137
Conflict: Denied Ops
-
#17 elég "kinyírok mindenkit, terminátor vagyok szép szemüvegbe!444" játéknak tűnik -
#16 Demo tényleg nagyon rövid és túl nagy. Fizika a Stranglehold -hoz hasonlít, nagyon jó. Sajnálatos módra itt sem lehet dobálni. De pl. a holttestek is mozgathatók (lövéstől, ütéstől). Ütés nagyon látványosra sikerült :D
Szóval jó kis játék. -
#15 Nah kipróbáltam. Kb. olyan a játékmenet mint a Desert Storm 2-é, pergősebb kicsivel. COOP-ban jókis szórakoztató játék lesz. -
#14 hali
én letöltöttem a demot anniyra nem rosz de nem is jó :S
az én gépemen 1680x1050 fullon simán ment.nem olyan nagy a gépigény. -
#13 A grafika a képek alapján tűrhető, remélem elfutkos a gépemen.
A játékmenet milyen? Még talán le is töltöm, ha tudom, hogy "jó" -
#12 1,1G a demó, és negyed óra sincs. Vajon milyen hosszú lesz a teljes? -
#11 Nah azthiszem sikerült megoldanom, települ. De ha a teljest is így csinálják meg és nagyobb hely kell majd neki akkor nemfogom tudni feltenni :S -
#10 Én játszottam a Desert Storm 1-el és Desert Storm 2-vel is, mind2-t nagyon szerettem. Képek alapján nagyon tetszik ez is. Coopban biztos nagyon király lesz. -
#9 Hát én komolyan megőrülök. 3,15 Giga szabad hely van a C-n. Elindítom a telepítőt, marad 1,4 giga szabad hely a C-n. A játék feltelepítéséhez 1,8 giga hely kellene a C meghajtón. Hát hihetetlen, nem tudok felszabadítani több helyet, 15 gigás a C particióm... :@ Temp üres, system volume * üres, lomtár üres. Kész, nem tudom feltelepíteni. Teljes játéknál meg 6 giga szabad hely kell majd.....? -
#8 Gondolom rárakott 1 téglát a CD-re és várta, hogy mikor emeli föl. -
#7 De valami konkrétabb véleményt, hogy miért gyenge, mik a jó dolgok benne, stb.. -
Puhos #6 Szerintem borzasztóan gyenge!!! -
#5 Jah látom.
Én meg egyszerűen nem bírok felszabadítani elég helyet a C meghajtón. -
#4 Pontosabban a Global Storm-osba -
#3 A Desert conflictosba írtam a demorol pár sort. -
#2 2008. február 15-én fog megjelenni a teljes játék. -
#1 A Pivotal Games neve mindenkinek ismerős lehet a Conflict sorozat révén. A Denied Ops az ötödik epizód a sikeres folytatásos regényben, ahol két karaktert irányíthatunk majd egymással párhuzamosan. A kooperatív módra ráerősítő FPS-ben a titoktartás kötelező, ugyanis senki sem foghat gyanút, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormányának megbízásából próbálunk rendet tenni a világban, viszont a tengerentúli állam hatalmának nagyon nagy szüksége van ránk, hogy megfékezze a gonoszt. Szokványos ruházkodás, mindenféle ismertetőjel nélküli megjelenés jellemez minket, és egyetlen hivatalos dokumentum nem szól arról, hogy mi kik is vagyunk valójában. A feladatunk roppant egyszerű: névtelenül, szinte árnyként közlekedve rakjunk rendet a velejéig romlott világban.
Denied Ops demo ITT
képek, PC Dome
Remélem még nincs ilyen topik, keresővel legalábbis nem találtam.
Saját véleményt demo alapján csak később, mert nem tudom fletelepíteni, C: meghajtón is kellene neki hely, és nincs elég :S