• 1Darton1
    Én figyeltem, hogy mi esett, de abból egy tárgy van rajtam, és az is elég teszkós darab. Minden ismerősöm milliókat költött ah-ban, hogy működőképes karaktere legyen, szóval azért nem olyan gyakori, hogy saját/party dropból öltözzön valaki.
    Fölösleges nekem bizonygatnod, hogy sokat sebez némelyik affix, mert már én is említettem, hogy úgy van. A magyarázatot pedig már elmondtam, magasabb az alapsebzésük, mint a többinek. Érdekes módon egy valódi melee karakternek nincs gondja ezekkel az affixekkel, ha van rajta megfelelő mennyiségű armor és allres (meg persze ügyesen mozog). És mielőtt a 30% dmg reductionre fognád, ők is elolvadnak res nélkül, szóval nem az bugos.
    Azon a shoton 9% crited van, ami nem csökkenti eszeveszett módon a ds cd-jét. Amilyen melee wizard videókat láttam act3-ból, azokon fixen fent van a ds, ha leesik, és éppen cd-n van, akkor agyonverik őket. A nova infernón nem tart túl sokáig, és kevés crittel azt sem lehet ész nélkül nyomogatni.
    Act1-2-re nem is kell annyira az a dmg, azt elhiszem. Az act3 életképtelenséged pedig az enrage-es sztorid bizonyítja. Mondjuk azt a 800-as liferegent se láttam a shoton. Mutathatnál olyat is, amivel act3-azni próbálsz.
    És elmondom még egyszer, hogy nem ugyanannyit sebez minden tűz csak azért, mert piros.