215
Cheat Engine
-
#15 de miért jó az, ha csalsz?
úgy elveszted a játék örömét és a lehetséges győzelem értékét -
#14 mivel az ilyen online programok a központi szerveren tárolják az adataidat, így nem. sőt, általában a böngészőben futó programokkal sem bírnak, meg azzal sem, ha egy program folyamatosan mozgatja a memóriában az adatokat (vagy teljesen más alapelven tárol értékeket).
elsődleges felhasználási lehetősége az egyszerűbb, casual játékok, emulátoros játékok, meg ilyesmik. (bár például a morrowindet simán vitte anno a gamewiz...) -
#13 csirkék, lol -
Neoncsoves #12 ... -
#11 ja, és az tud magyarul :) (viszont a teljes változat fizetős...) -
gergely012 #10 Ok kipróbálom. Azzal lehet travian.hu -t hackelni? :D -
#9 ezt nem ismerem, én alkalmanként a GameWiz32-t használom, azzal nem volt bajom. -
gergely012 #8 Érdekes progi, ha magyar lenne, már minden könnyebben menne XD -
Neoncsoves #7 Aha mostmár világos... Kösz. Érdekes progi lehet... De én nem értek az ilyenekhez:) -
gergely012 #6 Én még csak Club Penguin, Robot Rage, meg ilyen játékokban használtam. -
gergely012 #5 Rendben. Cheat Engine. Egy program, amellyel értékeket alakíthatunk át, (pl valamilyen játékban van 170-ed, átalakítod 300-ra) nem tudom még, hogy mit tud, én csak enyit tudok róla. Ingyen letölteni itt tudod : ITT NI! -
#4 mé mi az? -
Neoncsoves #3 mondjuk ismertethetnéd hogy mi a fsz ez -
gergely012 #2 . -
gergely012 #1 Valaki segítene, hogy hogyan kell használni a Cheat Engine 5.3 nevű programot? Pár alaplépést tudok, de csak párat. Kérlek segítsetek!