GTA 4 - gyere tesó, segíts!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
dronkZero: szerintem a VC sokkal feelingesebb volt. Igaz, én csak a '80-as évek közepe felé jöttem a világra, de én valahogy így képzeltem el mindig is a '80-as éveket. Persze, az SA-ban sokkalta nagyobb szabadságérzet van, és ez egy nagyon erõs vonzerõ egy játékban, sztem. Ráadásul, mikor lezuhantam egy kamionnal egy magas hegyrõl, és a gyors zuhanás miatt elmosódott a kép, majd a földetérés után szinte szó szerint belecsapódott a kamionomba egy autó (széttörve az oldalát), az összesz*ratóan tetszett.<#eplus2>#eplus2>
De volt ilyen a Mafiában is: a legjobb az volt, amikor szépen, gyorsan gördültem a célpont felé vmi komolyabb verdával, erre oldalról telibe kapott a villamos, kitörtek az oldalsó üvegek, megrongálódott az oldala a kocsinak, és borultam vagy 3-at, amire kisodródtam a sínek mellé. Ezeket a pillanatokat sosem felejtem el, az ilyen élmények hiányoznak a mai játékokból!<#falbav>#falbav>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Amikor elõször megláttam a biciklicést, majdnem összeszartam magam... 😊 Niggergengszter bmxen menekül... 😛
Aztán a hosszú autópályák, ahol lehet nyomni ezerrel.. A repülés, a jetpack...
Technikailag a fegyverek kezelése sokkal jobb (pl hogy amikor M4-gyel zoomolok, akkor nem bevlt FPS-be, mint a VC, hanem beáll a kamera a nigger válla fölé), a magam után hyvható bandatagok... Meg még ezer apróság, amiben jobb az SA, szerintem.
Mafia szerintem is teljesen más. Az, hogy alvilág, meg autók, az semmit nem jelent szvsz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
GTA SA lett szerintem a legjobb rész, változatosabb helszínek, jó jármûvek, fejlõdés lehetõsége is.
Elsõ GTA -m a GTA 2 volt, nagyon szerettem, de a story-t nem vittem végig ahhoz túl béna voltam akkor 😊 Bár egyik GTA-t se vittem végig, nem érdekelt a vége. GTA 2-be inkább csíttel szórakoztam. GTA 1-el én csak a GTA 3 után próbálkoztam, nem tetszett annyira.
Az 1 és a 2, de igazából az 1 volt ami nagyon jó volt.
DBZ is My Favourite
Nálam a Mafia graf: 10/9, story: 10/10, hangulat: 10/10
GTA graf: 10/7 story: 10/6, hangulat: 10/4
Ja, és nem csak történetben, de grafban is rendesen odab@szott anno az aktuális GTA-nak.<#nyes>#nyes> (max AA+AF mellett gyönyörû a Mafia)
Mafia <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
hát nemtom, sztem hamár a hangulat is szóbakerült a Mafia az utóbbi 7 év legkiválóbb alkotása ezen a téren -szvsz-! amikor átérzed a lágyszívû, de mégis gyilkos gengszter hezitálását a kitûnõen megrendezett átvezetõ animációkkal.. és mivel te végig se játszottad, nem is csoda hogy ilyeneket mondasz róla. én majdnem sírtam az utolsó animáción 😞
és tényleg nem lenne baj, ha a rendõrök kihívást jelentenének.
grafika meg legyen jól skálázható és akkor senki sem fog sírni ez miatt 😊
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
A Mafia pedig nagyon jó kis játék volt. Szerintem jobban is nézett ki, mint a GTA3 😉
A Mafiáról meg annyit, hogy én azért nem említeném egy lapon a kettõt, bár tényleg van bennük hasonlóság, de a két játék különbözik is annyira, hogy ne lehessen egyiket a másik klónjának tekinteni. Én egyébként a Mafiát végig sem játszottam mert meguntam még a vége elõtt, pedig eleinte nagyon tetszett, de elég egysíkú volt, a hangulat és a grafika rendben, de nagyon megvolt vezetve az ember egész idõ alatt, pont mint a Max Payne ahol száz ajtó küzül mindig csak egy nyílik. A GTA számomra ezerszer szórakoztatóbb játék volt a sokkal gyengébb grafika ellenére.
A GTA erõssége az óriási szabadság, jó történet, pont megfelelõ nehézség és fõként a fantasztikusan megírt szövegek és szinkronhangok. A Mafiából számomra ezek mindegyike hiányzott.
