575
-
SERg #254 Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy van ez a games for windows live , ami kell a mentésekhez, ez eddig ment is meg accountot is csináltam be tudtam jelentkezni simán,csak újra lett rakva a gép, és most amikor be akarok jelentkezni kér v.mi product key-t, azt meg nemtom.
Légyszi segítsetek, köszi ! -
Magnet #253 Hi all!!!
A problémám az h ha elindítom a játékot nem negedi h nagyobb felbontásra tegyem mint 800x 600 a gépem konfigja, 2,66 ghz core 2 duo, 4 giga ram , Ati radeon Hd 2600 Pro 256 Mb ... Mi lehet a probléma??? :S -
edvardka01 #252 segítsééég!!!!!! már vagy százaggyára keztem újra a gta 4 et és a számítógépes küldetésnél nem engedi hogy leüljek gépezni.... mondjuk máá 2 ször megengette de ez most a crack hibája??? vagy időre kell leülni a géphez??? lécci segítsen valaki -
edvardka01 #251 héééé!!!!! valaki nem tudna egy jó crack-nek az url-ját beilleszteni.... nekem van...de ugrál vele a kép mint amikor bevan rugva meg befüstölnek a kocsikkkk előre is köszi ;) -
rambo109 #250 Nincs olyan kód amivel a rendöröket teljesen ki lehet iktatni?
-
rambo109 #249 Ok kösz már jó.
-
Norby86 #248 Sziasztok!
Most akartam kipróbálni ezt a játékot és leszedtem egy warezos verziót, de nem tudom nálam van e csak ilyen gond ezért inkább megkérdezem más tapasztalt e olyat, hogy mikor elején megállok az autóval a ház előtt elkezd a kép így össze vissza mozogni, mint ha "szédülne" és teljesen élvezhetetlenné teszi a játékot. Meg a kocsik ha elindulok nem tudom megállítani, magától megy és hátrafelé sem lehet irányítani, csak előre megy. Aztán kiszálok még mindig megy a kocsi tovább, pörög a kerék. Valakinek volt ilyen problémája? Vagy én töltöttem le rossz verziót? SP3 van a gépen, videokártya ATI 2600XT DDR3 256MB. 1024*768-on fut a játék, de kisebb felbontáson is ezeket csinálja. -
gyofi #247 Most meg ezt írja:dd3d50 most mit csináljak már nagyon unom hogy egy hibaüzenetet megoldok jön a következő -
gyofi #246 ÉN hiába állítom át a futtatást windows 2000-re akk se jó sőt úgy el se indul az rgsc vol ahol azt írták hogyha ezt a hibát írja:atal error: D3D error_ directx 9 video card required akkor vegyek új videókártyát nem szeretnék venni újat szerintetek ezen a vidókarin megy:ati radeon 9600 pro -
edvardka01 #245 hééé djallat krek kell hozzáááá it a url: http://www.elakiri.com/forum/showthread.php?t=126876 -
edvardka01 #244 amugymeg nekem is összevissza megy a kép meg befüstöl a kocsi de csak amibe én üllök bele stb... -
edvardka01 #243 ha a fatal errort irja be akkor mindenütt állitsd át hogy a futattás windows 2000-ren -
Wolfi24 #242 Azért mert rossz a crack-ed. Ha himbálódzik a kép vagy magától gyorsul az autó ez mind a warez verzió hibája. Használj más cracket vagy vedd meg.... tudod mit ne vedd meg, mert úgy jársz mint én, kidobtam a pénzemet erre szarra. Hiába fut normálisan, ha egyszer csak lefagy 30 perc után és semmi megoldásom sincs rá. -
rambo109 #241 Addig jól megy a játék hogy azt a rokont kell elvinni a házba(leg elsö "küldetés") utánna ha beszállok egy autóba az egyszerre elkezd füstölni és ha nem nyomok semmit akkor is megy elöre és nem lehet hátramenni és kigyullad, utánna 1-2 perc múlva meg elkezd dölöngélni a kép. MIÉRT van ez az egész igy??? -
djallat #240 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Letöltöttem a Gta 4-et, de nem tudom elindítani... mert mindig kéri azt a bizonyos serial kódot....
