chronicles
  • vajek
    figyu a tűzlikuszra gondolsz az a ház kőrűl van ahol van az a kocsi a garázsmellet van
  • vajek
    én elakadtam amikor a kobodokat kellet meg őlni majd ha valaki tud segitsen
  • Marvi
    De másnak is előfordulhat hogy nem tudja mit kell csinálni, ezért nem árt leirni....pl én pont tegnap jártam igy, és ha le lett volna irva fél ora kereséstől kiméltem volna meg magam
  • Qwerty4
    Hát már nem igazán aktuális. :)
    Azóta végigtoltam a játékot.
  • Marvi
    PageUp, PageDown...
  • Tuchito
    Helló!
    Szeretném megkérdezni, hogy hol van a játék katona a manónak a házához.
    Előre s köszi!
  • tücsi63
    Segitséget szeretnék kérni. 98% vagyok és nem tudom azokat a zöld süniket össze gyüjteni. valaki segitsen!
  • Qwerty4
    Na ennyi volt, toroltem.
  • Qwerty4
    Senkinek nincs otlete vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban?
  • Qwerty4
    Hello.

Kezdem a játékot, le megyek a konyhába és itt egyszerűen megakad a játék.
    Mi lehet a probléma?Se nem reagál smemilyen billentyűre, se az egérre...
  • kiscucu
    automatikusa menti
  • 50cent911
    hogy kell menteni a játékban?
  • kiscucu
    szia

át küldöm a végigjátszésát abban benne lesz

szia

• tzkazi
    sziasztok!elakatam a játékba. azon a részen ahol az alagutba
    akőajtón kell átmeni. hogy lehet továbjutni,tutok segiteni?
  • totyak
    Nemrég beszereztem a magyar feliratos verziót, de sajnos nem indul el a játék a gépemen. Alapvetően minden megfelel a követelményeknek, csak a vidikari nem. Sajnos csak egy GF FX 5200 128Mb kártyám van, a rendszerkövetelmény pedig 6600-at vagy annál jobbat javasol. De a 128Mb stimmel. Szóval arról érdeklődnék, hogy nem lehetne-e valahogy mégis elindítani, vagy másnak nem megy-e ugyanilyen kártyával, mert akkor nem az a gond?

Csak azért vagyok mérges, mert ennél szebb játékok is mennek még a kártyával. Például a Harry Potter legújabb része is. Szóval ha van valami megoldás, szívesen fogadom.
  • Beya
    No, végigtolni sikerült, most a mellékküldetéseket teljesíteném. De elakadtam, csak 11 madárház díszítő cuccot találok. Leírná valaki merre vannak?
  • sjucus
    Én is örülök a te sikerednek!
  • atesszan
    Végigvittem!
  • sjucus
    Igazából nem tudom merre menjek. Próbálom teljesíteni a küldetést (a könyv elégetését), de nem tudom hol találom. Tudnátok segíteni?
    Ja a fagyásgond megoldódott. Kipurcant a vidi kártyám. :S vehetek másikat...
  • atesszan
    Ne menj be a mély erdőbe! Tüz sárkány nemcsak ott van!
  • sjucus
    Sziasztok! Az a gondom, hogy amikor a könyv elégetése a feladat, és mély erdőbe érek, akkor teljesen kifagy a játék. (CSak a Reset-tel tudom újraindítani a gépet.) Erre a hibára tud valaki megoldást?
    Előre is köszi!
  • atesszan
    Hello! Amikor legelőször lemegyek a pincébe, majd a barlangba, hogyan tudok koncentrálással továbbjutni a falon?
  • Fola
    A megoldás "page-down" gomb
    "Gratulálok" a játék fordítóinak!
    Egy nem hivatalos sima magyaritás nem ilyen gagyi!
    Na irány a jatek:

Fola
  • Fola
    Én cumfunak akarok válszolni de Totyaknak irja bocs
  • Fola
    Ugyanez a bajom mint Neked, nincs tovább gomb.Leszedtem már minden patch-t
    amit itt irtak de semmi .
    Neked sikerült már megoldani?
    Válasz 'totyak' üzenetére (#112)
  • Fola
    Ugyanez a bajom mint Neked, nincs tovább gomb.Leszedtem már minden patch-t
    amit itt irtak de semmi .
    Neked sikerült már megoldani?
  • kiscucu
    http://www.megagames.com
    Bal oldalon "game fixis"-ben a "PC Games"-re kell kattintani.
    Bejönnek a betűk, itt a T-t kell választani, és ott megtalálod a Spiderwicket. Rá kell kattintani, ami kijön azok közül megint az elsőre. Kijön a letöltés "dowlands here" mi a 2-t választottuk, nálunk az jött be. Ez bemásolódik a gépbe.
    Total Commanderrel az így bemásolt exe. file-t átmásoltam a gépemen lévő programba, és így működik!

így jó lesz
  • totyak
    Valaki szkennelne egy eredeti magyar borítót jó minőségben. A teljes borító kéne, nem csak a hátulja. köszi.
  • cumfu
    heló! Elkezdtem a játékot magyarul. De bemegyek a konyhába a játék elején :ESC-et kell nyomni és mondja h nyomjak tovább gombot, de nem tudom hogy mit kell nyomni semilyen bill.re nem reagál. Patch-et honnan tok leszedni? Előre is köszi
  • adria666
    sziasztok!
    Ugyanaz a problémám mint néhány előttem szólónak: nem tudok 3%-nál tovább jutni mert a kis ürge nem akar felugrani oda ahova egyébként kéne neki! Láttam hogy patch kéne hozzá, amit már 3 napja keresek a neten, de sehol nem találom. Ha valaki tudna nekem segiteni patch ügyben annak nagyon megköszönném.
    Előre is köszi: Adri
  • kiscucu
    Sziasztok!

valaki tudna küldeni patch-et

előre köszi
  • sejt97
    Sziasztok!
    Amikor a Simonnal kell a fröcskölőt megcsinálni hol van a ragasztószalag?
    A válaszotokat ide írjátok légyszi!
    ELőre is köszönöm!
  • timbaland
    sziasztok segítséget szeretnék kérni...!!!
    Az szeretném kérdezni h én letöltöttem ezt a játékot és amikor deamon tools ba berakom akkor elindul a autorunja rákattintok arra h install és bevillan egy felkete ablak bezárul és nem csinál semmit .. mi lehet a gond???
  • nkasi
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni vissszaolvastam és ott is láttam hogy más is elakadt már a játék elején
    Én kb. 3 % nál tartok Ott ahol a patkányféle lénnyel megyek
    Vagyis mennék, de nem tudok felugrani másik irányba pedig a piros bogyót sem veszi fel
    Ilyenkor mi van?
    Olvastam hogy patch kellene hozzá, de nem tudom hol találok, pedig keresem ezerrel.
    Aki tud segítsen
    Köszi előre is:Nóra
  • ricsa008
    még mindig nincs meg senkinek magyarul?
  • Agassi Fan
    Mit kell csinálni a mézzel?
    Meg azzal a kis patkányféle manóval 50 csótányt kell megölni? Honnan tudom, hogy hány hiányzik még?
  • Agassi Fan
    Azokat a zöld manókat kerüld meg, amig el nem szédülnek, és akkor megtalálod az utat a fához.
  • Cibakboy
    a fatörzsbe kell bezúzni és az kidob a griffnél
  • hodex
    nem tud vki segíteni? én télleg nem találom a griffet.
  • Cibakboy
    jaja annyi a főtörténet a többi mellékküldetés