Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Lancus #73495 hawkie22, neked öregem a rögeszméd, hogy nincs meg a kiegem,, elárulom, ebben is tévedsz, ahogy minden másban is, van 3db 70-es para 200 körüli karim... Egy kicsit csiszoljál a kötekedés tárgyán, hátha valami más eszedbe jut, ez sajna nem jött be ! :D Sőt én már akkor Diablóztam szerintem, mikor te még a poros udvarotokon a csattogós szárnyú nyeles lepkét tologattad, szóval ne erőlködj.
Pedro legalább te beismered hogy mondat értelmezési gondokkal küzdesz, így szívesen elmagyarázom : fejlődésnek azt tekintem mikor a magam, vagy mások segítségével jutok előbbre a karakterem építésében. A kulcs szó, az egyedül, vagy segítséggel, nem pedig azzal hogy valaki megcsinálja helyettem. A segítés jelen esetben nem fedi azt hogy még csak nem is látom a mobot amiből kiesett az adott tárgy amit felveszek. Remélem így körül írva másodjára könnyebben megérted. Még egyszer nem írok szó és mondat elemzéseket, akinek ez nem megy, ha jól emlékszem ez esetben az általános iskola 5.-6. körüli tananyagában utána tud nézni, nem késő !
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.06.25. 13:31:46