Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
én már 60k-s géppel is jól eljátszanék... de a ps3 egyszerüen egy bukás... megmagyarázni nem tudom hogy miért csak szar és kész XD

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Shep
Milyen 300e? A felébõl is lehet olyan gépet összerakni amin minden maxon fut.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
"Persze mindháromhoz ugyanúgy van warez."

PS3hoz nincs.
tudtommal már X360hoz sincs, csak a régebbiekhez.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Snexi
ps3-on warez?wtf?

DanielT
Ja! Szemét köcsög gazdag konzolosok akár 40 ezer forintot is ki tudnak adni egy gépre amin tökéletesen fut a játék! ROHADJON MEG MIND EGY SZÁLIG!

Éljenek a csóró 300,000-res konfiggal rendelkezõ mindent szarrá warezoló szegény pécések!
MerlinW
Atyagatya, mekkora IQ felhõ terjeng itt😊

Nekem sosem volt és nem is lesz konzolom, de legalább körülnézek mielõtt baromságokat írnék.

PC ~160k + ~10k/játék (új játék 12k, nem új 6-8k) (160k-ban egy PS3 sebességû PC van benne monitor és egyéb perifériák nélkül)
PS3 ~110k + ~10k/játék (új játék 15k, nem új 8-10k)
X360 ~70k + ~10k/játék (új játék 15k, nem új 8-10k)

Persze mindháromhoz ugyanúgy van warez.
Tehát a PC-sek a gazdag barmok😊

források:
kirakat.hu
cdgalaxis.hu
google...

Egyébként meg lehet menni a konzol vs. PC topikokba. Ez nem ide való téma.

PS: az árak a gazdasági válság elõtti idõszakra vonatkoznak😊

[merlinw.org]

Gando
a ps3 egy fostalicska...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Seth
Ki mondta hogy legdrágábbat kell választani?

PSN ID.: Beegabor

kirol
Aha, persze. Fõleg a PS3 tulajok nem azok. Vagy max. csak nézegetik a konzolt játék nélkül.

Seth
A konzol már nem gazdagok kiváltsága, hûtsd le maga XD

PSN ID.: Beegabor

a kurva annyát az EA-nak és a konzolos buzi gazdagoknak <#violent><#violent><#gun><#gun><#levele><#boxer>

ProGabe
GT Review HD

IGN Video Review

gt szereti, ign nem annyira. love/hate game lett, úgy néz ki

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

balee4
nagy kár, hogy PC-re nem jön ki idén

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Snexi
nem kell a védelemmel babrálni

kirol
Bakker hihetetlen ez a boxwarez, mennyire gyorsak!

Soldiers
pontosan

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Sland
Mirrors.Edge.PAL.X360-Allstars<#vigyor>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

klart
féltem ettõl dehát,nincs az sem sokár

edios
Reméltem h még 2008-ban kijön píszíre is, ehh<#szomoru1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ProGabe
Pc verzió januárban

remélem kapunk majd demot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
ezekre futotta 😄

grebber
Mik ezek a tesco gazdaságos színek ?<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Soldiers
faszák vagytok

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ProGabe
a játékhoz külön írták a zenét, ha minden igaz meg fog jelenni az OST

a szám címét pedig kiírják a trailer végén:

letöltési lehetõség a #182-ben

HeadHunter86
Tessék itt a szám, letölthetõ linkkel, egyenesen a blogomról: LINK

Prince23
Igéretes lesz a játék. Most olvastam gamestar újságban, h emberünkkel idõ után, ha nem nézzük fokozatosan a képernyõ fókuszát (közepét, tehát a fõhõsünk tekintete mindig elöl legyen), akkor el szédül... szal le és oldalra nem nézhetünk!!! Mert akkor load checkpoint😄 Realisztikus egyébként<#wow2>

Soldiers
launch trailer
vki ha tudja a szám címét ossza már meg

Snexi
konzolon akkor jön ki

JackSparrow88
Akkor ezek szerint a pc guru oldalán található nov. 11.-ei dátum az kamu lehet...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

tep

\"SLICE of LIFE\"

klart
jó igaz nincs messze,de már azért megnézném milyen😊

Snexi
az elsõ pc késés pletykák 2009 januárra szóltak,utána az ea azt mondta hogy december de szvsz a január sem elképzelhetetlen
mind1,egyik sincs messze

klart
na bazz :ADSSD

klart
akkor jólvan😊

kirol
Szerintem igen, 2009 elején jön.

Snexi
decemberben jön pc-re még karácsony elött

klart
helósztok,én most nemtúdom eldönteni hogy 11-én jön most akkor vagy nem?mert a gamspot szerint igen,máshol meg csak gamestaron olvastam hogy átcsúszik 2009-re.namármost akkor biztos forrás szerint mikor is jön pc-re?😮

Snexi
fpr<#idiota>

kirol
Lekoppintották ötletemet! hsz

ProGabe
😄

Atkamon
A demo trailerben van amúgy a másik csaj, õ lesz a játék legelején a tutorial. Azt írják, hogy Faith-nek volt egy kissebb balesete, ami miatt nem tudott futni egy ideig, de most újra indul, na és ezzel a tutorial csajjal gyakorolnak.

Atkamon
Amúgy ezen a videón egy tök kezdõ játszik a játékkal és azért nincsenek benne azok a harci mozdulatok, amiket a trailerekben láttunk...

Ebben a videóban az egyik fejlesztõ játszik és õ azért sokkal jobb... ezért nem is értettem miért volt olyan nagy dolog ez a cideó, amikor már láttuk ezt a pályát a linkelt videóban még nyáron.

motyodlee
tetszik a videó
ha kiakasztod a játékot, a végképen kenõcsözni fogja magát a fõszereplõ, mert annyira tönkre mennek az ízületei<#gonosz1>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Snexi
tudna valaki képeket csinálni belõle?

SZilaJMaGGoT
Lelehet zuhanni... <#idiota>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bertino
-.-

Nem gond, csak nem érdekel ebben a formában.

www.gamedroid.hu

bertino
😄

Atkamon
Vannak benne fegyverek, van történet... És itt az ugra bugráról szól az egész... nem tudom mit hittél eddig, az elõzõ videókból is ez derült ki.

Hát.... Jó kérdés. Egy ügyességi elemekkel megszórt - de nem csak arról szóló - akció játékot, amiben természetesen lennének fegyverek is, komoly történet, és amiben csak mint egyik eszköz szerepel az ugrabugra és esetleg netán a földszinten is járhatunk.

www.gamedroid.hu