Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #51434 Ma bongesztem meg nehany topicot, amiben a melee wizardrol theorycraftolnak, es megmondom oszinten ma olvastam eloszor hogy a ds kotelezoen fent kell legyen allandoan, en nem igy hasznaltam eddig, de akkor megprobalom lassuk ugy.
Amit kertel, tessek, ezt is megprobaltam de nem volt eleg. Marmint az agyon ragozott molten/fire chainre nem, masra igen. Csak a tisztanlatas kedveert, a guideokban nem 1500 LoHrol beszelnek hanem 600+ rol.
Az act3as az erdekes dolog, lehet hogy nem eleg a gearem, az emlitett esetben dupla pull volt es bele futottam az enrage timerbe. De azt akkor nem fogadtad el, hogy ki lehet gearelni azt a bleed dotot, en pedig leirtam hogy megoltem az elitet a dotja ellenere is.
Szerintem az a plusz 30% azert sokat szamit. Igen meelenek is kell resi csak nem annyi mint nekem. Hanem 30%al kevesebb ugyanoda.
Az hogy mi mennyit sebez, azt azert keresem hogy lassam mennyi kellene meg. Ha jol sejtem akkor kb 1200+ buffed resi mar eleg lenne act3ba, de az Kuloncnek mar act4re is eleg volt, legalabbis mintha igy ertettem volna.
Kosz az eszreveteleket, johet meg.