150

• The Protector
    Jó ez a kép.
  • desigo
  • riddick669
    Halottam fogadott gyerek vagy! A szüleid fogadta, hogy hülye leszel, és apád nyert!!!:)
  • The Protector
    Ugye.de ha nem tetszene leverném a tokádat te maximum bejglire kapcsolt dagadt.
  • riddick669
    wáááááá ez nagyon király lesz!!!!!!!!!!
  • offkorz
    várjuk.^^
  • LasDen #24
    sztem is fasza lesz.....a flash bannert be lehet rakni.... :D
  • The Protector
    Hancock flash Banner
    A köszönet 0Fritz0-át illeti.
  • The Protector
    Király lett.A Bannerműhelyben is készült egy banner a topikhoz.A film trailere lett flashbe téve.Nézzétek meg a bannerműhely topikban.Sztem jó lessz az is.
  • kuci06
    lál, ez durva lesz :D
  • ldavid
    az tényleg nagy volt :D
  • JohnnySmith
    A kétbalkezes szuperhős aki segít ahol tud , de közben rombadönti a fél várost :) Kb így lehet jellemezni :)
  • gz8
    Mondjuk azt, hogy a Sötét zsarukban igencsak kézre estek az olyanok, mint a "Bogarásszunk!", meg a "Hulljon a férgese!"

Az angol nyelv hozzá se szagol az ilyesmihez. Na mondom, ez készül valamire... :DD
  • ldavid
    bannernek ideiglenesen?
  • n3whous3
    Azt hittem már a koreai gumigyártónak szentelt itt valaki topigot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ldavid
    na végre van topic xD

szerintem is nagyon nagy lesz, már várom
    azt nem értem a sony miért szedette le több oldalról a trailert 2-3 nap után, aztán meg rakhatták vissza
  • Brolly28
    persze mert a magyar nyelv az 1ik legnehezebb
    amikor megcsinálták a kontrolt jelölték oscar díjra csak hát igen angolul hülyén hangzott
    + a magyar tud a legjobban káromkodni
  • Gibor
    énis ígyvoltam vele... -.-

Amugy a trailer faja...
  • Tatyla
    trailer többféle felbontásban...

amugy tuti látványorgia lesz ez a film is...
  • ScarY MAN
    nekem az I am legend nagyon teccett... azon kivul hogy 2honap alatt szerintem 2x-3x tudnam megnezni...
  • Naxos
    én aszittem hirtelen hogy a gumigyártó topikja ez :)
  • The Protector
    Szerintem Will Smith már maga garancia a sikerhez hiszen rengeteg vígjátékban vagy úgymond poénos filmben szerepelt és mindíg maradandót alkotott.Viszont sok komolyabb filmben is szerepelt ahol szintén poénosra vette a figurát pl?Bad Boys 1 és a 2.Viszont az I Am Legend ezektől teljesen elüt.
  • gz8
    Kíváncsi vagyok, hogy a magyar szinkron lesz-e olyan poénos, mint a Sötét zsaruk esetében. A magyar verzió ugyanis azon ritka esetek közé tartozik, amelyik nagyságrendekkel felülmúlja az eredetit. :)
  • The Protector
    Pár Shotot löttem a Joutubos trailerből szal a minőségért bocs.

• Monoton
  • gz8
    Amikor eldobja a bálnát...
    - Erre én nem emlékszem.
    - De a Greenpeace igen!
  • takysoft
    hancock? az nem egy elnök volt az amcsiknál?
  • Monoton
    ez nagyon nagy :)
  • desigo
    súlyos lesz nagyon :)))))
  • The Protector
    2008 nyarán jön Will Smith legújabb filmje amiben egy kétbalkezes szuperhőst alakít aki Hancock névre hallgat.A film vígjáték lessz előreláthatólag.Megjelent a filmből egy trailer ami nagyon ütősre sikeredett:
    http://youtube.com/watch?v=rZQQgvhn4jg
    És a HD trailer:
    http://youtube.com/watch?v=Qv4-65u-9vE