Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért, eddig mit vártál?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát én megnéztem a legújabb videót, kezdek kiábrándulni ebbõl a koncepcióból. Végül is ez nem más, mint egy next-gen ugra-bugra, Super Marió a piac ígényeinek megfelelõen megcsinálva.

Ügyességi játék, és kész. Harmadik pálya közepére dögunalom.

www.gamedroid.hu

kirol
Aha, köszi!

ProGabe
mi a franc van itt sg-n? kötekedtem? a francokat! mi volt abban kötekedés? máshol ha ilyet írok normálisan írnak vissza, sõt, régen itt is így volt, most meg ha nem magázódom, már anyáztok -.-

az egy másik runner. ugyebár csomagokat kell elvinni A-ból B-be és leadni egy társadnak. na õ az egyik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SZilaJMaGGoT
Jah ott mereszti a seggét... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

berczely
Ésez am miakar lenni? Redbox elõtt szerencsétlenkedik egy csaj?<#idiota>

SZilaJMaGGoT
Sztem nem ez lesz a karakterünk hanem az ázsiai csaj... Bár kituggya lehet választható de nekem nemúgytûnik, h a sztori lehetõvé tenné...

kirol
Nem láthatatlan vagyok!
Akkor nézd már meg, hogy mutatják kívülrõl is futás közben!

Most mit kötekedsz nem értem. Csak kérdezem, hogy lehet e majd váltani, vagy ezt csak a fejlesztõk tudják csinálni így.

A doom -ozást meg kikérem magamnak! 😄 Én egy ilyen szarral se játszottam!

Vagy õt csak követjük, és azért látom?

SZilaJMaGGoT
A hagyományos first personhoz szokott lásd doom... (csak a puska) XD

ProGabe
külsõ nézet? egy másodpercig sincs. egyszerûen a csaj testét látod.

vagy te nem látod a saját tested? <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SZilaJMaGGoT
Nekem erõsen úgytûnik, hogy adott lesz, hogy, hogy kell egy pályán végigmenni... De egyébként frankó...

kirol
A demo trailerben egy csomószor külsõ nézet van? De ez a játék nem FPR?

Mert akkor mondjuk az FP az belsõ nézetet jelentene nem?

A gyûjtõknek szánt verzióhoz adnak majd eredeti Mirror's Edge -s hányózacskókat?<#idiota>

ez mind szép,meg kurva jonak néz ki,de nekem ebbõl a videóból azok a verekedési kombok hianyoznak,amik a trailerben voltak

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber

Next PC upgrade: 2022

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
köszi! a Benny Benassi Mix nagyon fasza lett!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ProGabe
1. NBA 2k9 - nem láttam, 2 éve leszoktam az EA Sports-ról.

ez 2K és akkora a különbség a kettõ között, mint egy üveg sör és egy csésze nyusziskakaó között. és ha már ennyi az off, mutatok belõle 2 "videót":

igen, ezek a játékból vannak

na de most már elég az offból! <#alien>

MerlinW
1.Dead Space - okés
2.Crysis: Warhead - okés
3.Far Cry 2 - okés
4.Brothers In Arms: Hells Highway - okés
5.Mass Effect - okés
6.Alone In The Dark - borzalom
7.Stalker Clear Sky - elmegy
8.Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2 - okés
9.Devil May Cry 4 - jó, csak kinõttem a stílusból
10.Assassins Creed - okés
11.Mercenaries 2 World In Flames - nem ismerem
12.Frontlines Fuel Of War - nem ismerem
13.Turok - borzalom
14.Crimes Of War (übersoldiers 2) - borzalom
15.Hour Of Victory - nem ismerem
16.SAS Secure Tomorrow - borzalom
17.Bully: Scholarship Edition - elmegy
18.Lego Indiana Jones - elmegy
19.Code of Honor 2: Conspiracy Island - nem ismerem
20.Turning Point Fall Of Liberty - elmegy

Akció RPG
1.Sacred 2 - okés
2.Legend Hand of God - nem ismerem
3.Space Siege - elmegy

Autós,versenyzõs

1.Race Driver: GRID - okés
2.FlatOut: Ultimate Carnage - rókabõr, de rendben van
3.Pure - borzalom

Sport
1. NBA 2k9 - nem láttam, 2 éve leszoktam az EA Sports-ról.

