78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Vegre nem legyengitik az eros buildeket hanem probalnak erositeni a tobbin.. :) -
na ezek alapján gusztustalanul rá fogok függeni megint :3 -
Ry0K3N #73510 PTR 2.3 az eddigi kibányászott adatok alapján
angolul van de akinek nagyon van kedve hozzá irhat róla egy TL:DR-t magyarul -
Monk-nal most mar inkabb a raiment - dashing strike a meno, de persze innawuko-bol is jot ossze lehet rakni. :) -
Én sima "kazuár" játékos vagyok, semmi extra skill, semmi cheat, semmi bot, csak örömből játszom öcsémékkel és a haverokkal. Ha csak nem aggatod tele magad kék cuccokkal akkor lvl70 és paragon 200 körül simán megy a Torment 5-6, pláne ha megfelelő gear-t is szerzel (setek, jó gyűrűk, mystic-kel kicsit átvarázsolva a megfelelő attribútumokat). A bountyk-nál az alap szörny erősség nevetséges, riftben is laza, griftben meg 25-ös tier az átlag, 30-32 már nehezebb de meg lehet csinálni.
Ezt így átlag játékosként mondom.
Ha meg rámész olyan build-ekre mint monknál a pillar-os/2 ally-s Inna set, Barbárnál a whirlwind / Bulkatos dual weapon + full Wastelands set akkor elkerülhetetlenül jó tápos leszel. T6-on is. Ez van. -
Nemár srácok komolyan, azért valamilyen szintű IQ alatt még csak nem is vicces ha válaszoltok neki. Én is szoktam kötekedni néha unalomból, de ez már sokkal a szint alatt van. -
don't feed the troll!!!4 -
Talan fogalmazni kellene megtanulnod mielott jatszod a troll-t, igy csak a hulyet adod...de te tudod. Az, hogy te keptelen vagy onerobol eljutni t2 fole, az a te szerencsetlenseged...szar a lootod kitudja...Egyertelmu, hogy nem fogom az osszes karakterrel sajat magam farmolni a cuccaimat, normal nehezsegrol indulva, annyi idom sosem volt...de az elso par karakteremnel megtettem, SAJAT MAGAM, EGYEDUL. -
várjuk a battletag-ed már ha tudod mi az :D -
hawkie22 #73503 A csattogós lepkével nem nagyon löttél mellé, igaz, elég régen volt az már, 30+ vagyok. Viszont lehet neked is ezzel kellett volna játszanod Diablo helyett, akkor talán lett volna gyerekkorod és nem lennél ennyire begyöpösödött, megkeseredett troll, akinek ha nincs sikerélménye a játékban (márpedig igencsak faék egyszerüségü a Diablo), akkor rögtön a játék a hibás, illetve azok mind csalók, akik nála jobb eredményt érnek el.
Nekem is úgy jött össze 5 óra játékidövel a full set, hogy Lammer kb. fél óra alatt segített elérni a 70et, utána meg mentem EGYEDÜL a T1-T2 bountykat, rifteket. Elég sok shard jön össze rövid idö alatt, nem nehéz Kadalától az alap cuccokat kiszedni. Ha azok megvannak, akkor viszont már T6 sima liba, onnantól meg csak arra kell várj, hogy kiessenek a már meglévö cuccaid, csak jobb statokkal. T6-on viszont csatlakoztam a haverokhoz, mert már tudtam velük tartani a tempót. De ezt valószínüleg úgyse fogod érteni, megint valami ellenérvet hozol fel, aminek nincs valóságalapja, mivel T2 felett soha nem is jártál (mivel szerinted ott csak a csalók lézengenek). Ja, Season HC-ben böven 350 Paragon felett vagyok, Non-Seasonben is 400 körül. Tehát van némi rálátásom a játékra, most tartok a 10. karakteremnél HC-n (az eddig elhullott számtalan karaktert nem is számolom hozzá). -
Szerintem a kocka sokat dob rajta, bár ugye annak lehetőségeitől függ, hogy miket tudsz "gyártani" vele.
Engem jó időre megint le fog kötni a játék ez biztos. Kíváncsi leszek az új set itemekre is, hogy az újakon kívül lesznek-e olyan régebbiek, amik kapnak egy kis buffot vagy sem. Mondjuk nem bánnám, lenne megint jó pár build.. -
én is amiatt várom, egy kiegnél azért elég sok content jön egyszerre, ezekben a patchekben alig van valami. most ez a 2.3 nem tűnik rossznak, de ebben se látok 1 hétnél több aktív gameplayt. -
:D
Én is várom egyébként, de inkább csak a kíváncsiság miatt, hogy milyen újdonságokat tudnak beletenni end-game tekintetében. Na meg a story, fő-boss.... Szerintem még addig kijön legalább 4-5 nagyobb patch, utána már a kieg fog érkezni. Nem lennék meglepve, ha jövő ilyenkor már játszanánk vele. Habár ki tudja, előbb jön a SC2 kieg, szóval lehet, hogy még tolódik is emiatt. -
Lokker #73499 Ennek örömére megyek a cheater ww-barbárommal t6 riftet takarítani 2 perc alatt.
Na jó csak vicceltem t1-en farmolok még mert a fölé menni lehetetlenség. -
Lokker #73498 Igazából botrány miket írogat egy-két tudományos cikk alá. Miután tényekkel cáfolják a sci-fi elméleteit onnantól besértőd mint valami 5 éves kisgyerek és neki áll trollkodni mint itt is teszi ezzel is csillogtatva butaságát. -
kezsüel szagot érzek -
Lokker #73496 Megadod a battletag-ed? Tolhatnánk együtt és fejlődhetnénk közösen. -
Lancus #73495 hawkie22, neked öregem a rögeszméd, hogy nincs meg a kiegem,, elárulom, ebben is tévedsz, ahogy minden másban is, van 3db 70-es para 200 körüli karim... Egy kicsit csiszoljál a kötekedés tárgyán, hátha valami más eszedbe jut, ez sajna nem jött be ! :D Sőt én már akkor Diablóztam szerintem, mikor te még a poros udvarotokon a csattogós szárnyú nyeles lepkét tologattad, szóval ne erőlködj.
Pedro legalább te beismered hogy mondat értelmezési gondokkal küzdesz, így szívesen elmagyarázom : fejlődésnek azt tekintem mikor a magam, vagy mások segítségével jutok előbbre a karakterem építésében. A kulcs szó, az egyedül, vagy segítséggel, nem pedig azzal hogy valaki megcsinálja helyettem. A segítés jelen esetben nem fedi azt hogy még csak nem is látom a mobot amiből kiesett az adott tárgy amit felveszek. Remélem így körül írva másodjára könnyebben megérted. Még egyszer nem írok szó és mondat elemzéseket, akinek ez nem megy, ha jól emlékszem ez esetben az általános iskola 5.-6. körüli tananyagában utána tud nézni, nem késő !
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.06.25. 13:31:46 -
"a többiek meg szedegetik a lootot, és próbálnak életben maradni, és nézik a para leveljüket milyen szépen nő, csak éppen ezzel nem fejlődnek semmit"
Ez a mondat ertelmezhetetlen. Mi a fejlodes ha nem a loot? De ha megvan a jatek akkor szivesen elviszlek egy korre...legyunk mereszek t4-en a wizardommal...kabe 2 honapja nem jatszottam, de talan meg nem koptak el a cuccai. -
hawkie22 #73493 Dantor, hagyd, Lancust az Isten se fogja tudni meggyözni addig, amíg ténylegesen ki nem próbálja a játékot. Amíg csak Youtube-ot nézeget és csak videón látta eddig a játékot, addig úgyse fog változni a véleménye. De ami még valószínübb, hogy még a RoS sincs meg neki és még mindig alap 60-as karival tolja. Úgy meg tényleg nem fog a T6-ba bele se szagolni. -
dantor7 #73492 1; Campaign mode-ban nem esnek blood shardok!
2; Adventure mode-ba ha átváltasz, és a bountykat teljesíted, egyrészt kapsz blood shardot, másrészt rift kulcsokat.
3; Rift kulcsokkal nyitható egy rift portál, ahol +100% esély van legendary dropra, és annak a végén is kapsz blood shardot.
