Hancock

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Született bérgyilkosok

REAL MADRID

Sland
Wanted-nak mi lesz a magyar címe ha már a Hancock-nak Hõstehetség?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jogos 😊

REAL MADRID

Shiwo
..ez is olyan film, amit...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

The Protector
Ott a pont.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ez az a film amit nem szinkronosan nézek meg

REAL MADRID

The Protector
Kurva annyukat a hõstehetséggel együtt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ekkora balfaszságot kitalálni<#wilting><#banplz>
sztyui2
A hõstehetség!!!Bazzeg, ezért utálom a magyar címeket😄Mekkora lol már. Mér nem lehetett egyszerûen Hancock?Minek kell még oda, hogy hõstehetség?

www.flickr.com/sztyui

desigo
jó lesz <#eljen>
A hõstehetség <#wilting>

REAL MADRID

REAL MADRID

JaSoN HuNTeR
nagyon imba film lesz.Már várom!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

desigo
nagyon zsír xD

mekkora már amikor a gyereket felrepíti 😊)))
The Protector
WoW.Ez nagyon nagy.Kjó.Nagyon várom.Még jobban mint eddig.THX a linket

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LasDen
Új Hancock tréler 😄
Nagyon ott lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Vki tud vmi újat a filmrõl?

Sland
faszaaaaaaa 😄

+fav

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

The Protector
Jó ez a kép.

desigo
riddick669
Halottam fogadott gyerek vagy! A szüleid fogadta, hogy hülye leszel, és apád nyert!!!😊

The Protector
Ugye.de ha nem tetszene leverném a tokádat te maximum bejglire kapcsolt dagadt.

riddick669
wáááááá ez nagyon király lesz!!!!!!!!!!

offkorz
várjuk.^^

LasDen
sztem is fasza lesz.....a flash bannert be lehet rakni.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

The Protector
Hancock flash Banner
A köszönet 0Fritz0-át illeti.

The Protector
Király lett.A Bannermûhelyben is készült egy banner a topikhoz.A film trailere lett flashbe téve.Nézzétek meg a bannermûhely topikban.Sztem jó lessz az is.

kuci06
lál, ez durva lesz 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

az tényleg nagy volt 😄
JohnnySmith
A kétbalkezes szuperhõs aki segít ahol tud , de közben rombadönti a fél várost 😊 Kb így lehet jellemezni 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

gz8
Mondjuk azt, hogy a Sötét zsarukban igencsak kézre estek az olyanok, mint a "Bogarásszunk!", meg a "Hulljon a férgese!"

Az angol nyelv hozzá se szagol az ilyesmihez. Na mondom, ez készül valamire... 😄D

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

bannernek ideiglenesen?
n3whous3
Azt hittem már a koreai gumigyártónak szentelt itt valaki topigot 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

púúúúú

na végre van topic xD

szerintem is nagyon nagy lesz, már várom
azt nem értem a sony miért szedette le több oldalról a trailert 2-3 nap után, aztán meg rakhatták vissza
Brolly28
persze mert a magyar nyelv az 1ik legnehezebb
amikor megcsinálták a kontrolt jelölték oscar díjra csak hát igen angolul hülyén hangzott
+ a magyar tud a legjobban káromkodni

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

énis ígyvoltam vele... -.-

Amugy a trailer faja...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Tatyla
trailer többféle felbontásban...

amugy tuti látványorgia lesz ez a film is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ScarY MAN
nekem az I am legend nagyon teccett... azon kivul hogy 2honap alatt szerintem 2x-3x tudnam megnezni...

...

Naxos
én aszittem hirtelen hogy a gumigyártó topikja ez 😊

The Protector
Szerintem Will Smith már maga garancia a sikerhez hiszen rengeteg vígjátékban vagy úgymond poénos filmben szerepelt és mindíg maradandót alkotott.Viszont sok komolyabb filmben is szerepelt ahol szintén poénosra vette a figurát pl?Bad Boys 1 és a 2.Viszont az I Am Legend ezektõl teljesen elüt.

gz8
Kíváncsi vagyok, hogy a magyar szinkron lesz-e olyan poénos, mint a Sötét zsaruk esetében. A magyar verzió ugyanis azon ritka esetek közé tartozik, amelyik nagyságrendekkel felülmúlja az eredetit. 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

The Protector
Pár Shotot löttem a Joutubos trailerbõl szal a minõségért bocs.

<#nyes>

REAL MADRID

gz8
Amikor eldobja a bálnát...
- Erre én nem emlékszem.
- De a Greenpeace igen!

takysoft
hancock? az nem egy elnök volt az amcsiknál?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

<#wow2> ez nagyon nagy 😊

REAL MADRID

desigo
súlyos lesz nagyon 😊))))
The Protector
2008 nyarán jön Will Smith legújabb filmje amiben egy kétbalkezes szuperhõst alakít aki Hancock névre hallgat.A film vígjáték lessz elõreláthatólag.Megjelent a filmbõl egy trailer ami nagyon ütõsre sikeredett:
http://youtube.com/watch?v=rZQQgvhn4jg
És a HD trailer:
http://youtube.com/watch?v=Qv4-65u-9vE

← ElőzőOldal 3 / 3