Próbálkoztam ezer féle helyen keresni de egyik se sikerült...:S (nem tudom miért)
Biztos van ennek másik módszere hogy lehessen vele játszani csak én nem tudom :) nem hiába rakta fel az illető a játékot:) (vedd meg eredetiben):DDŰ:D:D:D
Köszönöm előre is a segítséget!
-
gyofi #239 Sziasztok én most raktam föl a razoros cracket használom mer egy haveromnak is ez van és neki jó nekem viszont nem akar belépni a játékba rákattintok és nem történik semmi ha lecsatlakozok a netröl akkor pedig kiírja gta 4 fatal error: D3D error_ directx 9 video card required szerintetek mi a baj mit csináljak?
-
rambo109 #238 NOKLY neked sikerült meg csinálni??? -
rambo109 #237 Nekem elindul a játék csak a graf. is 800*600-on van és nem lehet feljebb húzni pedig agépem elvileg megvan hozzá, és igy a grafika nem tul szép. A játékban a kép meg össze-vissza himbálozik mintha részeg lenne, ez mitöl van????? -
Wolfi24 #236 Nos kíváncsi vagyok, hogy valaki tud adni-e egy jó tanácsot a hibámra. Szóval megvettem a játékot, majd játék közben 15-20 perc múlva, ha nem hamarabb, fogja magát és néha beáll egy két másodpercre a kép, majd a kb negyedik ilyen beállásra fogja magát és lefagy.
Hiába van fent a legújabb driver, a patch.... akkor is lefagy.
A gépem pedig lazán viszi.
Intel(R) Quad Q9550 2.83GHz
4GB Ram
Nvidia 9500GT (512 mb)
Egyszerűen foglmam sincs, hogy mit kéne csinálni. Lekapcsolom az avast-ot... nem segít.
Lekapcsolom a DemonTools-t.... nem segít.
Meg még sorolhatnám...
Ha valakinek van egy jó ötlete, az ne tartsa vissza. Lassan már arra gondolok, hogy tényleg kár volt megvenni ezt a game-et. -
Ginos #235 tervezem a gta 4 megvételét a multi része miatt, és annyit kérdeznék hogy ott is van csalás lehetőség ? (mobilba bepötyögött kódszámokra gondolok) -
edvardka01 #234 ugy hogy valaki nemtudná fellvenni és felrakni a youtube ra??? vagy valahogy segítsetek lécci -
edvardka01 #233 meg a mentést nemtom belerakni belehuztam a savegameba és nemjóó... már láttam magyarázatot pl::::Nem csak a savegame mappa kellett, hanem
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\XL ive\ mappa is kellett volna. ha ez meglenne akkor:
hkey_classes_root/software/microsoft/xlive-n belül kell a Default_profile-t átírni a következőképpen:
Ha a user mappa nevében levő karaktersorozat
user_e000006271902ace, akkor: ce 2a 90 71 62 00 00 e0.
Tehát a régi mentésed mappájának a nevében levő karaktersorozatot kell beleszerkeszteni a registrybe.
de én ezt nem értem.... -
edvardka01 #232 akinek valami baja van a küldetésekkel, pl. nemto mitt kel csinálni akkor a ..... www.gtamissions.com-on megnézheted a küldetéseket -
Lajos021 #231 Sokan megtetek a szukseges lepeseket!Volt olyan aki az xboxot magaval vitte a diskoba es mintha csak egy kalap lett volna levakta a tomegbe a foldre es vad modjara 1percig ugralt rajta!
Sok jelentest hallotam es sokan az sp3kőműves kanallal szejjel feszittettek mergükbe! -
#230 hallod azé ne dobbd ki nekem is majdnem olyan gépem van egy picit jóbb és fel raktam a leg ujabb video kártya drivert és most jó
-
Lajos021 #229 Jovagyma a szoborral a magyaritas nem kellene vagy neked magyarul megy?