Amúgy tökre igaz: a Crysis dögunalmas (aka FarCry). Hiába, szép graf ide, csúcs fizika oda, a Mechwarrior 3-mal sokkal jobban szórakoztam (nemrég vittem végig, '99 óta ez benne volt még a tarsolyomban 😊), mint a mai FPS gammákkal együttvéve, és ez egy majd' 9 éves játéktól nagy szó! Most lehet engem lebunkózni, meg hülyének titulálni, de ez az igazság. Hiába kevés a gépem a mai legcsúcsabb grafikai megjelenítéséhez, ettõl a játékmenet nem lesz élvezetesebb egy nüánsznyival sem - erõs tartalom is kell ehhez!<#eljen>#eljen>
A Crysis milyen trónról szorulhat le, akkorát bukott, mint a szar. Hirtelen a fejlesztõk is jelezték, hogy hopp, ha nagyon akarjuk, mégis csak meg tudjuk csinálni PlayStation 3-ra is a játékot. Csak eddig kellett a parasztvakítás, a marketing miatt.
<#banplz>#banplz>
ez inkább így helyes: az elsõ hátulról nézetes, városban mászkálós gamma
TPS volt már azért elõtte is
A Maffia azért GTA klon mert a GTA3 volt (tudtommal) az elsõ hátulról nézetes gamma, a Maffiát fejlesztõ csapat a GTA3 után írták át a játékot hátul nézetesre
GTA IV uj fizikai motort kap, grafikán is csiszoltak, élethûbbek lesznek az emberek viselkedései (nem lesz 2 egyforma ember, a gép variálni fogja a külcsiüket) és még oldalakon keresztül lehetne sorolni a dolgokat...
A RockStar a VC óta játsza ezt a : "Nem mondom meg h meg fog e jelenni Pc-re"
VC idején egy sajtó hiba miatt nem lett bejelentve a gamma Pcre és mindenki betojt, erre ráérzett a R* is
A4-es nyomtatópapírt cserélnék hasonló típusú Audira.
ilyensevótmég 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Maradjon ilyen a grafika, így is nagyon hangulatosak és "szépek". Nem attól lesz jobb a játék, hogy részletesebb meg szebbek a modellek... A játékmenettel törõdjenek végre, ne a grafikával.
Ha kisebb a részletesség akkor könnyebb talán fizikát is jobban megcsinálni.
Nagyon kiváncsi vagyok a RAGE motorra is, hogy mennyivel lesz hatékonyabb. Videó meg képek alapján nagyon tetszetõs az is. Örülök h nem unreal 3 engine meg cryengine 2-t használnak.
grafról nem szabad efeledni hogy GTAIII grafja PS2re készült és amikor kijött PCn is álleejtõ volt(figyelembe véve hogy ilyen grafikával hasonló teret akkoriban nem volt semmi megjeleníteni). A 3Ds GTA széria és a Mafia nagyon hasonló játék, ez szvsz egyértelmû és rengeteg bennük a közös, a fõ különbség: GTA: jóval nagyobb szabadságért kevésbé részletes Mafia: kisebb szabadságért cserébe sokkal kidolgozottabb.
És ezért szvsz egyik se jobb a másiknál, hisz más az erõsségük és a gyengéjük(és egyéntõl függ hogy kinek melyik jön be jobban)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
ami "csúnya" az még a korai verzóból származik, pl. itt fent a 3. képen még a taxik is teljesen máshogy néznek ki
és hogy én is hozzá szóljak: az elsõ mondat kétségtelenül el van baszva és még hülyeség is,
nem kellett volna a Mafia-t belekeverni (szvsz alig van bennük valami közös)
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Tény, hogy jó lenne mindkét játéknak ha egymás ötleteit beépítenk. A játékok erõszakossága ellen meg nem lenne nehéz tenni. Nehezebbé kellene tenni a játékon belüli erõszakot és jobban büntetni (pl nehezbb legyen kocsit lopni, okosabb rendõröket stb. és mindjárt törvénytisztelõbbek lesznek a játékosok😊.
A taxizást jó ötletnek tarom GTA4-ben. Sajnos a tömegközlekedés is elég gyökér volt SA-ban. Pl ezt is lehetne fejleszteni. Milyen vicces lenne már busszal menni rabolni😄
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
De ha már itt tartunk, nekem is tetszett mindegyik (a VC at nem annyira a lapos táj miatt 😞 ), de a maffiában is volt egy két dolog ami nem annyira tetszett, talán azért mert tul realisztikus volt vagy talán azért mert ezer éves kocsikkal kelett menni benne és volt egynémely ami iszony tetû volt. De már nem emlékszem rá igy inkább nem mondok semmit 😄 (nemhogy aztán kitõr a kommentháború), inkább feltolom megint a gémet 😊.
Szóval mindegyiknek van hátránya meg elõnye.
A lényeg, hogy ha a két gém pozitív dolgait össszegyurnák akkor valami nagyon jót kaphatnánk.
És nemcska hallottam róla hanem a Mafiát is és a GTA részeket is kijátszottam , van alapom az összehasonlításra.
Persze izlések és pogonok..
^^
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
hahahahhaaa.
Hallottam a mafia nevû játékról. Mert irtak róla itt. Azért én nem tenném egy lapra a GTA-val. Olyan ez, mint a szederbogyót a mammuthoz hasonlítani.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.