78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #42454 Adolog erdekessege amikor egy lvl requirement reduced itemet kapsz. Havernak tegnap Belial farmolas kozben esett egy fegyo, amin 4-5 sor stat volt mind 150es ertek felett es lvl 48as szinkovetelmenye volt. Hat kellett kis ido amig megtalaltam hogy hova gurult az allam, mert leesett... -
raja #42453 Igazat adok neked, annyi kikötéssel,hogy én szeretném kiverni a mobokbol a geart nem meg venni. nekem erről szólt a Diablo 1-2.
De az, hogy Butchert 100szor leverjük és 54es eladhatatlan szemét akkor valami baj van.
De ezen kár vitázni mert ezt a Blizz is elismerte.
Ezen változtat majd az 1.3 patch -
Sunrider924 #42452 Ertelek es igazad is van, de a megoldas nyilvanvalo, roll egy altra, van meg 4 masik class, teljesen mas ha te jatszol vele mint az hogy latod mastol.
Nekem is lenne egy kerdesem, mert nekem ez az akadaly, semmi mas. Szoval alaphelyzet, lovok mondjuk Hungering arrowt. Egyszer kattintok onnantol lenyomva tartom az adott skill gombjat es csak hooverezek az egerrel. Kozbe kellene egy smoke screen mert ram fokuszalnak a mobok. Elnyomom a smoke-ot de nem adja be instant, hanem meg lo 2 Hungeringet es megfekudtem, mert kozbe lekopott/leutott a mob. Olyan mintha lenne egy rohadt skill que ami 2-3 lepesre elore betarolja amit nyomkodsz ergo hiaba kellene nekem 0.5 masodpercnel a ss a que-be ott van meg elotte 2 masik skill. Probalom reflexre fogni, meg hogy benazok de szerintem van itt meg mas is. Kicsukjuk a latenciat is, mert bar nekem szokatlanul magas de haveromnak is es neki nem akkora problema.
Azt remelem hogy ennel is valmai rejtett delay van mint a vault bugnal. Ha van valami tanacsod szivesen vennem. Ezen mulott az este a Belial kill. -
raja #42451 Szerintem az RMAH-ra hegyezték ki ezt az egész förtelmet, de valamiért eddig nem sikerült.(még több pénz kell a Blizznek) -
Sunrider924 #42450 Nana, nezd csak meg amit irtal, esik a sok szemet, de a jo stat kombinaciot ugyanugy hetekig kell farmold. Mert esik, csak ido kerdese. Legyen mindig NV buffod, mert azon mulik elsosorban. A kovacsnal is ugyanez van, tegnap elhegedultem 200k-t megint ilvl 61es shoulder farmolassal, 1 hasznalhato nem lett belole, aztan ujra 200k-t quiver ugyanez. A craft csak egy masik formaja a farmlasnak, ott sincs garantalt eredmeny. -
ó ne aggódj, act2-n én is falba ütköztem, kellett kb. 1 hét, amíg el tudtam ott indulni - igaz azt az egy hetet nem a játék "szutykozására" szántam, hanem farmolásra, dehát a kolléga biztos jobban csinálja
más: rájöttem, miért zavar ez az egy-hit dolog kurvára
egyrészt azért, mert világ életemben HCztam diabloban, és egyszerűen az egom nem viseli el, hogy minden szúnyognál fekszem
másrészt, és ez a rosszabb: egyszerűen egy csomó aspektusa teljesen kiesik a játéknak...
hp, mint olyan, hp regen, life leech, armor, resistek, hp töltő kutak, protection shrine, a spelljeim 80%-a, többféle gearelődési / fejlesztési lehetőség, HC játékmód, stb.
mi marad? agyatlan damage + crit + attack speed stackelés, amiből ugye az attack speedet 1.0.3 után elfelejthetem - tehát agyatlan damage + crit stackelés
ezen kívül agyatlan farmolás, hogy... hát, hogy mégtöbb damage + crit legyen a karakteremen
félek, ez így nem fog évekig (az első kiegészítőig se) tartani :/ -
raja #42448 Na látod itt a lényeg a Diablo 2 pont az volt a szép hogy hetekig farmoltuk, hogy essen valami.
Itt a goldon kívül csak a rengeteg szemét esik.
Rá vagy kényszerülve AHra.
