• Sunrider924
    Ido es szerencse is, nem is tagadtam, de mi tart vissza barkit is hogy generaljon egy karit, huzza fel lvl 30ig es kozbe figyelje hogy milyen a droppja?
    Rendben, legyen akkor mesebeszed, de ha gondolod bemegyek veled partyba keresunk plague vagy desecrator mobot es ott fogok allni benne, aztan megprobaljuk ugyanezt a 2 emlitett fire afixes mobbal es kb 30 secen belul megdoglok. Erre gondolom akkor is van valami ertelmes magyarazat ha mindenki mas erti csak en nem.
    Life regen azon a screenshoton nincs de van gearem 1500 loh-ra, kb ugyanugy nem ert semmit. Critet is fel tudom vinni 28%ig, de mar 15%tol is mukodik a cm build tokeletesen.
    A bejovo damaget elvileg ugy kompenzalom hogy a resi+diamond skin felfogja amikor eppen nincsennek cc-zve a nova altal. Errol szol ez a build ez a facetanking.
    A sebzesem meg tul magas mas melee tank wizardokhoz kepest, nem ritka aki 15kval tolja. Nem kell annyira az a damage. Eleg hihetetlenul hangzik, gondolom. Mint ahogy az is, hogy tegnap act3 fallen oppressor champion enragelt es meg 1 percig amig megoltem rajtam ketyeget a dotja 250 sebzessel nekem meg a regen ment 400+al.
    Act1-2 nem problema, de ami erdekes, hogy azokban is a molten/fire chain sebzesnel oda kell figyeljek mert megol. Bezzeg Butchernel leszarom hogy hol eg a tuz es meddig. Erdekes nem?