• Sunrider924
    Hat persze, lezarod mi? de azert meg odanyomsz egyet mert a masik mar ugyse ut vissza. Szerintem noj fel egy vitahoz, mert nem tudod lenyelni hogy butasagokat irkalsz. Ha nem lenne ertelmetlen, caps lockba irnam hogy beleegjen az agyadba, a dh a legolcsobb kari amivel ezt a jatekot ki lehet vinni diabloval bezarolag. A jobbra balra taktikazas, hogy ne legyen oneshot ertelmetlen, nincs semmilyen skillje se passziv se aktiv ami dmg reductionrol szolna, sot a meele 30% dmg reductiont se kapja, shieldet is ertelmetlen viselnie, a dh az all out burst dps ez a kari igy es csakis igy mukodik, felesleges olni resibe vay barmi masba. Tudom hogy allati idegesito, hogy minden hiba azonnali megtorlast eredmenyez, de megegyszer, ez a kari csak igy mukodik, cserebe neki van a legnagyobb dps-e mind kozul.
    Szerintem nyeld mar le a bekat es ha nekem nem akarsz hinni akkor olvass mas referenciat, nem egy es nem 10 dh tolta be diablo-t infernon rohelyes gearbe, mindenkinek ez a problemaja, hogy tul olcso a kari ahoz amilyen sebesseggel haladni lehet vele.
    Amiota rerolloltam dhra semmit nem oltem a kariba, kaptam egy ket cuccot kolcson/masik karimrol ami osszesegeben nem eri el az 1 milla erteket se. Ahogy 60 lettem Butcherig rohantam haverommal coopba es le is vertuk elsore. Masnap elmentem Magdat megolni es kozbe megoltem minden championt amit talaltam. A tegnap Kullet oltunk coopba es Belial is p2 50%. Ennyire nem kell rsi/vit gear a DHnak. De ha neked jol esik felesleges koroket futni akkor nyugodtan gyurjad a resit vagy a vit-et, sok sikert/jo kinlodast.