215
Cheat Engine
  • takysoft
    nem kéne sokat visszaolvasni..
    eddig 95 hozzászólás volt a topicban(ezt is beleértve)
    de már jópárszor leírtam, hogy online játékokban NEM lehet cheatleni(jobbesetben)

(kivéve flash játékokat, azokban olykor lehet.)
  • HeadHunter1995
    Nah léci csak egyszer akarom kiprobálni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • HeadHunter1995
    Léci segitsetek
    nem az emberek ellen akarok csak kiprobálni h hogy kel !!!!!!!!!!
  • HeadHunter1995
    nemáá :D
  • takysoft
    én mmo játékban nem fogok neked segíteni, mert ott játékos ellen csalsz, és az aljasság.

nem ítélkezem, csak én nem segítek, ha más tud, és szeretne, bátran teheti:)
  • HeadHunter1995
    Sziasztok!
    Meg van a Cheat Engine 5.5 a metin2-höz
    megvolt a +9 hack gyors ütés de nemtom h kell haszbálni
    vagyis azt irja ki hogy "Found" 1 vagy 2 de nemtom mi a vége léci segitsetek !!!
  • Krszti1160
    Ok,köszi szépen.
  • takysoft
    Kedves Krszti1160

1. Használj Cheat Engine 5.5-öt. itt tudod letölteni

2. Van benne tutorial. Első pár lépés a legtöbb játék hackeléséhez elegendő, és nem túl bonyolult.(kis angoltudés kell max hozzá)

3. A cheat engine úgy működik, hogy a számítügéped memóriájában írja át(módosítja) az adatokat. Fut a játék. Vesztettél 20 életpontot, akkor ezzel visszaadhatod magadnak, ha átírod a memóriában a számot.
    De a World of Warcraft, Lineage 2, BiteFight, Travian és hasonló internetes játékok nem a te számítógépeden futnak. A server számolja ki, hogy mennyi pénzed van, és a server számolja ki, hogy mennyit sérültél. És a server is tárolja ezeket az információkat, NEM a te géped. Ezekhez így nem tudsz hozzáférni, csak láthatod őket(hisz nem a te gépeden vannak)

Ezek a játékok nem hackelhetők Cheat Engine-el. (kivéve speedhack, de az se Travian meg bitefight esetén, meg az amúgy is más tészta.)

4.(+1) A Cheat Engine valójában csalás.(benne van a nevében is). Nem etikus más játékosok ellen használni amúgy sem. Csalni a számítógép ellen illik csak:)
  • Krszti1160
    Mert szeretém használni a Bite Fighthoz,meg a Travian hoz.
  • Krszti1160
    Sziasztok hogyan kell hasznalni a cheat engenie 5.4?
  • takysoft
    nem ismerem a játékot, ne haragudj
  • Töltöttkáposzta
    De a metinen mit csináljak ha speedhackelni akarok?
    van amikoör nem veszi észre a szerver?
  • takysoft
    őő. offline játékokhoz.

sosem arra tervezték, hogy mások ellen használd...

csalni a gép ellen szabad:)
  • Töltöttkáposzta
    Sziasztok! Help! A metin2 játékhoz nem jó sehogy se! a Legkisebb speedhackot is észreveszi a szerver. Mit twegyek? ja és milyen játékokhoz használhatom még?
  • CzGobe
    Én a honlapját ajánlanám ;) cheatengine.org

Tower Bloxx Deluxe-hoz is működik, yummee :P (PCn természetesen)
  • Töltöttkáposzta
    Sziasztok! Én a Metin2 nevű játékkal játszok, és a Cheat Engine-t szeretném letölteni, azonban nem tom hogykell használni mert full angol! Ezzel nem is lenne gondom mert videókból kilesem a megoldást, csak tanács kéne! Honnan töltsem le vírusmentesen? Ötleteket és Linkeket várom, addog is jó hackelést kívánok!!!
  • takysoft
    nem, mert a CE a memóriaterülethez tud hozzáférni

MMORPG működése: server-kliens alapú. és van egyfajta szinkrnizálás is. szinkronizáláskor eldől, hogy mikor kinek van igaza.
    Általánosságban a poziciókról(x,y,z koordináta), helyzetről a játék dönt. amit az küld, a server elfogadja.(kivéve, ha túl gyanús.. pl teleportálgatni nem nagyon lehet gamehack-el)

Minden más ügyében a server dönt. Sebzések, itemek, pénzmennyiség.. a te géped csak megkapja ezeket az adatokat megjelenítés céljából. ha átírod a memóriában, akkor azzal csak azt éred el, hogy mást fog mutatni a képernyő. de az adatok a serveren vannak elmentve,

Mit tudsz hackelni?
    speedhack-el játszogathatsz esetleg.. ha nem gyorsítod fel túlságosan, akkor a server sokszor nem veszi észre.

gondolom tört játékkal nyomod. eredetin (bár törtön is) BAN jár érte, ha észreveszik.
  • assa666
    sziasztok azt szeretném kérdezni hogy egy mmorpgbe pl a wow-ba keckelek magamnak cuccokat de nem tudom használni őket csak kiírja mintha lennének és ha kilépek és vissza eltűnnek hogy lehet megcsinálni hogy megmaradjon??
  • takysoft
    ezt nem lehet feltörni.
    Ez egy weblap alapú fejlődős játék, a'la Hősember, vagy TTC, vagy Traivan.
    Valószínűleg egy jól felépített SQL server fut mögötte megfelelő biztonsági intézkedésekkel.

