Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PS3hoz nincs.
tudtommal már X360hoz sincs, csak a régebbiekhez.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Éljenek a csóró 300,000-res konfiggal rendelkezõ mindent szarrá warezoló szegény pécések!
Nekem sosem volt és nem is lesz konzolom, de legalább körülnézek mielõtt baromságokat írnék.
PC ~160k + ~10k/játék (új játék 12k, nem új 6-8k) (160k-ban egy PS3 sebességû PC van benne monitor és egyéb perifériák nélkül)
PS3 ~110k + ~10k/játék (új játék 15k, nem új 8-10k)
X360 ~70k + ~10k/játék (új játék 15k, nem új 8-10k)
Persze mindháromhoz ugyanúgy van warez.
Tehát a PC-sek a gazdag barmok😊
források:
kirakat.hu
cdgalaxis.hu
google...
Egyébként meg lehet menni a konzol vs. PC topikokba. Ez nem ide való téma.
PS: az árak a gazdasági válság elõtti idõszakra vonatkoznak😊
[merlinw.org]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
a szám címét pedig kiírják a trailer végén:
letöltési lehetõség a #182-ben
vki ha tudja a szám címét ossza már meg
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
\"SLICE of LIFE\"
mind1,egyik sincs messze
Ebben a videóban az egyik fejlesztõ játszik és õ azért sokkal jobb... ezért nem is értettem miért volt olyan nagy dolog ez a cideó, amikor már láttuk ezt a pályát a linkelt videóban még nyáron.
ha kiakasztod a játékot, a végképen kenõcsözni fogja magát a fõszereplõ, mert annyira tönkre mennek az ízületei<#gonosz1>#gonosz1>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu