150
-
#110 annak kaliforniába jöttem a címe -
#109 Igen van egy Eddie Murphy film is, de én a sorozatra gondoltam.
Will Smith -> Fresh Prince volt az angol címe
az a szám nagyon nem reggae -
#108 ez nem reggae sztem -
#107 hát nem konkrétan erre gondoltam, de ez se rossz, köszi. _Sajna fullra nem maradt meg bennem semmi a számból, max. a feeling, szóval felismerem :D
egy sima listával is megelégednék, ami a filmben elhangzó dalcímeket tartalmazza. -
#106 ez volt az amikor a suv után repkedett -
Monoton #105 erre gondolsz? -
#104 Áhh, rohadt jó volt!:) Agresszív részegXD
kuci06: jaja, detto:) + még: "Anyád szólt" XD
-
#103 vki nem vágja, hogy mi annak a reggea számnak a címe, ami a filmben megy? (jójó,feladtam a labdát, de hátha :) )
-
#102 Majd BR-en az extrák között megkapjuk :) -
#101 tényleg a rabszállítós jelentere a film alatt én se emlékszek,hogy lett volna... -
kék #100 Tegnap néztem meg, jó kis film volt. Kellemes kikapcsolódást nyújt 1 estére. 2 dolgot azért nem értettem:
1. Miért vágták ki a rabszállítós jelenetet?
2. A szinkronos bemutatóban nagyon ült pár poén, erre megváltoztatták a szöveget, ami már nem volt olyan jó.
-
#99 Az amerikába jöttem az Eddie Murphy nem?
Reisenbüchler a Men in Black-ekben (is) szinkronizált, azt biztos láttad. -
#98 van, de nem olyan nagy kaliberű főboss sztem. -
Suffering #97 Ebben a filmben van gonosz?? minden szuperhősős filmben kell lennie gonosznak mint Pókemberben Venom. -
#96 Melyikük az Amerikába jöttem-es? nekem ő a kedvencem -
ldavid #95 szerintem is jobb volt régen Reisenbüchler -
#94 Francba, most azért mert Magyarországon ő az egyetlen félnigger miért kell mindig neki szikronizálni?
A Reisenbüchler az jó, de a Kálid, köze nincs hozzá
Ez azért gáz mert csak a Mom parkban van feliratosan a film,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor marad a dvdrip -
Monoton #93 Itt meglehet nézni volt neki több is -
#92 dehogyis
Kálid Artúr -
Monoton #91 Reisenbüchler Sándor azt hiszem -
#90 #73 -
#89 jaja
az nagy volt xDDDDDD -
#88 ebben igazad van:) -
#87 ja, és...
SZÉP MUNKA! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem a kedvenc az volt, amikor Will a konyhában "szórakozott" a csajjal, miközben a férje telefonált :D
ezt az egész közönség végigröhögte :D
-
#85 LoL... A bálnás rész volt a legviccesebb. Már csak azért is mert fizikai lehetetlenség amit Will csinál. Igaz, ezt elnézzük, mert ebben a filmben nem nagyon kell realitást keresni, na de a bálnás résszel hatalmas fityiszt mutat a fizikának a srác.
Annak a bálnának a súlya a 140 tonnát is eléri, ő meg a farkának a végénél megfogva visszavágja a tengerbe. Ekkora súly mellett a bálna farka egy az egyben Will kezében maradt volna, ugyanis úgy letépte volna mint a sicc.
Ráadásul a bálnát így megfogva egy tapodtat sem tudta volna megmozdítani, csak szimplán letépte volna a farkát.
Ettől eltekinte egész jó muvi. -
#84 mér ne kellet volna? ő neki az a véleménye, tiszteletben kell tartani, többet várt filmtől, de csalódás volt számára, ennyi. -
baddeni #83 Hancock: 8/10 de most nagyon kritikus nagyon belekötős voltam mert olyan simán 9,5/10 mint a pinty poén-os megható meg minden.... Szal hülye aki kihagyja vagy ratyi minőségben nézi , ja és barátnővel is teljesen nézhető mert nekik is bejövős ;-) na ezt jól megmondtam ahhoz képest hogy egyedül néztem :D :D :D -
#82 olyan film, amire érdemes bemenni moziba sztem
filmbuzin olvastam a kritikát, ott max annyival értek egyet, hogy a csaj tényleg párszor zavaróan erőltette a komolyságot, vagy a fura nézését:) amúgy eléggé lehúzták a filmet, nem kellett volna... -
#81 ha jól értelmezem akkor jó dolgokat csinál csak kicsit rosszul. például ott a bálna esete... Vagy amikor elkaszálja a táblát az autópályán. vagy amikor felrepül a padrol. tehát kárt is okoz. -
Monoton #80 http://www.imdb.com/title/tt0814314/ -
#79 a szinkronhang a megszokott, ezért is volt relatíve jó a szinkron. persze eredeti hangon ezerszer jobb, de a magyar hang is odabasz :D
kár hogy rövid volt a film, elnéztem volna még. nagyon sok nem derült ki arról, hogy mitől jött az erő. jó, tudom, hogy mondták, de nem volt túl részletes... ettől eltekintve ott volt.
alig várom will következő filmjét :P -
#78 Aki látta leírhatná a véleményét,picit bővebben.de spoiler nélkül vagy tedd spoiler tag-be. -
#77 nekem nagyon tetszett ez a film, ma néztük meg :) -
#76 Batman már így pár perces videk után 10/10-es, az a film egyszterűen nem lehet rossz. -
#75 Akkor jó vayg rossz?Én nekem nem tetszett se a jumper se az új hulk.sztem mind2 szar.ez mijen? -
#74 hát nem tom -
#73 Will Smith-nek ki a szinkronhangja? -
#72 fogadjunk,hogy a Batman új részét meg agyon fogják ajnározni.... -
#71 a filmbuzin a Hancock 10-ből 5-öt kapott