575
-
richárd 44 #214 A Resc10-es kódszámú hiba akkor van,ha a játék számára nem elegendő a megjelenítő kártyád,azaz a videokártyád beépített memóriájának a mennyisége
Hiba megoldása:Érdemes lecsökkenteni a grafikai beállításokat(kisebb látótávolság,kevesebb forgalom,stb..)
Vagy a másik megoldás,hogy veszel egy 1Gb VRAM-mal rendelkező kártyát -
olcsi93 #213 Pontossabban ezt irja ki"GTA IV FATAL ERROR: RESC" eza mikor belelelépek a játékba és elkezdi tölteni a játékot akkor irja ki. Légyszi segítsetek mert nem tudok rájönni mi lehet az!
-
olcsi93 #212 Sziasztok! Légszi valaki kirja mán meg, hogy mit jelent az RESC10 hiba! Segítsetek!
-
blabla2 #211 Hi! Már jáccok egy ideje a játékkal, eddig minden rendben volt a mentésekkel is, de egyszercsak menteni akartam és kidobott a játék valami "fatal error" és egy hibakód volt a hibaüzeneten. Ha van ötlet mondjátok pls mert többórás játék veszett oda!!! -
richárd 44 #210 Sziasztok!!
És akkor hogy futna a játék ha vennék egy négymagos procit,egy 2 Gb memóriát,és egy 512mb vga-t úgykb 36ezerért ,jah meg egy alaplapot ami jó a procihoz??
Kb ennyiért gondoltam:Proci-(intel)38000Ft
Memória-21000Ft
Alaplap:23000Ft
Vga:36000Ft -
#209 sziasztok!
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha a gépem egy valódi erőgép, játékra kifejlesztve, a gta el is indul de valamiért kis idő mulva kiírja hogy a gta 4 nem válaszol.
ez miért lehet?
a segítséget előre is köszönöm. -
Valehun #208 Sztem elindulna,de élvezhetetlen lesz.Mondjuk nemtom,h Neked mi az élvezhető,de amit nálam csinál az számomra nem az.
Lehet h kell vennem egy quad procit meg plusz ramot:( de azt nem csak emiatt a game miatt venném. -
magnesmalac #207 Kivétel (unknown software exception (0x000001d)) történt az alkalmazásban a következő helyen: 0x00587550.
A program befejezéséhez kattintson az OK gomdbra
ezt az üzenetet kapom a GTA4 indításakor...mi lehet a baj..tudom h már írtam de semmi 5letem nincs...:S -
Valehun #206 Gondolom az embereink azért nem raknak bele 1gb-os vga-t,mert sajnos nem telik rá nekik.Amúgy nekem is akad mint a ge.i,pedig 2ghz-s 2 magos procim,8800gt-m és 2gb ramom van.Más játékokat full graf.ba nyomok ez meg low-ba szerencsétlenkedik.Mit lehet tenni ez ellen?Az 1gb-os vga-t bele választ hagyjuk,mert egy 8800gt-nek teljesen elegendőnek kell lennie.
V. már csak quad core proci kell neki meg mondjuk 4gb ram? -
richárd 44 #205 Császtok!!Szerintetek futna ezen a gta4?=Intel core 2 duoE3640/2133Mhz
512mb VGA memória 2x512Mb
-
magnesmalac #204 Kivétel (unknown software exception (0x000001d)) történt az alkalmazásban a következő helyen: 0x00587550.
A program befejezéséhez kattintson az OK gomdbra
ezt az üzenetet kapom a GTA4 indításakor...mi lehet a bajSmiley? -
Lajos021 #203 Vistahoz van Kod azaz crack toltsetek le es hajintsatok bele a legujjab nvidea vezerlő is kell meg a legujabb directx!
Batyuka kitudja lehet hogy elindul de lehet hogy szethul a program!