Jaj nekem angolul!Meg a szobornal nem voltam
-
mayhew #228
"Ha ellátogatsz helikopterrel a játékban szereplő Szabadság-szobor hasonmáshoz, és feljutsz a legtetejére, találni fogsz egy feliratot, miszerint "Nincs rejtett tartalom e mögött", de ez persze hazugság! Ha bejutsz a szobor belsejébe, egy "igazi" lüktető szívet találsz majd. Jó, mi?"
Tudja valaki hogy lehet feljutni a szoborra, nekem nem sikerül. A liftig eljutok de nem visz fel:( -
Lajos021 #227 Mugy magyaritas van e valakinek?
Nem tudom nokly miert Hulamzik a kep!Nemjo valami neked a videokartya vagy a kocsmaba ittal a manussal?
-
nokly #226 sikerült elindítanom a játékot!
az lenne a kérdésemhogy kb 2 perc után miért kezd el hullámozni az egész játék! olyan mintha be lenne rúgva és nem akar elmúlni.
Valakinek valamilyen ötlete esetleg?
ELŐRE IS KÖSZ! -
nokly #225 sziasztok!
a rocstar games social klubra való regisztrálást ki lehet valahogy kerülni? -
nagyi87 #224 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a játék vége felé kapok egy GARÁZST és nem tudom h mit csináljak vele! MIt kell oda vinni?? vagy tuningolni kell ott vagy micsoda?? Egy csomó fajta autóval oda mentem és semmit sem csinált! PLS segítsetek h mire jóó az a garázs!
-
Lajos021 #223 Hat hogy mit mit ossze vissza irtok azt hittem meg xhackertol valami ertelmes varhato de mar o is begolyozott!Az xbox egy mű dolog es az iranyitasa is egy nula ps2 3 ugyszinten!
Meg 10%ka sem a pcnek!Ami merevlemezre instalat jatekkal kitunő 70billentyűs iranyitassal plusz 3d
szimulator egerell nem valami szar xboxos kar vagy ps 3mar nintendo gombos kitudja mi!Akinek othon van xboxja es ugyerze mar gyűlolet hevull fel benne iranta fogjon egy jo nagy kőműves kanalat es szurja szet vele az xboxot vagy akar a ps3mat is! -
Lajos021 #222 Hat richard az 2 512 ramon jatszad a half lifet de a 2000ezreset!Jo e koma!Nagyon jol tudod mi kell a gta 4hez es itt hülyülsz!
Valuhun hat te is eleg vicces vagy!%12 mb videokartya nem nagyon eleg!
Te vele jatszottad fullon a jatekokat de azok 200mbvideon is elmennek!
Ne hasonlitsd a lövöldozős terén jatekokat egy Elő varoshoz!
Amugy 1gb tos videokartyanal sem lehet fullon jatszani a gta4et :-)
Nem lövöldözos jatek :-)! -
Tóth Jozsef #221 nekem se megy -
johsz #220 Unlock Code: VCUJR-6N3YN-FQ9S4-SCSA6-ULH7E-F2G2G-PLJ55-KDSG9-NQF3
Serial: UJEEK-ME33J-JDES3-GEW6X-F3NUV
Én ezt találtam, de nekem nem működik. ha neked működik akkor válaszolj! -
johsz #219 Szia!
Ha te valahonnan megtudod a számot, légyszíves küldd már el a [email protected]! -
Tóth Jozsef #218 Sziasztok!
nekem is szükségem lene egy serial számra.
kösz. -
johsz #217 Sziasztok!
Szükségem lenne a GTA 4 serial számára.
Válaszotok előre köszönöm.
[email protected] -
johsz #216 Sziasztok!
Szükségem lenne a GTA 4 serial számára.
Válaszotok előre köszönöm. -
xk120 #215 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a játék vége felé kapok egy GARÁZST és nem tudom h mit csináljak vele! MIt kell oda vinni?? vagy tuningolni kell ott vagy micsoda?? Egy csomó fajta autóval oda mentem és semmit sem csinált! PLS segítsetek h mire jóó az a garázs!THX