78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Hátha most
-
Mennyid van? -
Sunrider924 #51434 Ma bongesztem meg nehany topicot, amiben a melee wizardrol theorycraftolnak, es megmondom oszinten ma olvastam eloszor hogy a ds kotelezoen fent kell legyen allandoan, en nem igy hasznaltam eddig, de akkor megprobalom lassuk ugy.
Amit kertel, tessek, ezt is megprobaltam de nem volt eleg. Marmint az agyon ragozott molten/fire chainre nem, masra igen. Csak a tisztanlatas kedveert, a guideokban nem 1500 LoHrol beszelnek hanem 600+ rol.
Az act3as az erdekes dolog, lehet hogy nem eleg a gearem, az emlitett esetben dupla pull volt es bele futottam az enrage timerbe. De azt akkor nem fogadtad el, hogy ki lehet gearelni azt a bleed dotot, en pedig leirtam hogy megoltem az elitet a dotja ellenere is.
Szerintem az a plusz 30% azert sokat szamit. Igen meelenek is kell resi csak nem annyi mint nekem. Hanem 30%al kevesebb ugyanoda.
Az hogy mi mennyit sebez, azt azert keresem hogy lassam mennyi kellene meg. Ha jol sejtem akkor kb 1200+ buffed resi mar eleg lenne act3ba, de az Kuloncnek mar act4re is eleg volt, legalabbis mintha igy ertettem volna.
Kosz az eszreveteleket, johet meg. -
1Darton1 #51433 1 büntetőpont hiányos szlengismeret miatt. -
1Darton1 #51432 Én figyeltem, hogy mi esett, de abból egy tárgy van rajtam, és az is elég teszkós darab. Minden ismerősöm milliókat költött ah-ban, hogy működőképes karaktere legyen, szóval azért nem olyan gyakori, hogy saját/party dropból öltözzön valaki.
Fölösleges nekem bizonygatnod, hogy sokat sebez némelyik affix, mert már én is említettem, hogy úgy van. A magyarázatot pedig már elmondtam, magasabb az alapsebzésük, mint a többinek. Érdekes módon egy valódi melee karakternek nincs gondja ezekkel az affixekkel, ha van rajta megfelelő mennyiségű armor és allres (meg persze ügyesen mozog). És mielőtt a 30% dmg reductionre fognád, ők is elolvadnak res nélkül, szóval nem az bugos.
Azon a shoton 9% crited van, ami nem csökkenti eszeveszett módon a ds cd-jét. Amilyen melee wizard videókat láttam act3-ból, azokon fixen fent van a ds, ha leesik, és éppen cd-n van, akkor agyonverik őket. A nova infernón nem tart túl sokáig, és kevés crittel azt sem lehet ész nélkül nyomogatni.
Act1-2-re nem is kell annyira az a dmg, azt elhiszem. Az act3 életképtelenséged pedig az enrage-es sztorid bizonyítja. Mondjuk azt a 800-as liferegent se láttam a shoton. Mutathatnál olyat is, amivel act3-azni próbálsz.
És elmondom még egyszer, hogy nem ugyanannyit sebez minden tűz csak azért, mert piros. -
Sunrider924 #51431 Latod Darton azt allitja, hogy csak tul van misztifikalva a dolog. Lehet igaza van, de szivesebben vennek vegre valami linket ahol ezt igy vagy ugy tisztazva latom. -
Dr DeViLKiNG #51430 Fogadjunk, hogy kevesebb playedem van, mint itt szinte bárki másnak. -
demonic hellflyer champ ezért egyhitel 900 allressel diamond skinen keresztül:D -
Sunrider924 #51428 Elmeletileg ez az ami felfogja a bejovo sebzest. Az oldal aljan a Defensive results/EHP. -
Sunrider924 #51427 Ido es szerencse is, nem is tagadtam, de mi tart vissza barkit is hogy generaljon egy karit, huzza fel lvl 30ig es kozbe figyelje hogy milyen a droppja?
Rendben, legyen akkor mesebeszed, de ha gondolod bemegyek veled partyba keresunk plague vagy desecrator mobot es ott fogok allni benne, aztan megprobaljuk ugyanezt a 2 emlitett fire afixes mobbal es kb 30 secen belul megdoglok. Erre gondolom akkor is van valami ertelmes magyarazat ha mindenki mas erti csak en nem.
Life regen azon a screenshoton nincs de van gearem 1500 loh-ra, kb ugyanugy nem ert semmit. Critet is fel tudom vinni 28%ig, de mar 15%tol is mukodik a cm build tokeletesen.
