Hancock

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nm 😊, lehet, h én is megnézem angolul, bikóz i cant understand english speaking very well, de a háttértörténetet tudva biztos jobban fog menni 😄
Genre:
Action | Comedy | Crime | Drama | Fantasy | Thriller

REAL MADRID

fokozatosan gyengülnek

REAL MADRID

0Fritz0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Írtam, hogy angolul láttam, és nem értettem végig, mit beszélnek a szereplõk. Ha magyar feliratos lett volna, feltehetõen nem érdeklõdnék a film történetét illetõen.
Ha nem vígjáték, akkor családi akció-komédia!

Ha egymás közelében vannak, halandókká válnak. -> egyszer arcon csapja egy kamionnal, máskor egy puskagolyó találja el. Hol mgesérül, hol nem... randomize

Köszönöm a válaszokat!
Magyar feliratot mellékeltél?

És ki mondta neked hogy vígjáték!

REAL MADRID

1. a kultúrától függ: az ókorban istennek nevezték õket, itt meg szuperhõsöknek
2. csak úgy vannak 😛 (vki teremtette õket)
3. igen, ellentétek, de egymásnak vannak teremtve, azért kell elszakadniuk, mert egymás közelében halandókká válnak, és csak különválva élhetnek örökké
4. többször is voltak házasok, de mindig bajba kerültek, és hancock mentette meg mindig a csajt, ekkor szerzett sebbhelyeket magán, és vesztette el az emlékezetét. a csaj mindig külön akart tõle válni, de a sors mindig összehozta õket, hiszen párokban teremtõdtek
5. nem lett, volt 😊
6.-->3.
7. azt amit leírtam 😊, meg h el kell mennie messzire, és h emberek megmentésére született

am számomra ez az év filmje, igaz h nekem még nincs olyan kritikus szemem mint egyeseknek, de engem teljesen lenyûgözött 😄
Angolul láttam a filmet, de nem igazán értettem onnantól kezdve, hogy kiderült, a csajszi is szuperhos. A drámaian búgó, suttogós beszédet még nem értem. Valaki elmondaná, hogy mi kapcsolat van a feleség és a hancock között?
Mik ok?
Miért vannak?
Miért kellett elszakadni egymástól? Ellentétek, vagy mi van..
Annyit értettem, hogy férj és feleség voltak, osidok óta harcolnak/védenek. Miért?
Hogy lett szupererejük?
Miért sebesítette meg a golyó?
Mi susmorogtak egymásnak a kórházágyban?

Egyébként értelmetlen a film, van eleje, durr a közepébe, és lógva marad. Semmi történet. Ja, hogy vígjáték? Addig vígjáték, hogy az egyik rabot a másik valagába betolja. Animációs filmeken még nevetnék, de hús-vér szereplokkel...
Magoo
Te mondatokról hallottál már életedben?
Tudod amiket írásjelekkel lezársz hogy ne azzal keljen idõt tölteni hogy megfejtsem melyik szavad melyik mondathoz tartozk...
gyakorolj picit...

Juj...

www.gamedroid.hu

R3TR0
én ma néztem meg nekem teccett naon sztem jo kis film remélem lesz egy esetleges második rész az még jo lehet ez igy volt jo ahogy van azért a csaj szupermen sztem nem lett volna rossz kihagyni bár nmtom azért nekem 7/10

Én ebbõl meg arra jöttem rá, hogy mindkét szinkron szar<#idiota>
Mert eredetileg aztmondja, hogy "Call me asshole" és az se gyíkarcot se bunkót nem jelent.<#wilting>
offkorz
k

offkorz
k

offkorz
spoiler]k[/spoiler]

MerlinW
Álszentnek lenni meg jó, ugye...?

[merlinw.org]

offkorz
történelmi felfedezés,meg ügyes vagy hogy letudtad warezolni,büszkék vagyunk rád hidd el,és gratulálok mind ehhez.<#smile>

Sziasztok!

Most töltöttem le, és néztem meg a hancock-ot.
Nem ugyanaz a szinkronja filmnek, mint ami az a szinkron volt, amit a magyar trailer ben használtak.

Például, amikor megy hancock ahhoz a csávóhoz, akkor felhúzza egy kissrác idegileg, és ezért feldobja a levegõbe. Na a trailer szinkronjában azzal idegesitette fel hancock-ot, hogy azt mondta neki, hogy gyíkarc. A filmben meg úgy szinkronizálták, hogy azt mondja neki, hogy bunkó.

De nem baj, a film, azért jó.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Tegnap megnéztem. Nem mondanám, hogy komolyabb csalódás ért, annyi lehúzós írást olvastam már a filmmel kapcsolatban. Ugyan az a szitu, mint a Hipervándor esetében: Jó ötlet, összecsapott végeredmény. Kiaknázatlanul hagyott koncepció, az egész film alatt az volt az érzésem, hogy ez amolyan béta Hancock, és majd jönnek a végleges változattal. 😄 De nem. Ez a végleges, így pedig csupán egy váz. Will Smith kihozta magából, amit lehetett ezen a szinten, a CGI-os arcok azonban a repdesõs jelenetnél mintha a 80-as éveket hozták volna vissza...

A sztori meg... Ennél sokkal többet érdemelt volna ez a karakter.

www.gamedroid.hu

Carlos HUN
Többnyire egyetértek.