Inkabb tegyel egy 1gb video kartyat meg hat a ram az jo de nem art több
meg 3 vagy 4 magos procit! -
Batyuka13 #202 Sziasztok!Szerintetek megy ezen a gépen amd 3600+ x2,1gb rammalés egy ati hd 2400 xt 256 tal. -
lg01 #201 helo
valaki megtudja mondani a játék hova menti a cuccokat?
mer a gépet ujra kell raknom de mentés kellene -
blabla2 #200 Nekem is ugyanez volt a gondom, télleg nagyon idegesítő. De nekem ez a crack segített:
http://thepiratebay.org/torrent/4558469/Grand.Theft.Auto.IV.Crack(no_drunk_camera)-Fall_0ut_b0y#filelistContainer -
olcsi93 #199 Sziasztok! Szerintetek nekem a GTA4 menne 3GHz es processorral, 3,25GB rammal, geForce 9500GT processzorral? -
Jety15 #198 Hello! Nekem csak annyi lenne a problémám hogy játék közbe a kamera elkezd keringeni és fogalmam sincs miért, de k**va idegesítő
pls -
Kisdoho #197 Hy!
Az lenne a problémám, hogy nem tudom elmenteni a játékot...
bemegyek az ágyba de nem enged menteni.
miért lehet ez?
Miért van az, hogy ha bevan dugva a net akkor nem indul el a game? -
hamedyyyy #196 Nekem átlagos 33 fps-em van. A jó?
Zoli -
#195 Vagy vki mondjon plz egy jó cracket Vistahoz plz!ty -
#194 Helo énis kapok egy RMN40 es hibát de azt irja hogy 3 as SP kell vagy magasabb és akinek Vistaja van?:? plz help -
Hps #193 Lehet internet nélkül telepíteni? Hiába kértem másik gépen kódot, és írtam be az eredeti gépen (ahol nincs internet) nem fogadta el, és most már nem is engedi hogy újra megadjam a kódot. Van valami megoldás? -
Lajos021 #192 Nem tudom miert kaptam buntetőpontokat!Hat jo lehet itt az adminisztrator!Csak azt irtam amit latunk mindanyian hogy Mindenki azt irja hogy nem megy neki es a vegen meg meg odairja hogy de _
---nekem 1gb ramom megg 256 kartyam van----
Most az ilyen direct csinalja mi Buntetőpont osztó baratom--
Annak nem adsz ponto! -
Lajos021 #191 Tegyetek fel a vistat a legujjabb driver programokkal!
A jatek menni fog!Amugy annak aki a kepet felrakta van segitseg a szamara!Nyujon melyen a zsebebe es ugorjon ki egy pc es butikba es ne sajnalja az ev legjobb jatekahozz a cucokat!
ha lehet 1gb kartyat vegyen meg 4gb ramot meg sok chipszet meg repat hogy ragjon kozbe mikor jatszik mer megbolondul! -
Lajos021 #190 Instalaljatok be a jatekot tegyetek hozza a patcsot aztan a cracket es megy!Ha nem megy nemjo van osszealitva a rendszer Haklis jatek nem
Lövöldozős jatek gyerekeknek pl. nem Crisys,Vagy Duke Nukem,Vietkong,
Vagy a nagykedvencek ahol lovoldoznek egy 100mg videokrtyaleveteli teruleten!