A bejovo damaget elvileg ugy kompenzalom hogy a resi+diamond skin felfogja amikor eppen nincsennek cc-zve a nova altal. Errol szol ez a build ez a facetanking.
A sebzesem meg tul magas mas melee tank wizardokhoz kepest, nem ritka aki 15kval tolja. Nem kell annyira az a damage. Eleg hihetetlenul hangzik, gondolom. Mint ahogy az is, hogy tegnap act3 fallen oppressor champion enragelt es meg 1 percig amig megoltem rajtam ketyeget a dotja 250 sebzessel nekem meg a regen ment 400+al.
Act1-2 nem problema, de ami erdekes, hogy azokban is a molten/fire chain sebzesnel oda kell figyeljek mert megol. Bezzeg Butchernel leszarom hogy hol eg a tuz es meddig. Erdekes nem? -
1Darton1 #51426 Az továbbra is úgy van, hogy hiába nem fizettél érte, az még sokat ér, és másnak tejelni kell, ha hasonlót akar. Te az időddel vagy szerencséddel törlesztettél.
A fire nem bugos, az csak egy urban legend, egyszerűen sokat sebez.
A karaktereden se számottevő crit, se life on hit/liferegen, így nem igazán tudom mivel kompenzálod a sok bejövő dmg-et. Habár, mint mondtam, nem vagyok egy melee wizard expert. Az viszont biztos, hogy a sebzésed alapján inkább act1-2-t éri meg neked farmolni még egy jó darabig.
-
Sunrider924 #51425 Nem tudok ilyen kerdesre mit valaszolni, mert nekem a desecrator nem problema. Felsorolhatok kismillio mas sebzest ami nem problema.
A molten es a fire chains problema, espedig marha egyszeru, kialni belole tokre nem mukodik swarming AI-os mob ellen. Lehetne ragozni, hogy mikent alsz ki te akarmivel a fallen summoner mob addjai altal a foldon huzott molten trailbol amikor horde affixes, vortexes meg akarmilyen cc-zos.
Nem vilagos tovabba az sem, hogy a meregtocsaban vagy desecratorban allok es birom, moltent/fire chaint nem birom(es jelenleg a fire/fizikai resi a legmagasabb). Probalok talalni egy ertelmes valaszt, de se d3 dot mechanikat nem talalok, se leirast, hogy egymashoz kepest miben ter el a desecrator es a plague a molten es a fire chaintol.
Ha tudsz valamit, amit en nem szivesen fogadok akarmilyen linket. -
clio1616v #51424 eléggé meg tud szivatni, ha beránt, fagyaszt, diszkófények és még immovable is -
Savmacska #51423 Feladó: eLiXir
Elküldve: 2012. 07. 16. 14:08
Tárgy: Nincs tárgy
egy nyomorult utolsó BUTA csicska kis köcsög faszfej vagy továbbra is
-
Savmacska #51422 D3 Piac Vol.II Oda lehet offolni az eladó meg a mi mennyit ér képeket, még vissza nem kapjuk a másikat. -
Egyszerű?
1 hiba és meghalsz, vs állsz a tócsában és közben írsz egy hozzászólást.
-
Veszek majd Ebayen egy Stormshieldet 2000 euroért amin van %Life és jó lesz 8( -
fúbazz, vérkoczka vagy, nekem csak 65k hp, meg kb 900 phys és 800 mindenmás res. armor-dmg meg kb 13k.
act3-ban csetlek-botlok. -
nem írtad hogy szemüveges -
Nem dolgozol -
Psychedelic #51416 Vagy nincs életed! :D -
nem, a dh egy egyszerű, túl erős class, ennyi. -
Dr DeViLKiNG #51414 Érdekes, nekem dh-val még sosem volt probléma se a desecrator, se a molten, se a plague (se más semmi reflecteden kívül) mf gearben (13k hp, 0 resi).
Csítes a dh, ennyi. Vagy meg kell tanulni játszani? :D -
Ezt elírtam, 100k hp dual wielddel van, akkor nincs annyi resistem csak 1100 all, shielddel van annyi amennyit írtam, akkor csak 84k hp -
Most már végképp nem tudom, hogy a desecrator az phys vagy fire, de így h 1260 a phys és 1100 felett van a fire 100k hpval igen, csak ennyi a titka nem több
Napokban írtátok itt páran hogy mennyibe került a gearetek, hát én kismiska voltam ahhoz képest, mégis mindig én vagyok a vérkocka meg az élettelen hülyegyerek, úgy h kb két hete nem játszottam többet 30 percnél
Szerk: I'm a sad panda -
akkor neked jobb a geared.
