Cheat Engine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
jóval, majd délután írok valamit..... valamelyik délután:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Illetve Takr lentebb azt irtad hogy készítesz egyet, léci küld el nekem is erre a címre: [email protected]
Elõre is köszönöm
Hi!
Nem valami jó az angol tudásom, van a tutorialnak magyar változata is?
Vagy le tudja nekem írni valaki a lényeget? Az elsõ 4 step ment aztán elakadtam.
és café world-ben? ott mûködik a speed hack csak ha kilépek akkor vissza áll nem lehet vahogy lementeni?

takysoft
mert a pénz és tárgylistát nem tudja összeszinkronizálni a serverrel.
a server egybõl látja, h annak nem úgy kéne lennie.

ez a cheat nem fog mûködni, sajnálom.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

mostmár megy át is írja pénzt csak ha megvettem a dolgot kijön valami kód hiba és újra indítja a petville-t és eltünik a tárgy

takysoft
chean engine-ben van tutorial. csináld végig:D

Nekem Pet Ville ,,,,,Café World kéne facebook-hoz nem tom youtubon-van fent vidi de nem értem nekem nem engedi kiválasztani a CE a value Type-t mert 4bytes-t ír és oda nekem duble kéne h tom állítani vagy vami pls help

Nagyon köszi! Azzonal nézem!
takysoft
tipp: youtube-ra írd be, h: county life cheat

ha hackelhetõ, akkor lesz róla video
érdemes a hackeket idõsorrendbe rakni, mivel folyamatosan javítják az ilyen játékokat, régi hackek nem fognak már mûködni.

Sziasztok! A Facebook Countrylife nevû játékot meg lehet kicsit matatni? Olvastam a Cheat engine v5.4-es verziója használható. Le tudná valaki írni, hogyan? Találtam egy leírást, le is fordítottam, de nagyon nem értem mikor mit hova. Nagyon köszönöm elõre is! Szép napot!
De van,de azokat nem akarom bántani,de 2k10be is ugy van,h a 0-ás a rooke,1es a beginner és így tovább,gondoltam itt is így mûködik,mer könnyû már így a játék,de nem akarok újat kezdeni:S
takysoft
nehézséget? :O
az érdekes lesz, mert az nem változó.

holnapra leszedem a demot.
Pro Evolution soccer 2010 PC demo... remélem jó lesz.
de nem ígérek semmit.

nincs benne olyan h pénz, ügyesség, ami számmal mérhetõ és változik? azzal könnyebb lenne....
azzal csalunk, amivel tudunk:P de nehéz a cheaterek dolga:P

Sziasztok!Olyan segítséget szeretnék kérni,hogy a pes-ben szeretném szezon közben állítani a nehézséget,de sajna a cheat enginbe nem vok jártas,2k10ben is alig tudtam vele boldogulni,de pes-es leírást abszolút nem találok hozzá.ha vki tudna segíteni,megköszönném
takysoft
pillanatnyilag nincs netem (vagyis féligmeddig) de holnap majd körbenézek. ha nincs, akkor készítek egyet:)

valaki megtudja adni nekem a cheat engine magyar útmutatoját?
ha egyáltalán van ilyen:(
takysoft

édesvizipimpli
Helló,abba kéne segíeni h hogy lehet az ogame-ban cheatelni:nyersanyag szerzés

takysoft
no comment

CzGobe
inkább segítettél volna valakinek egy ilyen hangvételû hsz megírása helyett, mert ezzel csak a "magyar" mentalitásod reklámozod

eom$

ezt nemtudom honnan szedted barátom
az egy dolog hogy te nem tudod hogykell de ez nem jelenti azt hogy nem lehet
az mmo játékok többségében igenis lehet cheat enginnel csalni
csak nem úgy ahogy azt te elképzeled
a ce-el tényleg a saját gépeden lévõ clientben és ramban tárolt adatokat tudod módosítani, ami bõven elég, csak scriptet kell írni.
ugyhogy ne mondogasd itt a hülyeségedet, ezzel csak a tudatlanságodat reklámozod
takysoft
Igen!

Tekintve hogy a cheat engine a géped memóriájában ír át változókat....

Elõször is rájössz, h hol vannak a bitefight serverei, betörsz éjjel a serverparkba, elindítod a cheat engine-t és pontosan ugyanúgy használod, mint otthon az olyan játékok esetén, amiknek az adatai a te géped memóriájában vannak.

2 dolog miatt imádkozz csak:
-nem kapnak el a zsaruk
-windows alapú a server...

VAGY

rájössz végre h MMO játékokban nem lehet cheat engine-el csalni.... amint a topic 144 hozzászólásából legalább 20-ban már leírtam....

Sziasztok! tudna valaki segíteni hogy hogyan használjam a CHEAT ENGINE 5.5 öt bitefight-hoz?