4; Act 1 bountykat teljesítve reális esély van már T1-en is, hogy Ring of the Royal Grandeur essen, amit használva 1-el kevesebb Set Item kell a bónusz eléréséhez.
ezeket összeadva:
kiesik teszem azt, 2db set item, olyan 2-3 óra intenzív T1 játékkal megvan. Kadalától a blood shardokat használva kiveszed a 3. darabot, és a RoRG-ot használva megvan a 4-es bónusz.
akármelyik kaszt akármelyik szetjének 4-es bónuszával, illetve a kraftolható szettekkel kiegészítve könnyedén lehet T3-T4-re lépni, ahol ugyanezeket megcsinálva még több legendary és még több blood shard esik amiből szépen be lehet öltöztetni egy T6 képes karit.
Próbáld ki!
-
Lancus #73491 Kieg. ? Jó vicc, még előbb a T2< részt játszhatóvá kellene előbb tenni. Megjelenés óta kizárólag úgy néz ki egy csoportozás ott, hogy elöl rohan ezerrel töri az utat egy cheat-ww barbár, a többiek meg szedegetik a lootot, és próbálnak életben maradni, és nézik a para leveljüket milyen szépen nő, csak éppen ezzel nem fejlődnek semmit. Marad továbbra is impossible mission a magasabb T szintek. Magyarán normális játékmenet nincs csak a csalók, ( mert ugye senki ne mondja hogy kb ugyanazon fegyverrel, valaki 20x-osát sebzi mint én, és 20x-osa a szaladási sebessége is ), és vannak a csipegetős, szedegetős emberek. Gondolom ha lesz kieg, az az lesz hogy a meglévő T 3-4-5-6 pályát játszhatóvá teszik +12990Ft-ért
Ezen kívül még alternatíva a felfejlődésre a bot. ( http://www.ros-bot.com/ meg a többiek, amivel rogyásig van az internet, bár itt a fórumon még a létezését is van aki tagadja :D ) -
kieg. jöjjön már -
Lokker #73489 köv. szezonra jön ami nyár vége elvileg -
hol van még a 2.3 ha a ptr-t is csak bejelentették 
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.06.24. 20:26:25 -
te meg überokos... -
uhh az kemeny! nekem olyan 1000 ora (szinten CSAK WD-vel szamolva) kornyeken jott meg a kukri... en is szentsegeltem addig... aztan, ahogy elvesztettem az mai napig hiperfail.... -
kukubenko66 #73485 Szerencsés vagy, hogy 5 óra latt összejött a full set. :-)
Nem tudom, hogy a Kukri mikor került a játékba de én közelítek a 6000 játékórához amiből kb 1200 óra volt a dokival és eddig 0 azaz nulla db Kukri esett. Se sc-n se hc-n nem volt még soha Kukrim. Arról nem is beszélek, hogy hány ezer vagy inkább tízezer shard ment el eddig rá.
Az se érdekelne ha a létező legszarabb esne, csak ki tudnám próbálni. Egyszer talán nyugdíjas koromban összejön majd. :-) -
Szerintem nincs meg neki a kiegészítő és az alap diabloban játszik egyedül T1-en :D -
nem covos palya es nem sissycore :) -
Ry0K3N #73482 https://youtu.be/2iT6407sl-0
Jah. :) -
Az valami Cow-os pályán ment le, ha jól rémlik! Régen gémeltem már...