Ez nem olyasmi, akire egy Cheat Engine képes lenne. az másról szól.
    ilyesmi feltöréséhez inkább egy komoly hacker kell, mert itt ismerni kell nagyon a rendszert... nem hétköznapi feltörőmunka.
  • 0246886420
    Vagy ha ezzel nem akkor milyen programmal lehet? Mert hallottam valami ilyesmi programról.
  • 0246886420
    hackthat.hu
    Ez az oldal címe. Ezt lehet hackelni?
  • takysoft
    mármint flash-játékokban? ugyanúgy..

vagy MMO? abban nem lehet, mert az adatok a servereken vannak. muszáj, vagy mindenki csalna:D
  • 0246886420
    Hellosztok!
    Online játékban hogyan lehet ilyet csinálni? NAgyon jó lenne
    Kösz!
  • takysoft
    de béna kérdés
    Google: cheat engine
  • CopyKing92
    hallod kéne ez a cheat engine honnantom megszerezni?
  • takysoft
    flash játékokban sokszor 8X-ozni kell az értéket.
    pl ha 5 életed van, keress rá 40-re:D
    vannak ilyenek is
  • CzGobe
    én pl motherloadban szoktam használni (felszerelés, élet, c4 és fuel...), meg ilyen flash-es játékokban, ahol nem kell túl sokat gondolkodni, csak nyomninyomninyomni... nah, ott kicsit megkönnyíti az ember életét, ha végig akarja vinni a játékot :) (pl Jets n Guns)
  • takysoft
    halvány fogalmam sincs, miről beszélsz...
  • inviciblealex
    a metin2 multi hack selector-t nem tudjátok honnan szedjem le ingyen?
    amikor ki akarom bontani akk kér 1 kódot és nem tom mi az

• takysoft
    cod4-hez nincsen sima egyszerű cheat?

<courier>
    Enable the console from the game's in-game options. Hit the tilde key [~] to drop the
    console. Type

seta thereisacow "1337"

and then press [Enter]. Now type

spdevmap

and then press [Enter]. An error msg will appear, ignore it. Klick END and resume a game
    or start a new game.

Now in the game you open the console with the [^] - key again and you can type in the
    cheat codes here.

give all Access all weapons
    cg_LaserForceOn 1 Add laser sights to all weapons
    jump_height # Adjust gravity default = 39
    timescale # Adjust time default = 1.00
    r_fullbright Easier to see things
    notarget Enemies ignore you
    give ammo Full ammo
    god God mode
    demigod God mode but screen still shakes
    noclip No clipping mode
    cg_drawGun Removes your gun
    cg_fov Zoom with any gun
    </courier>

Ezt találtam.

Multiban meg:
    -ne cheatelj, mert nem szép dolog. a cheat nem arra való.
    -nem is fog menni. mert ha rájönnerk, javítják a servert, és legközelebb már nem fog működni.(spt talán bannolnak is.
  • tomasz18
    Sziasztok cod 4nél szeretném használni de nem tudom mert nem jó youtubeon talátam egy raki vidit de semmit se értek valaki eltudná magyarázni?
  • akyyy
    faswzom abba az április elsejébe :-))))))))))))
  • akyyy
    azt irja ki lejárt a licencem mert letelt az 1 hónap, és nem használhatom tobbé???

de hát ez nem ingyenes progi???:O
  • Penec
  • takysoft
    Te egy egyetemes marha vagy. És tudod miért?
    Mert normális ember nem használ nyílt fórumon olyan szavakat, mint "fasszopó", azért mert egy wow accot nem lehet csak úgy "feltörni", valakinek megadtad a jelszavad. (vagy az emailed jelszavát), és harmadszor pedig azért, mert halvány foglamad sincs, mire való az a program.
    Wow-ot speciel nem lehet cheatelni vele:D

(negyedszer meg azért, mert a wow-től függő leszel, és az nem jó, hidd el)
  • Pókmalac
    én fogok cheatelni és megmondjam miért???mert egy faszopo feltört a wow accomat pedig nem 2 karakterböl ált...és senki nem tudott rola
  • gergely012
    énis
  • takysoft
    egyetértek
  • gergely012
  • gergely012
    Igne a netes flashjátkoknál működik. Club Penguin, Robot Rage, stb ...