150
-
#30 Jó ez a kép. -
#29 -
#28 Halottam fogadott gyerek vagy! A szüleid fogadta, hogy hülye leszel, és apád nyert!!!:)
-
#27 Ugye.de ha nem tetszene leverném a tokádat te maximum bejglire kapcsolt dagadt. -
#26 wáááááá ez nagyon király lesz!!!!!!!!!! -
#25 várjuk.^^ -
#24 sztem is fasza lesz.....a flash bannert be lehet rakni.... :D -
#23 Hancock flash Banner
A köszönet 0Fritz0-át illeti. -
#22 Király lett.A Bannerműhelyben is készült egy banner a topikhoz.A film trailere lett flashbe téve.Nézzétek meg a bannerműhely topikban.Sztem jó lessz az is. -
#21 lál, ez durva lesz :D -
ldavid #20 az tényleg nagy volt :D -
#19 A kétbalkezes szuperhős aki segít ahol tud , de közben rombadönti a fél várost :) Kb így lehet jellemezni :) -
#18 Mondjuk azt, hogy a Sötét zsarukban igencsak kézre estek az olyanok, mint a "Bogarásszunk!", meg a "Hulljon a férgese!"
Az angol nyelv hozzá se szagol az ilyesmihez. Na mondom, ez készül valamire... :DD -
ldavid #17 bannernek ideiglenesen?
-
n3whous3 #16 Azt hittem már a koreai gumigyártónak szentelt itt valaki topigot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ldavid #15 na végre van topic xD
szerintem is nagyon nagy lesz, már várom
azt nem értem a sony miért szedette le több oldalról a trailert 2-3 nap után, aztán meg rakhatták vissza -
#14 persze mert a magyar nyelv az 1ik legnehezebb
amikor megcsinálták a kontrolt jelölték oscar díjra csak hát igen angolul hülyén hangzott
+ a magyar tud a legjobban káromkodni -
Gibor #13 énis ígyvoltam vele... -.-
Amugy a trailer faja... -
#12 trailer többféle felbontásban...
amugy tuti látványorgia lesz ez a film is... -
#11 nekem az I am legend nagyon teccett... azon kivul hogy 2honap alatt szerintem 2x-3x tudnam megnezni... -
#10 én aszittem hirtelen hogy a gumigyártó topikja ez :) -
#9 Szerintem Will Smith már maga garancia a sikerhez hiszen rengeteg vígjátékban vagy úgymond poénos filmben szerepelt és mindíg maradandót alkotott.Viszont sok komolyabb filmben is szerepelt ahol szintén poénosra vette a figurát pl?Bad Boys 1 és a 2.Viszont az I Am Legend ezektől teljesen elüt. -
#8 Kíváncsi vagyok, hogy a magyar szinkron lesz-e olyan poénos, mint a Sötét zsaruk esetében. A magyar verzió ugyanis azon ritka esetek közé tartozik, amelyik nagyságrendekkel felülmúlja az eredetit. :) -
#7 Pár Shotot löttem a Joutubos trailerből szal a minőségért bocs.
-
Monoton #6 -
#5 Amikor eldobja a bálnát...
- Erre én nem emlékszem.
- De a Greenpeace igen! -
#4 hancock? az nem egy elnök volt az amcsiknál? -
Monoton #3 ez nagyon nagy :) -
#2 súlyos lesz nagyon :))))) -
#1 2008 nyarán jön Will Smith legújabb filmje amiben egy kétbalkezes szuperhőst alakít aki Hancock névre hallgat.A film vígjáték lessz előreláthatólag.Megjelent a filmből egy trailer ami nagyon ütősre sikeredett:
http://youtube.com/watch?v=rZQQgvhn4jg
És a HD trailer:
http://youtube.com/watch?v=Qv4-65u-9vE