Conflict: Denied Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Azt mondja meg nekem valaki, hogy lehet-e hamachin játszani a játékot és ha igen hogyan?
Nekem sehogy se akart összejönni haverral. Pedig a GOW ment.
Találjuk már ki ezt, tuti nagyot dob a játékon.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Balumann
Ezzel nagyon megszenvedtem én is. Menny be az épületbe, társadat a másik oldalra irányítsd.

Egyébkjént mennyivel könnyebb és jobb lenne COOP-ba ketten vinni :S Ha valakinek van kedve vegyen fel msn-re: [email protected]

Shep
Semerre, mert ott kell kitartani, vagyis lelõni aki jön, aztán egyszer majd elfogynak és jön a helikopáter.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bemegyek a torony alá fölveszem a municiót használom a füstgránátot mégis meghalok mert szétlövik a bódét.Merre tovább?

ffxi
Upsz, nem ide akartam 😊

Fákjúal!

ffxi
Hogyan tudom xfire-en beállítani úgyhogy ne mutassa mivel jácok épp?

Fákjúal!

Na jó, ezek szerint csak pillanatra volt jó... még mindig ugyanúgy halad elõre a "jó kis" néger katona a w hatására. 😛 De kiba***** idegesítõ, így nem lehet játszani! Csak megyek a falnak a végtelenségig. Azt hogy a videókat és intrókat kénytelen vagyok átugrani, még nem annyira zavar. De így...
Egy új hangkari driver megoldotta a W-s problémát. De az intrós hiba még megvan... videókari driver-bõl a legújabb van, úgyhogy itt már csak esetleg egy patch segíthet. Vagy nemtom... Sztetek?
Hát nálam enyhén szólva problémás a játék <#wilting> Az intrók röhejesen akadnak, de a játék mindent maxra húzva simán megy. Csak ott a következõ probléma, hogy ha egyszer megnyomom a W-t, akkor a fickó végtelenségig megy elõre... kicsit lol. Amúgy a demóban csak az intro volt rossz, ott leglább játszani tudtam vele.
Hol a kép<#wow1><#wow1>????
Elakadtam.
Nem tudom elmondani holjárok de, 1 képet tudok mutatni.
innen merre?

Végigvittem a játékot 100%ra. Hiányzott már egy ilyen jó kis lövölde, talán még a Crysisnál is jobban lekötött. Jó volt , várom a következõ Conflict játékot.

Akit érdekel a vége:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy generális lebilincselésével lesz vége a történetnek...

Hát tényleg nem egy CD4 de annyira nem rossz mikor nincs semmmi<#vigyor2><#vigyor2>
nem szar azért, csak nagyon tucatfeeling...

oks kösszi
Balumann
Ennek singleje van, amit lehet 2-en COOP -ban is vinni.

ez csak multis vagy van benne single is?
Sziasztok !
Ugyanaz a gondom volt mint Typer kollégának, egy Audigy 4 hangkártyával.
A megoldás az volt hogy unistalláltam a kártya windows driverét és
letöltöttem a honlapjáról egy újabbat, feltelepítettem és lett hang
játék közben. Érdekes hogy csak ennél a játéknál csinálta ezt, a
többinél semmi gond nem volt a hanggal.
Balumann
Igen, alapjában lehet h nincs probléma, K-lite az tényleg nem kodekeli agyon a gépet, fõleg ha nem raksz fel belõle mindent. De például lehet, hogy abba régebbi kodek van, mint amilyen a játéknak kellene és azért nincs hang.
Egyébként késõbb lehet majd problémád a pack-al, mint ahogy én is megszívtam miatta (nekem is ajánlották), aztán jött videószerkesztõ, konvertáló, lejátszó programok, és utána jöttek a hibák azután.
Játék egyébként sztem ritkán használ kodekeket, nem azokban szoktak lenni a problémák. Milyen hangkártya van a gépbe?

Danus16
hát képzeld el eddig az égvilágon egy f*sznyi hiba nemvolt még a codeckel, ez az elsõ játék aminél gond van...

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Shep
Az ilyen kodekpakkosoknak ezt hiába magyarázod, õk akkor is csak rakják és rakják, aztán meg megy a csodálkozás és a panaszkodás, de hát aki nem ért a szóból az ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Balumann
Nem javasolt kodek packokat felrakni, sok felesleges codec csak lassítja a gépet illetve össza is akadhatnak. Nemnagyon van "legjobb" kodekpack. A kodek packokba ritkábban is frissítik a kodekeket is.
Itt a legvégén van egy jó ajánlás h miket érdemes felrakni.
Esetleg próbálj meg egy hangkártya és vga driver frissítést.

Shep
A hiba nálad van, nem tudunk mit mondani.

