• Agaba72
    Kicsit elmélkedtem unalmamban pár dologról a játékkal kapcsolatban.
    Leírom, kíváncsi vagyok véleményekre (ha van).
    Nos, a játék jelenlegi állása szerint az egyik legnagyobb gond, hogy a gold nem "ég" el és a jó tárgyak is halmozódnak a rendszerben, amivel egy idő után a játék talán legfőbb motivációs tényezőjét elveszíti ( a folyamatos fejlődésre gondolok, már alább is írta valaki, hogy talált jobb cuccot annál amije van de eladta, mert már minek tartsa meg, ha így is simán halad).
    Szerintem a blizzard is dolgozik a problémán de azért egy gondolat ami már működött más játékokban is. (fura de pont arra a kettőre gondolok, amit a d1 és d2 alkotói csináltak a kiválás után).
    Nos, kéne egy új npc akinél a tárgyak fejleszthetők lennének igen sok goldért.
    Pontosabban: Talál a játékos egy fegyvert mondjuk igen magas loh-hal meg pár közepes stattal, de nincs rajta dps növelő. Most megy a kukába. De ha lenne egy npc ami mondjuk 1m goldért random rárak még valamit, akkor ha mák van meglesz a dps növelés is ha nincs mák akkor égett a gold a semmiért. A rendszer úgy lenne az igazi, hogy nem biztos a fejlesztés csak esélyes mondjuk 60%. 20% esély lenne rá, hogy nem történik semmi (ég a zsír ég a zsír.....ööö a gold) és lenne 15 % esély, hogy az összes tulajdonság eltűnik a fegyverről.....(ég a gold is ÉS van esély a tárgyak kikopására is ha mondjuk egy eleve jó tárgyat akarunk erősíteni, ha proccol a 60% sem biztos, hogy sokat dob a tárgyon mert ugye vannak nem túl erős tulajdonságok is, mondjuk barbár fegyó intet kap a remélt crit helyett stb.)

Más.
    Szerintem a d3 nem a h&s-k új királya mert nem is h&s a szó szoros értelmében és ez a legfőbb "bűne".
    A d3-ban sokkal nagyobb szerepe van az ügyességnek mint általában egy h&s-ben van.
    Számomra a d3 sokkal inkább egy akció-ügyességi játék h&s motívumokkal. Mikor e szerint állok neki, nem is idegesítenek a hibái annyira.