Szimuláció
1. Spore - inkább stratégia, de jó stuff

Tehát eddig pont elférnek az idei játékok a top 10-es listán.
Illetve lenne még, de a legõsibb és legértékesebb stílust kihagytad. A kalandjátékokat.

[merlinw.org]

MerlinW
Rover, Sedan, Jeep, Buggy, Teherautó. Itt az 5 skined😄
Ja és ott van a sárkányrepülõ is😊

Ne felejtsétek el, hogy még idén jön Lara baba új kalandja is.

[merlinw.org]

AC speciel nekem jobban bejött, több volt benne nekem a változatosság mint a FC2-ben, utobbiban az ötletes megoldások tetszenek amivel jobban beleéled magad, csak az illuziorombolo h kevés a jármü, (igazábol csak az a baj h kevés féle van, szoval legalább annyira fáradhattak volna h csinálnak 5 féle skint az autonak...) meg a küldik is egyhanguak: menj el a messzi messzi picsába robbants/ölj/vigyél/hozz és ennyi az egész game
remélem ez a Mirror's Edge elég változatos lesz ahhoz h ne unja meg az ugrabugrát az ember 😊

Prince23
Na majd dec. 31-re én is összeállítok egy toplistát <#eljen>

Atkamon
Szerintem az Assassin's Creed nagyon jó volt, vagy 4szer végigvittem, nekem iszonyatosan tetszett. Mégha mindig ugyanazt is kellett csinálni nem bírtam megunni.

ProGabe
hát, nekem az FC2 nagyon bejön. GTA IV szintén. ami számomra tényleg egy hányadék az az AC, meg a Crysis az igazán nagy nevek közül. bár van egy érzésem, hogy valamit kihagytam. gondolom nem véletlenül nem jut eszembe 😊

HeadHunter86
Kb ezek azok a játékok amik idén megjelentek.
Ebbõl talán 3-4 említésre méltó, többi kuka. Sablonos, pénzsóher játékok. Lásd FC2. vagy Assassin's Creed. Nagy hipe, és mit kapunk cserébe, semmit. 2 óra után unalmas az egész.

Remélem Mirror's Edge-nél nem esnek ebbe a hibába.

látod ez pl szvsz deadspace-re is simán igaz, én gépemen fél órát volt max fent... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Kb nálam ez a helyzet!

Az év játékai toplista nálam.

1.Dead Space
2.Crysis: Warhead
3.Far Cry 2
4.Brothers In Arms: Hells Highway
5.Mass Effect
6.Alone In The Dark
7.Stalker Clear Sky
8.Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2
9.Devil May Cry 4
10.Assassins Creed
11.Mercenaries 2 World In Flames
12.Frontlines Fuel Of War
13.Turok
14.Crimes Of War (übersoldiers 2)
15.Hour Of Victory
16.SAS Secure Tomorrow
17.Bully: Scholarship Edition
18.Lego Indiana Jones
19.Code of Honor 2: Conspiracy Island
20.Turning Point Fall Of Liberty

Akció RPG

1.Sacred 2
2.Legend Hand of God
3.Space Siege

Autós,versenyzõs

1.Race Driver: GRID
2.FlatOut: Ultimate Carnage
3.Pure

Sport

1. NBA 2k9

Szimuláció

1. Spore

Pal vyn Dyk-ben elég jó részek vannak,köszi😊
Prince23
Nekem ez jelenleg... 2008:
1. Mass Effect
2. Dead Space
3. Crysis Warhead
4. Sacred 2 (hack and slashben elsõ helyen van)
5. BiA HH
7. FAR CRY 2 (ez csak ide jutott be) nagy hypeos gém.
8. Rainbow six vegas 2
9. Assassins creed

egyébként a top 3 nálad az mind utolsó negyedév megjelenésûek. ennyire nincs esélye pl a nyári vagy tavaszi játékoknak nálad a top listában?

grebber
Rosszat nem igen láttam volna hogy írtak róla.
Hangulat a fellegekben. Most tolom 2-3adjára.Atomjó.