MAN TGX 18.680 V8 4EVER

Sziasztok!
Rfactorhoz tud esetleg valaki cheat engine-vel használatos csalási kódot? Vagy bármilyen csalást rfactorhoz?
takysoft
jutyúb

CzGobe
nice és ezt h sikerült megtalálni?

eom$

takysoft
Betöltöd a játékot, de maradsz a kezdõképernyõn(ahol C-t vagy X-et kell nyomni)

value type: array of bytes
rákeresel erre: 66 98 01 24 0a a3
írd át erre: 66 98 01 24 0a a0 (10x-es pont)
vagy erre: 66 98 01 24 0a a2 (100x-osan számolja a pontot)

miután átírtad indíthatod a játékot.

CzGobe
most ott canabaltozom. milyen trükkjei vannak?

eom$

CzGobe
használtam ott mindent :D

eom$

takysoft
az sime 4 byte-os keresés 8-as szorzóval:) de ráérõsebbeknek speedhack is mehet:P

takysoft
én fõleg a Kongregate-es flash játékokkal szívok folyton. azok már ki vannak hegyezve néha CE ellen:D de legtöbbre azért van 1-2 jó kis trükk.

CzGobe
Legutóbb Cube Fieldet High Score-oztam ;)

eom$

takysoft
MMO játékokban nincs cheat, mert:
1 - folyamatosan javítják
2 - ha mégis találsz, úgy kibanolnak érte, hogy a lábad se éri a földet.

tört serveren játszani meg nem élvezeted... hidd el, nekem is pár év WoW-os tapasztalatom ilyen-olyan szervereken. Bugoltam is eleveg, h tudjam, nem éri meg. Eredeti serveren meg eleve nem is lehet.

Másrészt az h te bejössz ide okoskodni, az szép és jó. De aztán lelépsz és továbbra is én maradok itt segíteni bárkinek, aki keres.

És a világon semmi kedvem hozzá, hogy a nyúlbélák azon panaszkodjanak, hogy miattam bannolták ki õket innét meg onnét.

Szóval van valaki akinek olyan játékban van szüksége segítségre, amiben a csalással nem mások játékát akarja tönkrebaszni?

íme mégegy nyomorék aki aszthiszi magáról h tud valamit közbe nem....mmo rpg-t igenis meglehet hackelni cheat engine-nel.elsõ dolog a speed hack ami nemis igazán speedhack inkább hyper mod mert mindent felgyorsít mozgást stb és mindent a szerón te gyorsabbnak látsz és te gyorsabban is csinálsz.de pl. wowban nagyon sok mindent lehet hackelni cheat engine-nel.
pl a no global cd hack ami nagyon jól bevált dolod és jó móka vele kicseszni másokkal.és még sok olyan hacket lehet csinálni amirõl a hülye magyar még nemis tud ,mert egy ember sem képes felmenni egy amerikai oldalra ahol az ilyenek mind levannak írva...
aki többet akar tudni a no global cd hackrõl az keresgéljen mert találni is fog.
takysoft
írok.
annyira hülye vagy, hogy az már fájdalmas. komolyan, nekem fáj... neked nem?

valaki hamar írjon.LÉCI!!!!
de hogyan kell a metin2-õt meg heckerni????
de nem érdemes használni lehet hogy jó meg minden és könyebb úgy játszani de hát akkor is<#email><#felkialtas>
a metin2 ben is használom és mûkszik vagyis használtam<#ravasz1>
<#mf2>én is kipróbáltam és lehet<#duhos2>
de lehet nézzétek csak meg
takysoft
Fogjátok már fel, hogy

MMO JÁTÉKOKBAN NEM LEHET CHEAT ENGINE-NEL CSALNI!!!

HMM valaki tudna segíteni lineage 2-be heckelni meg ojan oldalt küldeni ahonan letom szedni azt a programot nagyon kéne mert unom hogy megölnek mindig :S kérlek segítsetek elõre is köszike
tényleg lol hát ez valahogy nem vettem észre XD
takysoft
elsõ 3 mp-ben már írja, hogy saját serverén játszik saját gépén..

http://www.youtube.com/watch?v=Q0sklUTdrv4&feature=fvw nah itt van ez az oldal nézd meg ebben rendesen heckel a gyerek :D és ezzel a CE-vel :D csak nem értem hogyan sikerült kiküszöbölnie hogy ne vegyék észre
Igen tört szerón vagyok :D
takysoft
max speedhacket, de jobb serverek azt is észreveszik.

inkább exploitokat, serverbugokat keress. gondolom ha ilyen elvetemült vagy h cheatelni akarsz, akkor nem a 4 ezer forintos havidíjas játékod teszed kockára, hanem tört serveren játszol. azokban meg vannak bugok rendesen. magam is jól emlékszem, sokat l2ztem XD

Aha értem. Csak akkor azt nem értem hogy a többi ember hogyan tud ezzel a programmal cheatelni a lineage 2 töben ?
takysoft
például indítsd el a CE-t mikor a játék már fut.

amúgy az L2 alatt Lineage-t értesz? mert az meg multiplayer... azokban eleve nem lehet cheatelni. legalábbis ügyelnek ilyesmikre nagyon.