Nekem fura volt, hogy már az elsõ percben Superman lett, tehát azt se tudtuk kicsoda. Egészen a film végéig, ahol kb. 1 percet beszéltek errõl. :/

És valóban, hatalmas ötlet ez a film, hisz részeges Superman még nem volt. De nagyon elpuskázták a filmet, a közepétõl kezd gyengülni, a vége meg,,, ehh

BlackShadow
hát ez a film.. eleje poénok ezerrel megismerjük a dolgokat.. azt folyamatos mélyrepülés 😞 iszonyú jó 5let de túl "jófiussá" tették az egész történetet, fölösleges volt belerakni ilyen szintû "románcot" .. meg, h a végén senki nem hal meg.. utálom az ilyet 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

szucsy89
vagy ugyanazokat a videókat feltenni mint amik a filmbe voltak
Shiwo
amúgy a készítõk egy igennagy lehetõséget hagytak ki..ügyebár szó volt róla hogy Hancock fentvan a youtube-on, s muttattak is 1-2 videócskát..hát simán lehetett volna több ilyen apró videóval (akár olyannal is, ami nem szerepelt volna a filmben) ráhangolni a népet a filmre, még mielött egyáltalán kijött volna az elõztetes..vagy akár utána is..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szucsy89
jaja nekem is ez tetszett a legjobban😄
szucsy89
tetszett nagyon a film, W.S nagyon nagy szinész, bár a történet vége felé kicsit ellaposodott de azért voltakbne nagy poénok, összességébe 10/7 nálam
Nemis akciófilm 😊

REAL MADRID

XxTyl3rxX
Szerintem rettenetesen rossz! Nem is az effectekkel van gond, hanem a történettel, mert nagyon lapos, és igazából nem is valami akciódús...

Welcome to a World without rules!!!!

Soldiers
Na én most néztem meg a moziban lehetet volna hosszab is de amugy nagyon kafa fõleg az elején amikor fekszik a padon😄😄

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Hello !valaki tudna adni 1 linket hogy honnan töltsek le a filmhez feliratot? Mert eddig csak 1 feliratot találtam ez egész neten de az is nagyon késik:Snem lehet beállitani hogy jo legyen, elöre is kössz szépen

ööö WoW for ever!:D

ThisZip
Legjobb részt nem mondtátok, amikor az elején három srácot kapta el:

A te fejed dugom a te seggedbe. A tiédet pedig az övébe. És te jársz a legrosszabbul, mert a te fejed az én seggembe kerül! <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

elitehun
Egész jó film volt és volt benne néhány érdekes fordulat. Gondolok itt a hûtõs jelenetre 😄😄 De amúgy tényleg mást mondtak benne. De hála az égnek a filmcímet NEM így mondták: Hancock a hõstehetség XDXDXD csak annyit mondtak hogy Hancock 😄
Shiwo
hát mondjuk a magyar "bunkó" szót nem lehet 1 kategóriába sorolni a bith-csel, de még a jackass-szel sem..a film nem rossz (bár többet is kilehetne hozni belõle), de gyanítom a fordítások igen ratyik lettek..majd kiváncsi leszek a dvd-s verzióra, angol szöveggel..

mondjuk lehet nem néztem eleget elõzetest, de meglepett,hogy a csaj is szuperképességü..ill Will konyhás próbálkozásai tényleg jó poén volt 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Például: Gyíkarc helyett bunkó. "Most ez a divat, nem tetszik?" helyett "kicsit szûk" stb.
Reisenbüchler Sándor zseniális volt Will Smith-ként, ám õt már soha többet nem hallhatjuk brillírozni, tekintve, hogy 4 éve meghalt.
elitehun
én is a hétvégén fogom megnézni 😊
zoliii
Az elõzetesben, mikor láttam elösször a bálnás részt, nekem a Republic-tól a Repül a bálna ugrott be. Én csak hétvégén fogom meglesni a filmet, igaz már fent van a neten is, de elég gagyi minõségben.

offkorz
most néztem meg,istenkirály film volt.évek óta tényleg nem tetszett ennyire film.elismerésem tényleg 😊
10/10

2. miket változtattak meg? a "maga bûzlik az itatól" dumánál a trailerben nem lehetett bitch, a filmben volt. és a trailerben csak jackass-t lehetett mondadni, a filmben asshole volt a trigger szó.

ha a magyar trailerre gpondolsz, akkor az más. az elõzetest nem a film fordítója fordítja. ezért lehet.
Christiansen
tényleg<#eljen>

miilann
annak kaliforniába jöttem a címe

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Christiansen
Igen van egy Eddie Murphy film is, de én a sorozatra gondoltam.
Will Smith -> Fresh Prince volt az angol címe

az a szám nagyon nem reggae

Rage47
ez nem reggae sztem
Ben Katarn
hát nem konkrétan erre gondoltam, de ez se rossz, köszi. _Sajna fullra nem maradt meg bennem semmi a számból, max. a feeling, szóval felismerem 😄
egy sima listával is megelégednék, ami a filmben elhangzó dalcímeket tartalmazza.

Sland
ez volt az amikor a suv után repkedett

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

REAL MADRID

nothes
Áhh, rohadt jó volt!😊 Agresszív részegXD

kuci06: jaja, detto😊 + még: "Anyád szólt" XD

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Ben Katarn
vki nem vágja, hogy mi annak a reggea számnak a címe, ami a filmben megy? (jójó,feladtam a labdát, de hátha 😊 )

JohnnySmith
Majd BR-en az extrák között megkapjuk 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

desigo
tényleg a rabszállítós jelentere a film alatt én se emlékszek,hogy lett volna...
Oldal 1 / 3Következő →