A gta4 nem 1gb Video is olyan Szukosnek bizonyul de ott mar azert jo -
Lajos021 #189 A Csavó ott mutogat valami kepeket Milyen gepen probalta jatszani
es szerintem az a gta3 meg valami szamitógepen futatva 1997ből
Vegyel tesó egy j gepet min 250ezer forintert es siman fog menni
aztan fejleszt meg a geped hajints bele egy jo 2 gigas Nvideat es szep lessz a kep!256 videokartyaval a Half Lifet jatszad de a 2000set! -
Lajos021 #188 Figyeljetek csak A gta hoz min 512mb Nvidea kell
2magos processzor min 2000es
minimum 2giga ram
Nem ertem miert panaszkodtok ha nagyon jo tudjatok hogy nemjo a gepetek hozza.nem art 1gb video kartya nvidea es 4giga ram es perzse VISTA Kell hozza
-
blabla2 #187 Hi! Segítsetek léci!!! Állandóan ugrál játék közben a kamera, forog, "táncol" és élvezhetetlen a játék. A konfiggal nincs gond. Segítsetek légyszii!!!!!!!!!!!!! -
Zsokesz #186 akartam=akar , a sok sör teszi :-) -
Zsokesz #185 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Nekem sem akartam menni a játék. Tény és való, hogy nem eredetibe van meg. De ahogy olvasom azzal is vannak gondok. Szóval feltettem az sp3-at, frissítettem a windows live-t, aztán mindent csináltam úgya, hogy le volt írva. Skip login, aztán amikor a play-re kattintok, akkor feldob egy ablakot, hogy jelentkezzek be..ezt leokézom, ahogy egy haver is mutatta. Neki elindul a játék, nekem hibaüzenet jön, hogy a secureRom hibár észlet...stb. Erre tud nekem valaki segítséget?
Gondoltam kipróbálom vista alatt, mert harnak ott ment. Ott pedig már a setup file indítása után kidobja, hogy valami inkompatibilitás van.
Tudom ez így kicsit egyszerű megfogalmazás, de hátha találkozott vele valaki.
Köszi! -
#184 Másold be azt, ami ki van írva. -
SzaboZ #183 Sziasztok!
Megvettem a játékot és fel is telepítettem de amikor indítom kér valamilyen kódot.
Ha valaki tudja hogy hol találom az légyszi mondja már meg.
vagy itt vagy a [email protected] msn címen.
Előre köszönöm. -
Loki Ferrais #182 Sziasztok most már vmi crackkel vagy patchel megy a game? tejjesen mert ugye még jó multkor az volt a hiba hogy alig jelent meg a képből vmi:S ezt már lehet orvosolni? köszy:D -
ttvdvd #181 nekem is sikerült menteni játék bejön és a menübe megnyomod a HOME billentyűt ott kell csinálni egy offline profilt és kész smemi jelszó semmi nem kel csak beírsz egy nevet a végén meg DONE és ennyi.
sw 10 re meg nem tudom mi lehet mert nekem a razoros verzió (nem csak crack) az működött. -
vargajoci89 #180 hali. én letöltöttem a játékot és pc-n nyomom vele csak azt nem értem h most csak akkor tudok menteni, ha regelek abba az online izéba??? másolt játékkal lehet vhogy?? meg játék közbe ha kocsit vezetek akkor fordulásnál a kamera nem fordul csak ha az egérrel irányítom.. ezt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy olyan legyen mint a régiek??? -
#179 fatal error sw 10 a clone dvd-es ,es a razor-os verzioval is komolyan mondom mar nincs otletem mi lehet a gond ,a jatek eleindul de mikor start -ot nyomok csak jonnek a hatterkepek egymast valtogattyak de nem tolti be a jatekot meg egy fel ora mulva se -
ttvdvd #178 na igy kell:D:D
While playing the game, press Up to display Niko's cell phone. Press Up again to access the keypad. Then, enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function. Once a code has been entered correctly, a new "Cheats" menu option will be available on your phone, below "Options", where you can access the cheats without having to enter the phone number again. Note: Do not save the game after enabling a code to avoid unforeseen problems. Enabling some cheats will prevent the indicated achievement(s) from being earned. You can usually only spawn one vehicle at a time. Any previously spawned vehicles will disappear. However, if you spawn a vehicle, save the game, and load again, you can spawn another one and your original will not disappear. You must have it in your parking space in front of a safehouse or it will be gone before you have a chance to spawn another. -
ttvdvd #177 csak a telefont kéne tudni használni benne:D:D -
ttvdvd #176 sikerült most már menteni is tudok nagyon jó tetszik!! -
kaldierik #175 helloo! Télleg egyépként a razor crackel megy rendesen a game! Ahhoz h mentsél regizzni kell a xb 360- os megadott linken ls utána már csak állistd be az automatikus mentést azt kész is van!:D:D