Hancock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap néztem meg, jó kis film volt. Kellemes kikapcsolódást nyújt 1 estére. 2 dolgot azért nem értettem:
1. Miért vágták ki a rabszállítós jelenetet?
2. A szinkronos bemutatóban nagyon ült pár poén, erre megváltoztatták a szöveget, ami már nem volt olyan jó.
Met
Az amerikába jöttem az Eddie Murphy nem?
Reisenbüchler a Men in Black-ekben (is) szinkronizált, azt biztos láttad.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rage47
van, de nem olyan nagy kaliberû fõboss sztem.
Ebben a filmben van gonosz?? minden szuperhõsõs filmben kell lennie gonosznak mint Pókemberben Venom.

Christiansen
Melyikük az Amerikába jöttem-es? nekem õ a kedvencem

szerintem is jobb volt régen Reisenbüchler
Met
Francba, most azért mert Magyarországon õ az egyetlen félnigger miért kell mindig neki szikronizálni?
A Reisenbüchler az jó, de a Kálid, köze nincs hozzá
Ez azért gáz mert csak a Mom parkban van feliratosan a film,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor marad a dvdrip

Rage47
dehogyis
Kálid Artúr
Reisenbüchler Sándor azt hiszem

REAL MADRID

Met
#73<#confused>

desigo
jaja
az nagy volt xDDDDDD
Rage47
ebben igazad van😊
kuci06
ja, és...

SZÉP MUNKA! <#hehe>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem a kedvenc az volt, amikor Will a konyhában "szórakozott" a csajjal, miközben a férje telefonált 😄

ezt az egész közönség végigröhögte 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bokafix2
LoL... A bálnás rész volt a legviccesebb. Már csak azért is mert fizikai lehetetlenség amit Will csinál. Igaz, ezt elnézzük, mert ebben a filmben nem nagyon kell realitást keresni, na de a bálnás résszel hatalmas fityiszt mutat a fizikának a srác.
Annak a bálnának a súlya a 140 tonnát is eléri, õ meg a farkának a végénél megfogva visszavágja a tengerbe. Ekkora súly mellett a bálna farka egy az egyben Will kezében maradt volna, ugyanis úgy letépte volna mint a sicc.
Ráadásul a bálnát így megfogva egy tapodtat sem tudta volna megmozdítani, csak szimplán letépte volna a farkát.
Ettõl eltekinte egész jó muvi.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ForzaInter
mér ne kellet volna? õ neki az a véleménye, tiszteletben kell tartani, többet várt filmtõl, de csalódás volt számára, ennyi.

Yo, Bitch!

Hancock: 8/10 de most nagyon kritikus nagyon belekötõs voltam mert olyan simán 9,5/10 mint a pinty poén-os megható meg minden.... Szal hülye aki kihagyja vagy ratyi minõségben nézi , ja és barátnõvel is teljesen nézhetõ mert nekik is bejövõs ;-) na ezt jól megmondtam ahhoz képest hogy egyedül néztem 😄 😄 😄
Rage47
olyan film, amire érdemes bemenni moziba sztem
filmbuzin olvastam a kritikát, ott max annyival értek egyet, hogy a csaj tényleg párszor zavaróan erõltette a komolyságot, vagy a fura nézését😊 amúgy eléggé lehúzták a filmet, nem kellett volna...
elitehun
ha jól értelmezem akkor jó dolgokat csinál csak kicsit rosszul. például ott a bálna esete...<#szomoru1><#szomoru1> Vagy amikor elkaszálja a táblát az autópályán. vagy amikor felrepül a padrol. tehát kárt is okoz.
Sland
a szinkronhang a megszokott, ezért is volt relatíve jó a szinkron. persze eredeti hangon ezerszer jobb, de a magyar hang is odabasz 😄

kár hogy rövid volt a film, elnéztem volna még. nagyon sok nem derült ki arról, hogy mitõl jött az erõ. jó, tudom, hogy mondták, de nem volt túl részletes... ettõl eltekintve ott volt.

alig várom will következõ filmjét 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

The Protector
Aki látta leírhatná a véleményét,picit bõvebben.de spoiler nélkül vagy tedd spoiler tag-be.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rage47
nekem nagyon tetszett ez a film, ma néztük meg 😊
ForzaInter
Batman már így pár perces videk után 10/10-es, az a film egyszterûen nem lehet rossz.

Yo, Bitch!

The Protector
Akkor jó vayg rossz?Én nekem nem tetszett se a jumper se az új hulk.sztem mind2 szar.ez mijen?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Soldiers
hát nem tom

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Met
Will Smith-nek ki a szinkronhangja?

desigo
fogadjunk,hogy a Batman új részét meg agyon fogják ajnározni....
Soldiers
a filmbuzin a Hancock 10-bõl 5-öt kapott

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

desigo
de szép is magyar nyelv xD
ForzaInter
Erõszakik<#idiota>

na bocs offért😄

Yo, Bitch!

Hõstehetség? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

REAL MADRID

ForzaInter
a hipervándor?<#idiota><#idiota><#idiota>

Yo, Bitch!

Annyira értékelik mint a Jumper t (nekem a Jumper is tetszett 😊)

REAL MADRID

ForzaInter
hát kritikák és imdb szerint elég gyengus lett film:c

Yo, Bitch!

desigo
nekem is bejött xDD
Sland
Tegnap néztem meg. Szinkronos volt és gecijó!!! 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kuci06
Mi is ma megyünk, kíváncsi vagyok, hogy milyen lett 😄
(remélem feliratos lesz ...)

elitehun
naná 😉
The Protector
ma megyük megnézni😊

desigo
nagy sor állt ma a Duna plázában a 8 körül a mozi egyik terme elõtt és a kezükben szorongatták a Hancockos mozijegyet
gondolom nyerték

a mázlisták...
The Protector
szerdán lessz.én a zalaegerszegi cinema city be megyek megnézni.remélem jó lessz.de ha vki megnézte ne spoilerezzen hanem csak azt írja h jó-e vagy megéri-e megnézni.vagy tizes skálán belövi.

holnaptol vagy szerda

REAL MADRID

offkorz
már megy a mozikba:-|
tévében ezt mondták Henkokk a mozikbane

limperatore
magyarországon mikor lesz a mozikba? mikor a bálnát bebassza😄😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

elitehun
Feliratos trailer Ütõs film lesz
The Protector
Jó kis kép.

desigo
azért szerintem még mindig sokkal jobb, ha megmarad az eredeti cím és kap egy hülye magyar alcímet, mintha az az alcím kerülne az eredeti helyére..