575
-
ttvdvd #174 Sziasztok
Én is felraktam a gta- és mostmár működik azért írok hogy megosszam az élményeimet.
nekem is volt rmn40 és mégis sp2 vel játszok csak a registrit kellet átírni és kész is az sp3!
először nekem is SW10 hibakódot irt de szerintem ez a rossz crack miatt van mert a razoros verzió simán működik csak az utasítást kell követni. előtte clone cd volt de az nálam nem jöt össze
felraktam el is indult gondoltam mindent minimumra csak hogy elinduljon.
nekem egy pentium 4 em van 3.2en fut 1gb ram hd 4670.
meglepődtem elég jól fut mediumon van a grafika és még élvezhető.
meglepődtem mert előtte sokat olvastam a játékról és a nagy kétmagos disznókon szaggat gondoltam mi lesz itt.
először nekem is elment a kép csak villanyoszlop meg a kocsi:)
de aztán feldobtam az új ati drivert meg a patchet amit egy gta oldalról szedtem le.
Elindítottam a játékot és amikor elkezdődött a játék (amikor kocsiba beszélnek) ujraindult a gépem. na mondom ennyi. de szerencsére nem!
a következő indításnál már minden tökéletes volt.Megvolt az egész térkép meg minden. mostmár csak menteni nem tudok de csak rájövök valahogy.
remélem tudtam segíteni. -
balogh2254 #173 Hello! Akienek a hibakódja : rmn40 és ezt irja ki a játék inditáskor:gta iv fatar error rmn40
Akkor a következő a tehendő:
Ezt azért irja ki mert a windowsodhoz a Srvice Pack 2 van telepitve.
1.Innen oylan Service Pack 3 mat tudtok leszedni ami csak frissiti a SP-t de nem telepíti újra a meghajtót. -
pekosy #172 hello. aki tudja hogy a gta4 ben melyik konyvtarba teszi be a savet az elmondana?
-
kaldierik #171 hello! nemtudjátok h amit videót elmentettél a játékból azt mivel lehet lejáccani ? :P:P -
Antauri #170 Sziasztok!!!
WS10 - es hibakódom van nekem is!Nekem már ment a játék de mivel szaggattott cseréltem videokártyát.Utána is szaggatott akkor meg procit!!!És közben még egy új op rendszert is raktam fel!!!
Na ilyenkor mi van???A prici ami volt AMD 3500+ os Amire cseréltem 5200+ x2.
Videokártya meg GAINWARD HD 4670 512 mb ddr3
Lehet az ATI kártyát nem szereti???Vagy az op rendszerrel van valami baj?
Köszi előre is!!!
-
Elemir #169 Hali!
Az én problémám is olyan sajnos, ami nem szerepel az amúgy király listádban.
FATAL ERROR WS10
Annyit biztosan tudok, vistán és xp-n is van ilyen hiba, de vmilyen win live frissítésre lenne szükség álltólag. Ami azért vicces, mert a legfrissebb van.
Vélemény?
-
magellaner #168 Warez verzióba hogy lehet menteni? -
Che #167 sziasztok.
nekem a rmn40-es problémám van és azt már tudom, hogy ennek a nyavajának az sp3 kell.de ha beledöglik sem rakom fel mert akkor egy csomó minden behal a gépen mivel egy rakat dolog van ami fölösleges és hibát generál az sp3-ben.én kézzel frissítettem fel az sp2-t.szóval valami más ötlet nincs esetleg? -
#166 hello
ki akarok lépni a játékból és bejön egy fekete képernyő onnantól semmit nem csinál csak pár perc után tudok kilépni a játékból a windows gomb megnyomásával
valaki tudja mi lehet a gond? -
kaldierik #165 hello! Na már elindították nekem a gamét... Most az lenne a baj h nem tudom h kell használni benne a 4-5 küldinál a bowling, egyyszerűen nem birom elgurítani.. VValaki tudna nekem segiteeni pls:D:D nagyon megköszönném:):) -
Sanyi118 #164 hali
az ilyen embereknek miért van netük akik nem tudják használni??
2 perc alatt megtaláltam itt van hibakódok:
MMA10
Lépj ki a Rockstar Games Social Club profilodból.
RMN20
Windows Vista: Need to have Service Pack 1 or higher to proceed.
RMN30
Windows XP 64 / Server 2003: Need to have Service Pack 2 or higher to proceed.
RMN40
Windows XP: Need to have Service Pack 3 or higher to proceed.
