Hancock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Miért vágták ki a rabszállítós jelenetet?
2. A szinkronos bemutatóban nagyon ült pár poén, erre megváltoztatták a szöveget, ami már nem volt olyan jó.
Reisenbüchler a Men in Black-ekben (is) szinkronizált, azt biztos láttad.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Reisenbüchler az jó, de a Kálid, köze nincs hozzá
Ez azért gáz mert csak a Mom parkban van feliratosan a film,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
REAL MADRID
REAL MADRID
SZÉP MUNKA! <#hehe>#hehe>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt az egész közönség végigröhögte 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Annak a bálnának a súlya a 140 tonnát is eléri, õ meg a farkának a végénél megfogva visszavágja a tengerbe. Ekkora súly mellett a bálna farka egy az egyben Will kezében maradt volna, ugyanis úgy letépte volna mint a sicc.
Ráadásul a bálnát így megfogva egy tapodtat sem tudta volna megmozdítani, csak szimplán letépte volna a farkát.
Ettõl eltekinte egész jó muvi.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Yo, Bitch!
filmbuzin olvastam a kritikát, ott max annyival értek egyet, hogy a csaj tényleg párszor zavaróan erõltette a komolyságot, vagy a fura nézését😊 amúgy eléggé lehúzták a filmet, nem kellett volna...
REAL MADRID
kár hogy rövid volt a film, elnéztem volna még. nagyon sok nem derült ki arról, hogy mitõl jött az erõ. jó, tudom, hogy mondták, de nem volt túl részletes... ettõl eltekintve ott volt.
alig várom will következõ filmjét 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
REAL MADRID
REAL MADRID
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(remélem feliratos lesz ...)
gondolom nyerték
a mázlisták...
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco