Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xbox 360
itt ráadásul tudtommal van netes móka mirrorsban a single után, ha unatkozol.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez nem tetszene nekem unszinpatikussak az ADAMS figurák.
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én karácsonyra ezt szereztem meg, meg silent 5 is tartogat néhány kellemes órát.
De legszívesebben The Last Remnant-ot tenném el a fagyos téli napokra.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az nem is rossz.
a többi single játéknak több idõ kell?
x-en meg max ha launcs pillanatában megvette, és éjjel nappal nyomta.
csak min az a kérdés, mert konzolra is csak 2-3 napja van kint.
hát az kábé lófasz 😄
ték -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Controls:
Left and Right arrows: Run
Up arrow: Horizontal wall run, vertical wall climb
Down arrow: Duck
S: Jump
M: toggle music
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
[merlinw.org]
Szerintem itt be is fejezhetnénk a személyeskedést.
[merlinw.org]
az is hülye aki szerint a pc jobb és az is aki szerint a konzol
Szomorú, hogy ekkora hülyeséget képes vagy leírni.
Nem a játék minõségét vitatom, ez mindenkinek az ízlésére van bízva, hanem a "pénzt mernek kérni" dologra értettem.
Szomorú, hogy egy FC2 minõségû tartalmatlan, üres játékért pénzt kérnek. De hát ilyen a világ.
Az olcsó játék nem azért olcsó, mert az Ubi jó fej akar lenni, hanem mert annyit ér. AC-t nem adta olcsón, mert volt benne nafta. Mint minden nagyvállalatnál Ubinál is EA-nál is vannak piaci elemzõk, akik megmondják mely árkategóriában érdemes értékesíteni az adott produktumot. Az EA "nagy" neveket használ, a világ legnagyobb kiadója, van pénze reklámra, nincs szüksége olcsón árulni bármit is. Üdv a gazdaságban😊
Na de tényleg zárjuk le a témát.
[merlinw.org]
EA Dead Space a Tesco bakija miatt került annyiba pár napig, a szemfülesek lecsaptak rá a többi meg visszakerült a raktárba.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3-n veszel játékokat, hamar elfog menni az a kis csekély elõnye a pc-hez, és átmegy mínuszba. De elég az off-ból. Nem vagyok ellen a konzolnak, azért vennék inkább xbox360-t. ME-t nagyon várom, biztos faxa lesz <#gonosz1>#gonosz1>, és ugye mindig késõn jönnek a jó dolgok<#mf1>#mf1>. EA mindig drágán adja a gameket. Merlin egy új játék (EA) 12K, EGY ÚJ JÁTÉK (UBISOFT, FC2) 6,5K. Azért nem mindegy.
Inkább lehet, hogy holnap megveszem és játszok vele. Tedd te is! <#ravasz1>#ravasz1>
PSN ID.: Beegabor