Pont a játék lényegét vették el ezzel az AH-ás förtelemmel.
Legalább a kovács gyártana valami értelmeset (és akkor szívesen farmolna az ember), de az is csak random szemetet gyárt -
ez igy mind igaz csak van egy kis gond mint nekem igy kozel a 40-hez sajnos mar a reflexek nem ugy mukodnek mint egy huszonevesnel,DH-hoz meg jo reflexekre is szukseg van... -
raja #42446 Gratulálok,hogy neked ellehet adni adni minden félkész szutykot.
Jó játékot:) -
Sunrider924 #42445 Ugy hogy te tuljutottal act2on o meg belecsattant a teglafalba, ami ott van. Semmi kulonleges, mindegyikunkel megtortent mar, kifujja magat es majd tovabblep. -
én mást mondok, és act4-nél járok, a játék pedig maximálisan szórakoztató
hogyisvanez? -
Sunrider924 #42443 Hat persze, lezarod mi? de azert meg odanyomsz egyet mert a masik mar ugyse ut vissza. Szerintem noj fel egy vitahoz, mert nem tudod lenyelni hogy butasagokat irkalsz. Ha nem lenne ertelmetlen, caps lockba irnam hogy beleegjen az agyadba, a dh a legolcsobb kari amivel ezt a jatekot ki lehet vinni diabloval bezarolag. A jobbra balra taktikazas, hogy ne legyen oneshot ertelmetlen, nincs semmilyen skillje se passziv se aktiv ami dmg reductionrol szolna, sot a meele 30% dmg reductiont se kapja, shieldet is ertelmetlen viselnie, a dh az all out burst dps ez a kari igy es csakis igy mukodik, felesleges olni resibe vay barmi masba. Tudom hogy allati idegesito, hogy minden hiba azonnali megtorlast eredmenyez, de megegyszer, ez a kari csak igy mukodik, cserebe neki van a legnagyobb dps-e mind kozul.
Szerintem nyeld mar le a bekat es ha nekem nem akarsz hinni akkor olvass mas referenciat, nem egy es nem 10 dh tolta be diablo-t infernon rohelyes gearbe, mindenkinek ez a problemaja, hogy tul olcso a kari ahoz amilyen sebesseggel haladni lehet vele.
Amiota rerolloltam dhra semmit nem oltem a kariba, kaptam egy ket cuccot kolcson/masik karimrol ami osszesegeben nem eri el az 1 milla erteket se. Ahogy 60 lettem Butcherig rohantam haverommal coopba es le is vertuk elsore. Masnap elmentem Magdat megolni es kozbe megoltem minden championt amit talaltam. A tegnap Kullet oltunk coopba es Belial is p2 50%. Ennyire nem kell rsi/vit gear a DHnak. De ha neked jol esik felesleges koroket futni akkor nyugodtan gyurjad a resit vagy a vit-et, sok sikert/jo kinlodast. -
raja #42442 Inferno act2-ol ez játék egy szutyok.
Szégyen a Blizzárdra hogy ilyen játékot add ki.
A kovács szakma l@faszt se ér.
Az AH egy fapados szutyok.
Farmolhatod te az inferno act1 hetekig még véletlenül se esik semmi, csak a AHbol tudsz fejlödni, az egész játék csak a pénz farmolásbol áll.
Aki mást mond az még nem jár az inferno act2nél.
Hellig szorakoztató a játék de az után, majd talán az 1.3 patch rendezi ezt a blizzárd szégyenét.
És nég mielött a fanatikusok leharapnák a fejem nem az inferno NEHÉZSÉGéröl beszélek -
nem 5400-ra gondolsz inkább? -
Savmacska #42440 Na végül sikerült :D Csak annyira rámentem a dps-re hogy 540hp-m van
-
Savmacska #42439 Belial-t nem bírom kinyirni a 22es wizardal :DDD -
Az 1.03-ban még nem buffolják a legendary cuccokat, ha az a patch kész, utána fognak csak változtatni rajtuk, szóval szerintem nem mostanában lesznek buffolva, inkább 1-2 hónapot mondanék neki minimum. -
anadrex #42437 Én is épp ezt akartam kérdezni, mert esett ma egy fist weapon. Az 1.0.2es patchnote-ban pedig nem láttam róla semmit. Frostshock-on pedig írtak az 1.0.3-ról, hogy miket változtatnak, de ilyesmi nem szerepelt benne.