-
Ry0K3N #73480 Másfél perc a rekord. Én elhiszem neki. :D -
"sajat kezbol 12 perc alatt huztam fel BDragon (ritkan ir ide o" is) karijat a klanban.... tizenketto perc"
Képet vagy megse történt
-
Hagyjatok Lancust... idorol-idore beteved, kitrollkodja magat aztan elmegy :)
Lancus: nekem eddig rekordom HC-n, sajat kezbol 12 perc alatt huztam fel BDragon (ritkan ir ide o" is) karijat a klanban.... tizenketto perc*... ja amugy amiben egyetertenek, hogy ilyen szinten elkurvult a jatek... hol van mar az, amikor regen rohantunk az elitek elol, mert invu+shieldes kombok szarra szivattak minket :))
*mint huzott kari: minnel magasabb Ease gem 25 felett(+extra ha a 70-es fegyo is +xps), bekeszited a 15-os helmedet legnagyobb piros gemmel, 23-as szintu 3 caint bekeszited, bekeszited leheto legalacsonyabb leoric signeteted... megvarod mig belep a huzo szemely az o" 70-es T6 riftjebe... amikor jelez, hogy SAFE, akkor bemesz rift elejere es varsz, hogy porogjon... ugyanis mar regota longxp range van... tehat ha a szinteden BARHOL ol neked, akkor kapod a 70-es T6-os xpt! voala! (ha rovid a szint, akkor atmegy, jelez megint, hogy safe stb...) -
Ry0K3N #73477 Egy bottal nem találkoztam T6-on de ha látsz egyet HC-n légyszives szólj nekem is. A t2-es siralmad meg szánalmas, elvette a csúnya blizzard a homokozólapátodat? Akarsz róla beszélni? -
cleric #73476 Level 25-ös Gem of ease a fegyverbe (ha esetleg hallottál róla, és képzeld a Blizz rakta bele a játékba), és magadat húzod fel 1 óra alatt, onnantól megint igaz, amit Hawkie írt. Mivel 70-es szetteket már magad is craftolhatsz, illetve néhány top item eleve csak craftolható, még mindig minden igaz amit írtunk.
De persze lelepleztél minket, mind normálon játszunk, csak itt azt hazudjuk neked, hogy nem, mert így mi menők vagyunk, te meg egy lúzer. -
Nem hogy botosok meg csiterek koze (nem hiszem, hogy kulonosebben lennenek az elobbibol manapsag onnantol h mar nem megy az AH, az utobbibol meg sztem kb soha nem is volt, mivel ahhoz a szervert kene megtorniuk), de ugy semmilyen public jatekba se leptem be nagyjabol soha, kizarolag single-ben es haverokkal jatszok. -
Lancus #73474 cleric egyszerű a magyarázat, miután a játék nem írja ki, hány napja nincs senki T2-őn, gondoltam nyilvánvaló hogy információm onnét származik, hogy több napja figyelem... :D Egyszerű nem ?
Az eredeti mondata Hawkie-nak : " A minap felhúztam egy DH-t, 5 óra játékidö után ott álltam full setben, 1M dmg-el és 15M tough-al HC-n." Ebben szó nem volt arról hogy valaki zúzott helyette, ez csak a későbbiekben egészítődött ki. Emberek, könyörgöm, szöveg értés, és értelmezés, mielőtt vagdalkoztok az ellen amit írok. Min kaptátok fel a vizet, a leleplezett nagyot mondásaitok, vagy a szöveg nem értéseitek miatt ? Na mindegy, hagyjuk, nem szórok tovább gyöngyöt a sertések elé... Azt hittem itt valaki ért ehhez a játékhoz egy dekát is, de hát ha nem akkor nem. -
cleric #73473 Nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodsz-e. Ha komolyan gondolod amiket írsz, az nagyon szomorú, és szerintem ne égesd magad tovább. Teljesen egyértelmű, hogy fogalmad sincs a jelenlegi játékról. Kíváncsi lennék például, hogy miután "mindjárt meg is nézted", hogy hányan vannak T2 publicon, hogy láttad, hogy "napok óta 1 ember sincs rajta"? Ami amúgy igaz is lehet, mert tényleg nem játszik senki T6 alatt még hardcore-on sem, softcore-ban meg pláne nem.
Ha csak egy kicsit is követnéd az eseményeket, tudhatnád, hogy már régóta nincs komoly kihívás a T6 nehézségi szinten sem, ezért kérik a Blizz, hogy vezessen be új fokozatokat. Ennek eredménye lesz a bejelentés szerint a T10 szint. Jelenleg a kihívás a greater rift-ben van, ott a 25-ös szint felel meg a T6-nak, onnantól skálázódik felfelé. Még én is tudok hardcore 30+ gr-t szólózni, pedig nem játszok sokat az utóbbi időben.
Hawkie-ba meg teljesen felesleges belekötni, teljesen helytálló amit ír. Egy karakter felhúzása kb. 30 perc egy cimbivel, onnantól meg hamar megvan a szett, ami nem esik, azt Kadalától megveszed, a statokat átrollolod, gg.
Ha a régi 60-as karaktereddel próbálkozol, az nyilván kevés lesz.