Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ügyességi játék, és kész. Harmadik pálya közepére dögunalom.
www.gamedroid.hu
az egy másik runner. ugyebár csomagokat kell elvinni A-ból B-be és leadni egy társadnak. na õ az egyik
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Akkor nézd már meg, hogy mutatják kívülrõl is futás közben!
Most mit kötekedsz nem értem. Csak kérdezem, hogy lehet e majd váltani, vagy ezt csak a fejlesztõk tudják csinálni így.
A doom -ozást meg kikérem magamnak! 😄 Én egy ilyen szarral se játszottam!
Vagy õt csak követjük, és azért látom?

vagy te nem látod a saját tested? <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mert akkor mondjuk az FP az belsõ nézetet jelentene nem?
A gyûjtõknek szánt verzióhoz adnak majd eredeti Mirror's Edge -s hányózacskókat?<#idiota>#idiota>
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Next PC upgrade: 2022
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ez 2K és akkora a különbség a kettõ között, mint egy üveg sör és egy csésze nyusziskakaó között. és ha már ennyi az off, mutatok belõle 2 "videót":
igen, ezek a játékból vannak
na de most már elég az offból! <#alien>#alien>
2.Crysis: Warhead - okés
3.Far Cry 2 - okés
4.Brothers In Arms: Hells Highway - okés
5.Mass Effect - okés
6.Alone In The Dark - borzalom
7.Stalker Clear Sky - elmegy
8.Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2 - okés
9.Devil May Cry 4 - jó, csak kinõttem a stílusból
10.Assassins Creed - okés
11.Mercenaries 2 World In Flames - nem ismerem
12.Frontlines Fuel Of War - nem ismerem
13.Turok - borzalom
14.Crimes Of War (übersoldiers 2) - borzalom
15.Hour Of Victory - nem ismerem
16.SAS Secure Tomorrow - borzalom
17.Bully: Scholarship Edition - elmegy
18.Lego Indiana Jones - elmegy
19.Code of Honor 2: Conspiracy Island - nem ismerem
20.Turning Point Fall Of Liberty - elmegy
Akció RPG
1.Sacred 2 - okés
2.Legend Hand of God - nem ismerem
3.Space Siege - elmegy
Autós,versenyzõs
1.Race Driver: GRID - okés
2.FlatOut: Ultimate Carnage - rókabõr, de rendben van
3.Pure - borzalom
Sport
1. NBA 2k9 - nem láttam, 2 éve leszoktam az EA Sports-ról.
Szimuláció
1. Spore - inkább stratégia, de jó stuff
Tehát eddig pont elférnek az idei játékok a top 10-es listán.
Illetve lenne még, de a legõsibb és legértékesebb stílust kihagytad. A kalandjátékokat.
[merlinw.org]
Ja és ott van a sárkányrepülõ is😊
Ne felejtsétek el, hogy még idén jön Lara baba új kalandja is.
[merlinw.org]
remélem ez a Mirror's Edge elég változatos lesz ahhoz h ne unja meg az ugrabugrát az ember 😊
Ebbõl talán 3-4 említésre méltó, többi kuka. Sablonos, pénzsóher játékok. Lásd FC2. vagy Assassin's Creed. Nagy hipe, és mit kapunk cserébe, semmit. 2 óra után unalmas az egész.
Remélem Mirror's Edge-nél nem esnek ebbe a hibába.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az év játékai toplista nálam.
1.Dead Space
2.Crysis: Warhead
3.Far Cry 2
4.Brothers In Arms: Hells Highway
5.Mass Effect
6.Alone In The Dark
7.Stalker Clear Sky
8.Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2
9.Devil May Cry 4
10.Assassins Creed
11.Mercenaries 2 World In Flames
12.Frontlines Fuel Of War
13.Turok
14.Crimes Of War (übersoldiers 2)
15.Hour Of Victory
16.SAS Secure Tomorrow
17.Bully: Scholarship Edition
18.Lego Indiana Jones
19.Code of Honor 2: Conspiracy Island
20.Turning Point Fall Of Liberty
Akció RPG
1.Sacred 2
2.Legend Hand of God
3.Space Siege
Autós,versenyzõs
1.Race Driver: GRID
2.FlatOut: Ultimate Carnage
3.Pure
Sport
1. NBA 2k9
Szimuláció
1. Spore
1. Mass Effect
2. Dead Space
3. Crysis Warhead
4. Sacred 2 (hack and slashben elsõ helyen van)
5. BiA HH
7. FAR CRY 2 (ez csak ide jutott be) nagy hypeos gém.
8. Rainbow six vegas 2
9. Assassins creed
egyébként a top 3 nálad az mind utolsó negyedév megjelenésûek. ennyire nincs esélye pl a nyári vagy tavaszi játékoknak nálad a top listában?
Hangulat a fellegekben. Most tolom 2-3adjára.Atomjó.
amúgy a legtöbb helyen a GTA IV lesz az. ez inkább biztos
Bár ez csak egyéneknél lesz hivatalsoan tuti ilyen GTA4 meg az új Cod meg ilyenek lesznek a nagy hype miatt!
Számomra eddig Top 3: 1.Dead Space 2.Crysis Warhead 3. Far Cry 2
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Letölthetõ Promo album.
[merlinw.org]
\"SLICE of LIFE\"
Újabb Mirror's Edge demó megjelenési pletyka ütötte fel a fejét a hétvégén. Ezúttal az egyik áruházlánc adatlapján jelent meg egy dátum.
Még mindig talány tárgyát képzi, hogy mikor jelenik meg a Mirror's Edge konzolos verziójának demonstrációja. A svéd DICE és az EA utópisztikus univerzumban játszódó FPS debütálási dátuma mellett korábban azt is bejelentette, hogy még a megjelenés elõtt demót kap a játék, azonban a kipróbálható verzió fellövési napjának megjelölése még mindig várat magára. Ennek ellenére a GameStop áruházlánc internetes aloldalán felbukkant egy dátum, mely november 6-át jelöli meg a premier napjának.
info: Gamestar
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
2. Fejlécképbõl tölts fel jobb minõségût
3. Készíts egy FAQ/GyIK menüpontot - azt ide is be lehet majd linkelni.
4. Hírek menü neve Hírek, vagy fõoldal legyen, ne legyen ott az egyebek
5. Hírek menüpontban ne a "lap készül" szöveg legyen, hanem bemutatkozó - egy pár soros cikk a játékról, vagy valami.
Egyébként jó lesz, ingyenes websablonhoz jó választás az mlap letisztult mivolta.
Ahhoz, hogy "látványos" legyen, elég egy igényes /mondjuk animált/ fejléc, és gusztusos színhasználat. Egy weboldalnak nem feltétlenül kell látványosnak lennie, annál inkább átláthatónak, logikusnak, alapkoncepció követõnek és tartalmilag igényesnek.
[merlinw.org]