-
eLiXir #42436 ebben igazat adok -
akkor más megközelítésből: mit veszthetsz azzal, ha később identify-olod? -
eLiXir #42434 én pont az ellenkezőjét kaptam meg, nem fog hatni a patch a már kiesett legendásokra, de ne legyen igazam -
várj vele. A konkrét statokat csak identifyvel kapod meg. -
hol? -
Nelson85 #42431 Hülye kérdés következik! :D Szóval, következő peccseben buffolják a legendary statokat. És nyilván az eddig kiesettekhez nem nyúlnak csak az újonnan esett looton lesz jobbb a stat (szerintem). A kérdés az. ha most esett nekem egy legendary, várjak-e az indentifivel, a peccsig vagy az hogy milyen statot ad egy item az már a dobás pillanatában rajta van csak még nem látni? -
Az előbb esett, kicsit elkerekedtek a szemeim.
-
who am I 7 #42429 nyugodtan skippeld, legalább nem offolod szét a topikot kocsma style-ba, vagy van még egy lehetőség, normálisan válaszolsz.Bár gondolom az nehezedre esik.
DH-t ugyanolyan sokba kerül ütősre megcsinálni..másrészt pedig, kinek mi a fölösleges..plusz jön majd pvp is.De én ezt a vitát lezárom.
-
eLiXir #42428 jólvan, jó úton haladsz, 2.0 feletti attack speedet feltétlen tartsd meg, olyan 1000 körüli LoH-hal már egész szépen tudsz majd haladni act 4ben -
Nelson85 #42427 Ez a build csak a crittes rúnával működik. vannak elitek amik hozzám sem érnek, mert folyamatosan rúgom őket. pl Belial phase 2-ben csak annyit tud csinálni hogy röpköd neki a falnak :D és mivel spemmelem a kicket 3k-tak gyógyulok folyamatosan. All res meg tervben van a pajzsom pl most nem is ad semmit, azt szeretném lecserélni min 100 allres-re (allres meg fire)
Ally meg csak a boss miatt volt bent, mert tankolta a Sigebreakert :P -
eLiXir #42426 armorod elég, sőt, cserélj + all resistes healing mantrára. attacks per secondod brutál jó, szerezz be 800-900 Life on Hitet és kb mehetsz szólózni diablot. ja igen a build, mystic ally nem él 2 mpet se, nem érdemes használni, blind viszont kéne, jobb klikknek se látok túl sok értelmet, berakod a +dmg runás deadly reachet és fél percenként frissíted (+15% dmg nonstop) -
Zsooo #42425 Jelentem, megfeküdt a Butcher és Magda is, előbbi kb harmadik próbálkozásra, de egy teljesen bemákolt fighttal, legalább 5 dodge-ot beadott olyan szituban, mikor már vártam a utolsó kenetet, a boszi pedig másodikra, mert elsőre belefutottam a legyekbe a nagy effektözönben, de az amúgy sima ügy volt.
Nem úgy eljutni odáig, azt hiszem most húzom a többi kasztot egy darabig, meg act1-ben farmolgatok még, mert innen már nagyon necces a dolog a jelenlegi gear-rel act2ben egyedül. Az 5ös valor is úgy lett meg, hogy beadott egy csomó kite-olható champ group-ot, talán ha kettő társaságot kellett kikerülnöm: egy teleportos cultist jóembert Magda előtt közvetlen, neki a minionjait valami csoda folytán leöltem, de magával a főnökkel nem bírtam sehogy se; meg egy méhecske csoportot még jóval korábban akiket valahol a pálya elején hagytam zümmögni. A többi valami isteni csoda folytán se fast, se invu, se jailer/waller/vortex/fagyasztós nem volt, vagy ha mégis az utóbbiból volt pár rajtuk, akkor is olyan kombóban, ami még kezelheto, még a Tunnel of the Rockwormot is végig kite-oltam vagy 3x, pedig ott aztán nem sok hely van... Azért sok arany elment javításra, meg kellett egy teljesen kipucolt pályarész rohangálni a felszínen, mikor a mortaros kompániák üldöznek, azt a technikát már szinte tökélyre fejlesztettem.
