• Zsooo
    Jelentem, megfeküdt a Butcher és Magda is, előbbi kb harmadik próbálkozásra, de egy teljesen bemákolt fighttal, legalább 5 dodge-ot beadott olyan szituban, mikor már vártam a utolsó kenetet, a boszi pedig másodikra, mert elsőre belefutottam a legyekbe a nagy effektözönben, de az amúgy sima ügy volt.

Nem úgy eljutni odáig, azt hiszem most húzom a többi kasztot egy darabig, meg act1-ben farmolgatok még, mert innen már nagyon necces a dolog a jelenlegi gear-rel act2ben egyedül. Az 5ös valor is úgy lett meg, hogy beadott egy csomó kite-olható champ group-ot, talán ha kettő társaságot kellett kikerülnöm: egy teleportos cultist jóembert Magda előtt közvetlen, neki a minionjait valami csoda folytán leöltem, de magával a főnökkel nem bírtam sehogy se; meg egy méhecske csoportot még jóval korábban akiket valahol a pálya elején hagytam zümmögni. A többi valami isteni csoda folytán se fast, se invu, se jailer/waller/vortex/fagyasztós nem volt, vagy ha mégis az utóbbiból volt pár rajtuk, akkor is olyan kombóban, ami még kezelheto, még a Tunnel of the Rockwormot is végig kite-oltam vagy 3x, pedig ott aztán nem sok hely van... Azért sok arany elment javításra, meg kellett egy teljesen kipucolt pályarész rohangálni a felszínen, mikor a mortaros kompániák üldöznek, azt a technikát már szinte tökélyre fejlesztettem.

Pedig elköltöttem egy millát majdnem a templarra, amit valaki említett, hogy legyen neki 100k hpja, hát kb mint sz.rnak a pofon, nem sokat ér így se. Most átskilleztem gyógyítósról lassítósra, aztán meglátjuk... Az alapprobléma a dps (gondolom), de ahhoz jócskán farmolnom kell, hogy valami értelmesebbet tudjak venni. Crit se ártana még asszem.

Közben kiesett a pályafutásom 3. legendary-ja is egy mini-event ládájából act2-ben, persze ez is vacak: Maximus, szóval én nem izgatnám magam amiatt, akinek még nem esett egy se...

Statok: