Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hawkie22 #73503 A csattogós lepkével nem nagyon löttél mellé, igaz, elég régen volt az már, 30+ vagyok. Viszont lehet neked is ezzel kellett volna játszanod Diablo helyett, akkor talán lett volna gyerekkorod és nem lennél ennyire begyöpösödött, megkeseredett troll, akinek ha nincs sikerélménye a játékban (márpedig igencsak faék egyszerüségü a Diablo), akkor rögtön a játék a hibás, illetve azok mind csalók, akik nála jobb eredményt érnek el.
Nekem is úgy jött össze 5 óra játékidövel a full set, hogy Lammer kb. fél óra alatt segített elérni a 70et, utána meg mentem EGYEDÜL a T1-T2 bountykat, rifteket. Elég sok shard jön össze rövid idö alatt, nem nehéz Kadalától az alap cuccokat kiszedni. Ha azok megvannak, akkor viszont már T6 sima liba, onnantól meg csak arra kell várj, hogy kiessenek a már meglévö cuccaid, csak jobb statokkal. T6-on viszont csatlakoztam a haverokhoz, mert már tudtam velük tartani a tempót. De ezt valószínüleg úgyse fogod érteni, megint valami ellenérvet hozol fel, aminek nincs valóságalapja, mivel T2 felett soha nem is jártál (mivel szerinted ott csak a csalók lézengenek). Ja, Season HC-ben böven 350 Paragon felett vagyok, Non-Seasonben is 400 körül. Tehát van némi rálátásom a játékra, most tartok a 10. karakteremnél HC-n (az eddig elhullott számtalan karaktert nem is számolom hozzá).