• cleric
    Nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodsz-e. Ha komolyan gondolod amiket írsz, az nagyon szomorú, és szerintem ne égesd magad tovább. Teljesen egyértelmű, hogy fogalmad sincs a jelenlegi játékról. Kíváncsi lennék például, hogy miután "mindjárt meg is nézted", hogy hányan vannak T2 publicon, hogy láttad, hogy "napok óta 1 ember sincs rajta"? Ami amúgy igaz is lehet, mert tényleg nem játszik senki T6 alatt még hardcore-on sem, softcore-ban meg pláne nem.
    Ha csak egy kicsit is követnéd az eseményeket, tudhatnád, hogy már régóta nincs komoly kihívás a T6 nehézségi szinten sem, ezért kérik a Blizz, hogy vezessen be új fokozatokat. Ennek eredménye lesz a bejelentés szerint a T10 szint. Jelenleg a kihívás a greater rift-ben van, ott a 25-ös szint felel meg a T6-nak, onnantól skálázódik felfelé. Még én is tudok hardcore 30+ gr-t szólózni, pedig nem játszok sokat az utóbbi időben.
    Hawkie-ba meg teljesen felesleges belekötni, teljesen helytálló amit ír. Egy karakter felhúzása kb. 30 perc egy cimbivel, onnantól meg hamar megvan a szett, ami nem esik, azt Kadalától megveszed, a statokat átrollolod, gg.
    Ha a régi 60-as karaktereddel próbálkozol, az nyilván kevés lesz.