Hancock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Action | Comedy | Crime | Drama | Fantasy | Thriller
REAL MADRID
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha nem vígjáték, akkor családi akció-komédia!
Ha egymás közelében vannak, halandókká válnak. -> egyszer arcon csapja egy kamionnal, máskor egy puskagolyó találja el. Hol mgesérül, hol nem... randomize
Köszönöm a válaszokat!
És ki mondta neked hogy vígjáték!
REAL MADRID
2. csak úgy vannak 😛 (vki teremtette õket)
3. igen, ellentétek, de egymásnak vannak teremtve, azért kell elszakadniuk, mert egymás közelében halandókká válnak, és csak különválva élhetnek örökké
4. többször is voltak házasok, de mindig bajba kerültek, és hancock mentette meg mindig a csajt, ekkor szerzett sebbhelyeket magán, és vesztette el az emlékezetét. a csaj mindig külön akart tõle válni, de a sors mindig összehozta õket, hiszen párokban teremtõdtek
5. nem lett, volt 😊
6.-->3.
7. azt amit leírtam 😊, meg h el kell mennie messzire, és h emberek megmentésére született
am számomra ez az év filmje, igaz h nekem még nincs olyan kritikus szemem mint egyeseknek, de engem teljesen lenyûgözött 😄
Mik ok?
Miért vannak?
Miért kellett elszakadni egymástól? Ellentétek, vagy mi van..
Annyit értettem, hogy férj és feleség voltak, osidok óta harcolnak/védenek. Miért?
Hogy lett szupererejük?
Miért sebesítette meg a golyó?
Mi susmorogtak egymásnak a kórházágyban?
Egyébként értelmetlen a film, van eleje, durr a közepébe, és lógva marad. Semmi történet. Ja, hogy vígjáték? Addig vígjáték, hogy az egyik rabot a másik valagába betolja. Animációs filmeken még nevetnék, de hús-vér szereplokkel...
Tudod amiket írásjelekkel lezársz hogy ne azzal keljen idõt tölteni hogy megfejtsem melyik szavad melyik mondathoz tartozk...
gyakorolj picit...
www.gamedroid.hu
Mert eredetileg aztmondja, hogy "Call me asshole" és az se gyíkarcot se bunkót nem jelent.<#wilting>#wilting>
Most töltöttem le, és néztem meg a hancock-ot.
Nem ugyanaz a szinkronja filmnek, mint ami az a szinkron volt, amit a magyar trailer ben használtak.
De nem baj, a film, azért jó.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A sztori meg... Ennél sokkal többet érdemelt volna ez a karakter.
www.gamedroid.hu
Nekem fura volt, hogy már az elsõ percben Superman lett, tehát azt se tudtuk kicsoda. Egészen a film végéig, ahol kb. 1 percet beszéltek errõl. :/
És valóban, hatalmas ötlet ez a film, hisz részeges Superman még nem volt. De nagyon elpuskázták a filmet, a közepétõl kezd gyengülni, a vége meg,,, ehh
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
REAL MADRID
Welcome to a World without rules!!!!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ööö WoW for ever!:D
A te fejed dugom a te seggedbe. A tiédet pedig az övébe. És te jársz a legrosszabbul, mert a te fejed az én seggembe kerül! <#idiota>#idiota>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
10/10
ha a magyar trailerre gpondolsz, akkor az más. az elõzetest nem a film fordítója fordítja. ezért lehet.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Will Smith -> Fresh Prince volt az angol címe
az a szám nagyon nem reggae
egy sima listával is megelégednék, ami a filmben elhangzó dalcímeket tartalmazza.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
REAL MADRID
kuci06: jaja, detto😊 + még: "Anyád szólt" XD
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)