-
3
Jonny: 6 ujjal pötyögve 3 sor
-
Gondolom nem act4 :) -
Agaba72 #51408 Kicsit elmélkedtem unalmamban pár dologról a játékkal kapcsolatban.
Leírom, kíváncsi vagyok véleményekre (ha van).
Nos, a játék jelenlegi állása szerint az egyik legnagyobb gond, hogy a gold nem "ég" el és a jó tárgyak is halmozódnak a rendszerben, amivel egy idő után a játék talán legfőbb motivációs tényezőjét elveszíti ( a folyamatos fejlődésre gondolok, már alább is írta valaki, hogy talált jobb cuccot annál amije van de eladta, mert már minek tartsa meg, ha így is simán halad).
Szerintem a blizzard is dolgozik a problémán de azért egy gondolat ami már működött más játékokban is. (fura de pont arra a kettőre gondolok, amit a d1 és d2 alkotói csináltak a kiválás után).
Nos, kéne egy új npc akinél a tárgyak fejleszthetők lennének igen sok goldért.
Pontosabban: Talál a játékos egy fegyvert mondjuk igen magas loh-hal meg pár közepes stattal, de nincs rajta dps növelő. Most megy a kukába. De ha lenne egy npc ami mondjuk 1m goldért random rárak még valamit, akkor ha mák van meglesz a dps növelés is ha nincs mák akkor égett a gold a semmiért. A rendszer úgy lenne az igazi, hogy nem biztos a fejlesztés csak esélyes mondjuk 60%. 20% esély lenne rá, hogy nem történik semmi (ég a zsír ég a zsír.....ööö a gold) és lenne 15 % esély, hogy az összes tulajdonság eltűnik a fegyverről.....(ég a gold is ÉS van esély a tárgyak kikopására is ha mondjuk egy eleve jó tárgyat akarunk erősíteni, ha proccol a 60% sem biztos, hogy sokat dob a tárgyon mert ugye vannak nem túl erős tulajdonságok is, mondjuk barbár fegyó intet kap a remélt crit helyett stb.)
Más.
Szerintem a d3 nem a h&s-k új királya mert nem is h&s a szó szoros értelmében és ez a legfőbb "bűne".
A d3-ban sokkal nagyobb szerepe van az ügyességnek mint általában egy h&s-ben van.
Számomra a d3 sokkal inkább egy akció-ügyességi játék h&s motívumokkal. Mikor e szerint állok neki, nem is idegesítenek a hibái annyira.
-
ez 2 sor, az üres sor nem számít. -
Ezt én értem, de kb egy ilyen 3-4 soros hsz-t biztos megtudok írni úgy hogy 3 stack desecratorban állok, én tartom magam a #51402 utolsó előtti sorához
Szerk: csak hogy meglegyen a három sor -
én nem merem azt reagálni, hogy egyetértek, mert jelentenek
szóval nem értek egyet, a desecrator az egy bonyolult, megoldhatatlan affix, neked meg nagy a szád.
-
"ha nincs Jailer vagy Horde affix"
vagy frozen ami belefagyaszt, vagy waller ami belefalaz, vagy vortex ami belehúz, stb, stb. És ez desecrator mellett hasonló szopással jár a molten-plagued-arcane (főleg az utóbbival), főleg ezek finom kombinációi. -
valamiért minden harmadik desacratoros mob agyonver, annak ellenére, hogy úgy ugrálok kifelé a szmötyiből, mint egy jól tréningelt népitáncos. -
Én például nem értem hogy a desecrator miért probléma? 1 yardot kell csak arrébb állni, ha nincs Jailer vagy Horde affix, ami miatt az egész képernyő desecrator lenne
Arcane enchanted, nightmarish, frozen, többi affix lame
/flame on -
amugy hogy ne csak trollkodjak:
azt tudtuk eddig is, mostmar foleg tudjuk, hogy a legtobb ilyen tuzes affix nem tuz, hanem fizikai sebzes, oke
tehat a fire res nem szamit bele, oke
nade: az allres ugyanugy noveli a fizikai vedelmet is (physical resistance a karakterlapon), ami viszont ezek szerint ved ezen tamadasok ellen
kerdem en akkor: ha ugyis mindenki az allrest pumpalja (pl. te is), akkor vegulis szamit-e tenylegesen, hogy fire, vagy physical damage pl. a desecrator?! -
Sunrider924 #51400 Jaja, a bejovo sebzest es a defense statjaimat, kb ez minden :) -
clio1616v #51399 lehet egyenlőre akart hozni két dolgot ^^
-
Ejj bazze. 3-mal jobb vagy :D -
marmint egyelore