Pedig elköltöttem egy millát majdnem a templarra, amit valaki említett, hogy legyen neki 100k hpja, hát kb mint sz.rnak a pofon, nem sokat ér így se. Most átskilleztem gyógyítósról lassítósra, aztán meglátjuk... Az alapprobléma a dps (gondolom), de ahhoz jócskán farmolnom kell, hogy valami értelmesebbet tudjak venni. Crit se ártana még asszem.
Közben kiesett a pályafutásom 3. legendary-ja is egy mini-event ládájából act2-ben, persze ez is vacak: Maximus, szóval én nem izgatnám magam amiatt, akinek még nem esett egy se...
Statok:
-
Nelson85 #42424 Valaki nyugtasson meg, hogy ezzel a buildel lehet kezdeni majd valamit act 4 ben is.
Tehát: As re gyúrtam crittel és a FoT-t használom a crites rúnával. ergó a spiritem szinte kifogyhatataln, mivel a statok nagy része ezekre megy el a def nem túl jó de a Kick-et tudom spemmelni, így szinte sose ütnek meg és a fegyómmal együtt 90 a life/spiritem (life per hit-et helyettesítve)
Act 3 ban szinte már minden elitet le tudok ölni.
Azért kérdezem, mert most akarok egy nagyobb fejlesztést de nem tudom, életképes lesz-e ez így, főleg majd 1.03 után. itt egy kép is
-
Pár cuccot cserélek csak, attól függ mi kell, de főleg az mf geart használom, max act4 bossokra cserélek ha valami nem megy:
MF
Hpsabb
Damage
Defesebb geart tervezek majd mf nélkül magas damagel. Pénz kérdése. -
Igazából hála isten nincs olyan, hogy tökéletes build, én ezt preferálom, láttam másokat teleport nélkül, arcane missile-t meg arcane orbot használva a lassítós passzívval, aminek a nevét nem tudom, kipróbáltam.. hát nem jött be, nekem nem lassított eleget és folyton kifogytam.
Használtam galvanizeot, de mivel pár hit vagyok fölösleges, vagy megölöm és felveszem a gömböt, vagy meghalok, több arcane powerre nem igazán van szükségem, a blizzard pedig nem a main damage source, az a hydra meg a piercing orb, így a 20% damagere sincs szükségem.. Így ez maradt.
A nyúkálósakkal megint azt csinálom, hogy hydrablizzard és elszaladok a fenébe, gyorsan meghalnak. Madarakat viszonylag könnyű avoidolni, engem inkább azok a célbadobós gerelyhajító patások idegelnek ki.. -
nagyon jók a cuccaid és/vagy bátor ember vagy, glass cannon diamond skin nélkül :)
én cold blooded-et használok, spammelt blizzarddal az is nagyon erős.
glass cannon-t inferno elején kikapcsoltam (addig végig ment), lehet hogy megpróbálom visszahozni.
kékek így is rögtön lecsapnak általában, azon a 10%-on már nem fog múlni :) -
Nagyon szeretem a tripla teleportot, az egylövéses klónokat mindig kihagytam, de ki tudja, lehet ebben is tévedek, mint a blizzardnál. :)
Amúgy a blurt azért sem használom, mert csak melee ellen véd, és engem leginkább az act3 madarai és a mérgezős nyúlkálósai zavarnak... meg az elitek általában, de azoknál 20% nem oszt nem szoroz. :) -
oks, köszi!
ehh.. le kéne cserélni nekem is hydrára diamond skint, csak jelenlegi játékstílusommal kb 2-3 percenként menti meg az életemet.
jobban kellene bujdokolnom a több sebzésért :) -
#42390 -ben linkeltem buildet, régen használtam a venom magic weapont, de állítólag a force weapon erősebb így átszoktam rá. Legalábbis a matekos okosok ezt mondták. -
BlazeH #42417 Magic weapont is venom runával használod? Azt vettem észre blizzard szépen stackeli a dot-ot az ellenen :) -
Venom Hydra.
BEAST: Engem nem 1 hitelnek, talán kell még kis hp neked, de ha meglátom őket blizzard hydra és elfutok messzire tőlük, ha nagyobb hely van oldalazok és nem talál el, de van, hogy egyszerűen az arcába teleportálok, lője csak a decoyokat :D -
Gondolom venom hidra, mást nem igazán van értelme használni. :/