Danus16
mondom hogy CSAK K-lite 3.7.5 codec pack van fenn, az a legjobb kodek........
de nemértem mér nincs hang, minden játéknál van csak ennél nincs...

Shep
Én soha nem rakok fel ilyen hülye codec packokat, nincs is soha semmivel gondom, csak divx, meg xvid ennyi, neked is tuti valamelyik szarhulladék semmirevaló codec kavar be.

Megint elakadtam.
El se tudom mondani holjárok de, 1 képet tudok mutatni.
innen merre?

Danus16
Nah 3.7.5-ös K-lite-al sikerült megoldanom a játékproblémát, most már nem lépeget ki, de hang még mindig nincs!!!!!!
minden a defaulton van sound options-ba és probáltam állítgatni hát nemtok állítani semmit... az átvezetõ animációkba és a menübe van hang, de játék közben és az ingame átvezetõkben sincs!!!!

Shep
A Club az konzolos nem?

Danus16
Jah és ráadásul ha az 1. missziót befejeztem utána átviszi az animációka, végiginézem, vagy átlépegetem mindegyiket próbáltam, és utána kilép hibaüzivel! PF! tejóég! játék közbe nincs hang és kilép a 2. misszió betöltése elõtt...

Danus16
az mitõl van hoy a fõmenübe és átvezetõk alatt van hang de a játék közbe nincs??? nagyon zavaró! hova tûnk?
codechiba csaknem lehet, K-lite 3.50full van fenn...

Synit HUN
De az összes videoja végén 12.-e volt megjelölve.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Balumann
Mi? Ez már kinntvan :S

Synit HUN
Ez is 12-én jelenik meg 😄D

Balumann
Az nem 19-én jön?

nem olyan rossz ez a játék!
DE HOLNAP JÖN A THE CLUB<#beka2>

Balumann
TAB-al áttudsz váltani a társadra -.-

Tudtok a játékhoz végigjátszást?
Elakadtam a játékban.
Ahol 1 komát megkel menteni, de közben 1 helikopter jön.
A társamnál ott van a hátán a válról indítható rakéta, de nem használja.
Nekem meg nincs, meg sehol nem találok.
Hogyan kel leszedni a helikoptert?

Shep
Egyszerûen hihetetlen, hogy még mindig úgy van, hogy ha testre lövök akkor kell legalább 3-4 találat, hogy elhulljon az ellen, ráaádsul annyira gagyi az a fegyver ami a rednecknél van, a négeré meg á ...

Balumann
Nah elsõ pályát végigvittem. Hát az AI az nekem kicsit úgytûnik mintha a Desert Storm-ba is jobb lett volna :S Társam belerohan az ellenségbe. Fegyvernek meg alig van bemozgása. Furcsa.

Balumann
Lehet hálózaton keresztül COOP-ba ketten, de alapesetben gép irányítja a másikat. Bármikor átválthatsz a másik emberre, és azt irányíthatod (ez a Desert Storm részekbe is így volt), jobb taktikai lehetõséget biztosít (bár ebbe kiváncsi leszek h mennyire lesz nagy lehetõség, mert DS -ba azért 4 ember volt és nagyobb pályák.

a cod 4 demo milyen hosszú volt? kb ugyanilyen ha jol tudom vagy lehet!
a teljes még nem vittem végig!

amúgy azt hogy értik hogy párhuzamosan 2személyt kell írányítani?
összekötünk két gépet lanon és ugy visszük végig a singlyplayert? vagy lehet ahogy eddig megszokottt módon!
Shep
Én csak a legelsõvel nem játszottam, de az összes többit végigvittem, a legjobb szerintem a Vietnamos volt, ez meg majd kiderül. Mondjuk a demo olyan felemás érzéseket keltett bennem.

Balumann
Én mint írtam a Desert Storm 1-el és 2-vel is játszottam (a 2-vel most nyáron), és nagyon szerettem. Hangulata is nagyon jó, pergõs, nem egyedül kellett menni, változatos helyszínek és cselekmény, minden megvolt sztem ami kell.

Balumann
Engem néha a gyengébb, olcsókategóriás vagy régebbi játék is ugyan úgy le tud kötni, még akkor is ha nincs olyan szép grafikája.
Én most akartam kipróbálni a teljest, kicsomagoltam, és ügyesen kitöröltem az iso-t is a többi rarral együtt (rossz gombot nyomtam elõször és kijelölte azt is, ne mvettem észre :😎, úgyhogy csak holnap fogok kipróbálni vszínû :-)

Törölt felhasználó
Ez az elsõ amivel játszok, nem tudtam.
DarkSector
Jah én is azé szedem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jo ez<#alien2> most nagy pangás van ugy is
DarkSector
Jah ez sajnos igaz, hogy nincs jobb azt ennyi, de az nem azt jelenti, hogy a szar játék is lefoglalja az embert.<#ravasz1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"