215
Cheat Engine
  • takysoft
    ha pénzt akarsz "hekkelni", dugj egy százast a sült halba...

ha hackelni akarsz, akkor meg fogj egy baltát, és ess neki az ATM-nek.

itt meg ne ordítozz, mint a fába szorult féreg, hanem lehetőleg írd le, h milyen játékban szeretnéd használni a programot.
    és ha véletlen nem egy MMORPG-t mondasz te is, mint a többiek, akkor az is lehet h nem elküldelek a f@**ba, hanem akár segítek is megoldani a gondod.

mert minden játékot kicsit másképp kell feltörni.
    addig is 1 tipp: ne csak 4byte-on keress, de Double-ben in.
    bár ha elvégezted a tutorial első 3-4 lépését, akkor ezt már tudod.
  • dvid95
    PÉNZT AKAROK HEKKELNI DE NEM MEGY VAJON MI A BAJA ÉS NEM ÁLLÍTOTTAM ÁT SEMMIT
  • takysoft
    1: használd a legfrissebbet(5.6.1) http://cheatengine.org/
    2: mi nem működik?
  • dvid95
    csá nekem nem müködik
    azaz beírom ahogy youtub-on van de nem müködik (5.5 verzio)
  • takysoft
    hogy ide mindig betéved valami idióta.....
  • Narxis
    ejnye
  • helpeljetek
    anyád
  • Lazarus
    Köszi, dll injektálással sikerült felülírni egyes funkciókat. Csak kíváncsi voltam hogy futásidőben meg lehet-e őket hívni manuálisan kívülről. De úgy érzem ennyit vesződni inkább nem érdemes vele puszta szórakozásból :P
  • takysoft
    ha a forráskódon átment a compiler, akkor a lefordított gépi kódból a forrást és azok funkcióit visszafejteni nem igazán lehet.
    még sima gép kódokra csakcsak léteznek decompiler alkalmazások, de memóriában futó program eredeti mivoltát elérni gyakorlatilag lehetetlen.
    az egész gépi kód... assemby-be még csakcsak vissza lehet rángatni de abból látni az eredeti objektumokat és változókat.... esélytelen.

illetve hát... vannak programok, amiknek bizonyos (alapból ismert) részeit meg lehet hívni más programból is (.NET egyik nagy erénye pl ez (asszem)), de az meg nem cheat engine-es. dolog.

itt max elérheted a pointereket, meg ha ügyes vagy, akkor beleturkálhatsz a pointerekhez és változókhoz turkáló assembly streambe...
  • Lazarus
    Üdv! olyan kérdésem lenne hogy van-e olyan eljárás, illetve mi a neve annak hogy egy futó process funkcióit meg tudjam hívni? Én még azon a szinten vagyok hogy át tudom írni a memóriacímek adatait, de a folyamat funkcióit is meg lehet valahogy hívni anélkül hogy tudnám azok pontosan hol helyezkednek el a memóriában? Továbbá a forráskód ismerete nélkül hogyan tudnám megtalálni a szükséges funkciókat?

Köszi előre is
  • takysoft
    jóval, majd délután írok valamit..... valamelyik délután:D
  • Wastack
    Illetve Takr lentebb azt irtad hogy készítesz egyet, léci küld el nekem is erre a címre: [email protected]
    Előre is köszönöm
  • Wastack
    Hi!
    Nem valami jó az angol tudásom, van a tutorialnak magyar változata is?
    Vagy le tudja nekem írni valaki a lényeget? Az első 4 step ment aztán elakadtam.
  • Atesz1245
    és café world-ben? ott működik a speed hack csak ha kilépek akkor vissza áll nem lehet vahogy lementeni?
  • takysoft
    mert a pénz és tárgylistát nem tudja összeszinkronizálni a serverrel.
    a server egyből látja, h annak nem úgy kéne lennie.

ez a cheat nem fog működni, sajnálom.
  • Atesz1245
    mostmár megy át is írja pénzt csak ha megvettem a dolgot kijön valami kód hiba és újra indítja a petville-t és eltünik a tárgy
  • takysoft
    chean engine-ben van tutorial. csináld végig:D
  • Atesz1245
    Nekem Pet Ville ,,,,,Café World kéne facebook-hoz nem tom youtubon-van fent vidi de nem értem nekem nem engedi kiválasztani a CE a value Type-t mert 4bytes-t ír és oda nekem duble kéne h tom állítani vagy vami pls help
  • thebee
    Nagyon köszi! Azzonal nézem!
  • takysoft
    tipp: youtube-ra írd be, h: county life cheat

ha hackelhető, akkor lesz róla video
    érdemes a hackeket idősorrendbe rakni, mivel folyamatosan javítják az ilyen játékokat, régi hackek nem fognak már működni.
  • thebee
    Sziasztok! A Facebook Countrylife nevű játékot meg lehet kicsit matatni? Olvastam a Cheat engine v5.4-es verziója használható. Le tudná valaki írni, hogyan? Találtam egy leírást, le is fordítottam, de nagyon nem értem mikor mit hova. Nagyon köszönöm előre is! Szép napot!
  • egy12es
    De van,de azokat nem akarom bántani,de 2k10be is ugy van,h a 0-ás a rooke,1es a beginner és így tovább,gondoltam itt is így működik,mer könnyű már így a játék,de nem akarok újat kezdeni:S
  • takysoft
    nehézséget? :O
    az érdekes lesz, mert az nem változó.

holnapra leszedem a demot.
    Pro Evolution soccer 2010 PC demo... remélem jó lesz.
    de nem ígérek semmit.

nincs benne olyan h pénz, ügyesség, ami számmal mérhető és változik? azzal könnyebb lenne....
    azzal csalunk, amivel tudunk:P de nehéz a cheaterek dolga:P
  • egy12es
    Sziasztok!Olyan segítséget szeretnék kérni,hogy a pes-ben szeretném szezon közben állítani a nehézséget,de sajna a cheat enginbe nem vok jártas,2k10ben is alig tudtam vele boldogulni,de pes-es leírást abszolút nem találok hozzá.ha vki tudna segíteni,megköszönném
  • takysoft
    pillanatnyilag nincs netem (vagyis féligmeddig) de holnap majd körbenézek. ha nincs, akkor készítek egyet:)
  • Theo95
    valaki megtudja adni nekem a cheat engine magyar útmutatoját?
    ha egyáltalán van ilyen:(
  • takysoft
  • édesvizipimpli
    Helló,abba kéne segíeni h hogy lehet az ogame-ban cheatelni:nyersanyag szerzés
  • takysoft
    no comment
  • CzGobe
    inkább segítettél volna valakinek egy ilyen hangvételű hsz megírása helyett, mert ezzel csak a "magyar" mentalitásod reklámozod
  • k4d4m
    ezt nemtudom honnan szedted barátom
    az egy dolog hogy te nem tudod hogykell de ez nem jelenti azt hogy nem lehet
    az mmo játékok többségében igenis lehet cheat enginnel csalni
    csak nem úgy ahogy azt te elképzeled
    a ce-el tényleg a saját gépeden lévő clientben és ramban tárolt adatokat tudod módosítani, ami bőven elég, csak scriptet kell írni.
    ugyhogy ne mondogasd itt a hülyeségedet, ezzel csak a tudatlanságodat reklámozod
  • takysoft
    Igen!

Tekintve hogy a cheat engine a géped memóriájában ír át változókat....

Először is rájössz, h hol vannak a bitefight serverei, betörsz éjjel a serverparkba, elindítod a cheat engine-t és pontosan ugyanúgy használod, mint otthon az olyan játékok esetén, amiknek az adatai a te géped memóriájában vannak.

2 dolog miatt imádkozz csak:
    -nem kapnak el a zsaruk
    -windows alapú a server...

VAGY

rájössz végre h MMO játékokban nem lehet cheat engine-el csalni.... amint a topic 144 hozzászólásából legalább 20-ban már leírtam....
  • matyi09
    Sziasztok! tudna valaki segíteni hogy hogyan használjam a CHEAT ENGINE 5.5 öt bitefight-hoz?
  • gera7506
    Sziasztok!
    Rfactorhoz tud esetleg valaki cheat engine-vel használatos csalási kódot? Vagy bármilyen csalást rfactorhoz?
  • takysoft
    jutyúb
  • CzGobe
    nice és ezt h sikerült megtalálni?
  • takysoft
    Betöltöd a játékot, de maradsz a kezdőképernyőn(ahol C-t vagy X-et kell nyomni)

value type: array of bytes
    rákeresel erre: 66 98 01 24 0a a3
    írd át erre: 66 98 01 24 0a a0 (10x-es pont)
    vagy erre: 66 98 01 24 0a a2 (100x-osan számolja a pontot)

miután átírtad indíthatod a játékot.
  • CzGobe
    most ott canabaltozom. milyen trükkjei vannak?
  • CzGobe
    használtam ott mindent :D
  • takysoft
    az sime 4 byte-os keresés 8-as szorzóval:) de ráérősebbeknek speedhack is mehet:P