DWIN20
D3D Error - Failed to query memory. Please re-start the game.
DD3D10
D3D Error - Please re-boot your system.
DD3D20
D3D Error - Please re-install the game and/or re-install DirectX.
DD3D30
DD3D60
D3D Error - Shader Model 3.0 or higher is required.
DD3D70
D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system.
DD3D50
D3D Error - DirectX 9 video card required.
DWIN30
DWIN10
D3D Error - Please restart the game.
GPUP10
TEXP20
TEXP30
TEXP60
Unable to create color render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver.
TEXP70
Unable to create depth render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver.
TEXP80
TEXP110
D3D Error - Failed to create texture - Please restart the game.
DD3D40
D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX.
TEXP10
D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX.
DD3D80
D3D reset failed - Please restart the game.
STRB10
Failed to delete file - Please re-boot your system.
RMN10
Failed to read file - Please re-boot your system.
STRM10
STRM20
BNDL10
Failed to write file - Please re-boot your system.
STBF10
Failed to write file - Please re-boot your system.
VOIC10
Fatal voice chat error - Please restart the game.
RESC10
Out of video memory - Please re-boot your system.
BA10
Out of virtual memory - Please re-boot your system.
EA10
Out of virtual memory - Please re-boot your system.
AE10
Insufficient Memory to Start Game - Please close some applications and restart the game.
PC10
Unable to retrieve D3D Device - Please reboot your machine or reinstall your display driver.
TF10
Unable to write to disk - Please restart the game.
WS20
InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game.
WS30
InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game.
-
kaldierik #163 szevasztok! Nekem az lenne a baj h amikor elindítom a gemét azt irja ki h GTA 4 FATAL ERROR WS10, és vistám van :(:( plz segitség:(:( -
Sanyi118 #162 hello a telefonba hogy kell beirni a cheatot mert nekem csak a multyplayert meg a videokészítést irja -
Spin88 #161 Hogy lehet beállítani h legyen elmosódás a játékba, mert egyszer elindítottam a játékot és volt benne olyami grafikája volt mint a Race Driver GRID-nek és úgy sokkal szebben futott.. Vki tud segíteni h lehet úgy beállítani? -
junior1972 #160 Sziasztok! Állítólag be lehet állítani hogy mennyien közlekedjenek az utcákon,alapból alig közlekedik autó és nem igazán hömpölyög az utcán a nép.Ezügyben tud valaki segíteni? Köszönettel! -
mue #159 Sziasztok!
Mint 1 hete GTA4-ezö, két dologban lennék kiváncsi a véleményetekre.
Elöször is árulja már el valaki, hogy hogy lehetséges az, hogy most jelent meg a GTA 4 PC, gondolom eladtak jópár10ezer példányt, és mégis ha bemegyek a multiplayerbe ugy kell szenvedni, hogy valamire valo játékot találjak, ahol 3-nál többen vannak benn??
Ranked playbe - ami meg szerintem az igazi multiplayer lenne - szinte SENKI SINCS, pl nagyon ritka jó versenyt találni! Nem értem! Én csinálok valamit rosszul, vagy tényleg 40 ember játszik GTA4 multit??
Másik meg hogy kicsit csalodott vagyok.
A San Andreasban volt vagy 4 különbözö stilusu terület (külváros, vidék, sivatag, nagyváros), itt viszont egyetlen egy van, és ez sztem abszolut visszaesés, hogy itt nem tudsz már hegyi utakon autokázni.
Azonkivül a bandaterületek is megszüntek és helyette nincs semmi játékmenetbeli ujitás. Ugyhogy a grafikán kivül nem értem mire volt ez a nagy felfujás, meg a sok 99%-os értékelés. -
banddi #158 sziasztok én a gta 4 nél elakadtam és azért mert a repülőnél nem tudom, magamat felhúzni mutatja a a gobot de nem csinál vele semmit valakinek van xbox360 ja és végig vitte már valaki? akit tudja az írjon mert már szanaszét ver az ideg hogy bármit nyomok semmit se csinál -
Csekaone #157 Hello! Szerintetek ezzel a videokártyával menne a gta 4 vagy is ha ez lenne a gépbe akkor megoldodna az hogy nem akkor jelenik meg a tárgy amikor már kirepultem az autobol?
