Conflict: Denied Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár kicsit késõn reagálok erre, de a Kane & Lynch meg nekem nagyon tetszett, végig is vittem.
Én inkább szeretném, hogy ilyesmi játékok jöjjenek, amikben nem egyedül kell menni szétlõni mindent, és valami jobb storyval rendelkezzenek, filmszerü játékmenettel.
Még így is aztmondhatom, hogy ez, meg a K&L jobban lekötött mint némelyik új atomgrafikás játék... (gondolom egyértelmû mikre gondolok :P)
K&L még jobb lett volna coop-al és live nélkül, dehát ez van :( Nem akartak túl sokat eladni belõle úgytûnik...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Tévedtem mikor azt hittem, hogy a Frontlinesnál nem jelenhet meg sz*rabb game az évben, hát itt van ez.
Borzasztó unalmas játékmenet hangulat nélkül, rossz irányítás, pocsék sztori, borzalmas MI, a társ is csak bezavar, stb.
Fujj...UNINSTALL.
15-25% körülire értékelném.
Qwerty4
Hangulat is nulla.A grafikával nekem szinte semmi bajom nincs, sztem jól néz ki.Egy dolog volt amit nem szerettem, az a DoF, kikapcsoltam és mégis ott van.Ezt se értem.
A Crysissal való hasonlítgatásra:sztem az jobb, de még mindig az alsó kategóriában helyezkedik el.
Qwerty4
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Nekem pl. a Crysisnál is jobban bejött a játék. COOP-ban meg még jobb móka (egyrészt azért hagytam abba, hogy hátha majd coopban végig viszem vkivel, csak aztán nem lett belõle semmi).
Remélem csak 5-6 óra a játékideje és hétfõig el leszek vele napi 1 óra játszással.
Amúgy guggolni mivel lehet? <#zavart2>#zavart2> Nem találtam neki gombot, a beállításoknál nem szerepelt.<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
csak ez lehet a gond... vagy szedj le patchet, ami kétlem h van
A gépem Core 2 Duo 8400, 8800 GT , 4 giga ram, tehát nem azzal van a gond.
Ötletek?
Felraktam Vistára és nincs hang.<#falbav>#falbav>
Van vmi.tippetek?<#kerdes>#kerdes>
Hát szerintem Q..szar egy játék, a mai játékokhoz képest egy C64 szintü játék ! Irányitás gagyi , a fegyverekrõl nem is beszélve.
a Story meg egy kalap fos.
Egyedül az bazooka tetszik benne, na meg a hangja, fõleg az. 3 gigát sem ér a telepítõje, nem h 6-ot.
Már nekem csak egy küldetést ad a világtérképen:(( Télleg ennyire rövid lenne??!!:O
Küldetéseket tetszés szerint vihetjük, amelyiket választjuk, de nekem pont a legelsõt, amit adott az a Ruanadi maradt meg utolsónak... vagy ez csak elsõ felvonás volt?
amúgy eléggé jó játék...
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Az 1.0.1.5-ös Hamachuval ziccer nélkül megy a játék Coop Lan funkcióban. Elég jó és normálon is épp elég nehéz. Azt hittem majd daráljuk a pályákat de nem. Parttalan szívás viszont hogy mindegy a pálya mely szakaszában halunk meg mindketten kezdehetjük újra az adott pályát. Szal vigyázni kell magunkra és egymásra is. De zsír.
És köszönöm a tippet!
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
egyébként nem tudja valaki hogy ez a játék körübelül hány missio-s???
nekem nagyon tetszik ez a játék csak az a baj hogy elakadtam az elsõ havas pályának a legvégén(3-4missio)
szoval már a helikopter is eljött értem ,csak nem akar leszálni:S
és ha megnézem a küldetésket akkor felülröl az elsõ nincs kipipálva:S
valaki nem tudja h mi lehet a baj mit csináljak??
Nézz meg róla videókat. Ha a CoD 4 tetszett akkor sztem ez is fog.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!