• Sunrider924
    Ertelek es igazad is van, de a megoldas nyilvanvalo, roll egy altra, van meg 4 masik class, teljesen mas ha te jatszol vele mint az hogy latod mastol.
    Nekem is lenne egy kerdesem, mert nekem ez az akadaly, semmi mas. Szoval alaphelyzet, lovok mondjuk Hungering arrowt. Egyszer kattintok onnantol lenyomva tartom az adott skill gombjat es csak hooverezek az egerrel. Kozbe kellene egy smoke screen mert ram fokuszalnak a mobok. Elnyomom a smoke-ot de nem adja be instant, hanem meg lo 2 Hungeringet es megfekudtem, mert kozbe lekopott/leutott a mob. Olyan mintha lenne egy rohadt skill que ami 2-3 lepesre elore betarolja amit nyomkodsz ergo hiaba kellene nekem 0.5 masodpercnel a ss a que-be ott van meg elotte 2 masik skill. Probalom reflexre fogni, meg hogy benazok de szerintem van itt meg mas is. Kicsukjuk a latenciat is, mert bar nekem szokatlanul magas de haveromnak is es neki nem akkora problema.
    Azt remelem hogy ennel is valmai rejtett delay van mint a vault bugnal. Ha van valami tanacsod szivesen vennem. Ezen mulott az este a Belial kill.