Asus EN9600GT HTDI 512M DDR3
Grafikus processzor: NVIDIA GeForce 9600GT
Csatoló felület: PCI Express 2.0
Memória: 512MB DDR3
Grafikus processzor órajele: 650 MHz
Shader Clock: 1625 MHz
Memória órajel: 1.8 GHz ( 900 MHz DDR3 )
Memória Interfész: 256-bit
Maximális felbontás: 2560 x 1600
Csatlakozók:
2 x DVI
1 x S-video
HDCP támogatás
-
rebellis4 #156 Helló az lenne a kérésem hogy hogy lehet a beállításokat átállitani konzolosról bilentyűzetre -
Sanyi118 #155 hello én azt nem tudom a telefonba a cheat-ot hogy kell beirni -
Sanyi118 #154 hello
kevés a videokártyád -
BreakDown #153 Nekem is ugyanez a hibám van... -
lasat99 #152 Helló mindenki!
Már régóta spóroltam a GTA4-re és megvettem magamnak végre.. Viszont ezzel szépen kidobtam az ablakon 13.000FT-ot, ugyanis ez a hiba jelentkezik nálam Full LOW grafin minden levéve 800*600 as felbontáson:
Ha valaki tud segítsen !! Ha nem akkor lesz egy drága frizbim :)
Jah igen a gépem:
-AMD Athlon 64 x2 4000+
-1GB DDR2 Ram 800MHz
-Nvidia 8600GT 256 DDR3
(4GB lapozó fájl) -
agent1 #151 Sziasztok!
Tegnap megvásároltam a GTA 4-et. Elindul ugyan a beállításokig, majd a kezdőképek jönnek. Amikor tölteni kellene a játékot a kezdéshez, kiírja, hogy a képernyő illesztővel probléma van. Mi lehet az oka, Sajnos nem igazán értek hozzá. A gyerek meg kikerget a világból. Köszi, agent1 -
Sundala #150 Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy melindul a játék és alapból semmi gond nem lenne vele, de amint kimegyek az utcára, minden fekete foltoss lesz és szinte semmitsem látok....AMD Athlon 64 X2 4200-as procim van, Ati HD 2600pro 512Mb videokarim, 2Gb Ramom, és XP 32bit SP3.....mi lehet a gáz??????mert már tiszta ideg vok :@ :@ :D -
hakagyi #149 SZIASZTOK!
Antialiasingot hogy tudom bekapcsolni a játéba ??
Ati 4850 van probáltam a control centerben de nem törént semmi a játékba!
ötlet valakinek ????köszi -
zookni #148 sziasztok nekem eredeti a game meg minden sp3, gépem megvan hozzá tuti és amikor RGSC-ból indítanám tölt de nem inditja el nem történik semmi pls help!! 12 rugot kiadtam érte és nem megy akor kurva ideges leszek (tört változat ment, tutira letöröltem mindent ami törtel kapcsban volt) -
uniqes #147 SANYI!
Ha XP-d van akkor rakg fel a ServicePack 3-t. -
uniqes #146 NORCII!
ISTEN VAGY KÖSZI -
norcii #145 Akkor még egy kicsit várnod kell a javításra asszem. Sorry -
BreakDown #144 De nekem ATI-m van!!!! -
norcii #143 Remélem elég gyors volt a help :D -
BreakDown #142 Szóval itt a kép, plz help! kéééép -
Sanyi118 #141 hello
mit csináljak azt irja ki fatal error: rmn40
a cd eredeti
-
norcii #140 Töltsd le az új 180.xx-es nvidia drivert külön a GTA IV-hez az nzone-ról és menni fog. Nekem is ez volt a baj először (7600GT tulaj). Most csak az a problémám hogy s-z-a-g-g-a-t k-i-c-c-s-i-k-éé-t -
BreakDown #139 [IMG=http://img529.imageshack.us/img529/3231/gta4problemfr2.jpg][/IMG]
[IMG=http://img529.imageshack.us/img529/gta4problemfr2.jpg/1/w800.png][/IMG] -
BreakDown #138 Segítsetek, a látási viszonyok nem a legjobbak:
-
uniqes #137 Wannad.... ról töltöttem le és fent vann acrack is.
Viszont nekem csak az autó látszik rendesen. A terep már nem.(Fekete-szürke) Mit tegyek? (N7600-s kártyám van és nincs most KedVem újjat venni) -
rambo109 #136 Ti honnan töltöttétek le????????????????????????????????????????
-
kalamboo #135 csá nem tudjátok hogy mitől van az hogy a kamera egyszer csak igy elkezd össze vissza remegni??