ProGabe
DS tényleg ennyire jó? 😮

ProGabe
még nem is játszottál vele, de már tudod? 😊

amúgy a legtöbb helyen a GTA IV lesz az. ez inkább biztos

grebber
Hát ha itt is megismétli az EA amit a Dead Spacenél akkor van rá esélye.
Bár ez csak egyéneknél lesz hivatalsoan tuti ilyen GTA4 meg az új Cod meg ilyenek lesznek a nagy hype miatt!
Számomra eddig Top 3: 1.Dead Space 2.Crysis Warhead 3. Far Cry 2

nagyon az a gyanum,hogy ez lesz az év játéka

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

tep
utolsó tetszett csak...de azért köszi

\"SLICE of LIFE\"

MerlinW
Köszi <#eljen>

[merlinw.org]

HeadHunter86
Mirror's Edge Zene, de nem akármilyen.
Letölthetõ Promo album.

MerlinW
Nem tudom hol találtak rá erre a dizájnerre, de valami fantasztikus amit mûvel. Még a weboldal is ontja magából az egyedi hangulatot... A zene meg "all time favorite". várjuk😊

[merlinw.org]

honlap helyett,holnapot olvastam,és kezdtem örülni 😄 egyébként magyar szinkronnal is megjelenik a játék ? és mikor is ?

ProGabe

tep

\"SLICE of LIFE\"

kirol
<#taps>

zomgzerg
↓ konzolosok fóruma egyel lejjebb ↓

grebber
Mirror's Edge -Demó november elején?

Újabb Mirror's Edge demó megjelenési pletyka ütötte fel a fejét a hétvégén. Ezúttal az egyik áruházlánc adatlapján jelent meg egy dátum.

Még mindig talány tárgyát képzi, hogy mikor jelenik meg a Mirror's Edge konzolos verziójának demonstrációja. A svéd DICE és az EA utópisztikus univerzumban játszódó FPS debütálási dátuma mellett korábban azt is bejelentette, hogy még a megjelenés elõtt demót kap a játék, azonban a kipróbálható verzió fellövési napjának megjelölése még mindig várat magára. Ennek ellenére a GameStop áruházlánc internetes aloldalán felbukkant egy dátum, mely november 6-át jelöli meg a premier napjának.

info: Gamestar

snowkid16
várni* xd
<#puszis>

snowkid16
Köszömöm MerlinW, és Evin hozzászólását! Meg is fogom csinálni csak a hétvégére vérni 😉. Köszönöm válaszotokat/ajánlatotokat!

MerlinW
gportal-nal minden jobb.

[merlinw.org]

N o N a m e
mlap sem jobb 😊
Evin
Akár egy xhtml+css kombináció is bõven elég, ha az jól és szépen van megcsinálva. De én azt mondom már így is korrekt a lap.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MerlinW
1. Végre nem Gportal...😊
2. Fejlécképbõl tölts fel jobb minõségût
3. Készíts egy FAQ/GyIK menüpontot - azt ide is be lehet majd linkelni.
4. Hírek menü neve Hírek, vagy fõoldal legyen, ne legyen ott az egyebek
5. Hírek menüpontban ne a "lap készül" szöveg legyen, hanem bemutatkozó - egy pár soros cikk a játékról, vagy valami.

Egyébként jó lesz, ingyenes websablonhoz jó választás az mlap letisztult mivolta.

Ahhoz, hogy "látványos" legyen, elég egy igényes /mondjuk animált/ fejléc, és gusztusos színhasználat. Egy weboldalnak nem feltétlenül kell látványosnak lennie, annál inkább átláthatónak, logikusnak, alapkoncepció követõnek és tartalmilag igényesnek.

[merlinw.org]

snowkid16
Sajnos még nem nagyon foglalkoztam még vele. Script kódokat akarok beletenni, hogy látványos legyen 😄