215
Cheat Engine
  • akyyy
    mi a helyzet az ilyen netes flashjátékoknál?
  • MadBence
    Nyilván.
    A memóriába töltődik a program, ennélfogva ott módosíthatod. Ha máshol is tárolva lenne az adat, és szinkronizálnák azt, egyedül akkor nem működik.
  • gergely012
    Sztem csak azért működik nem netes játékoknál, mert a számítógéped tárolja az inót, nem pedig egy másik.
  • takysoft
    nem minden a server dolga. nem működne a rendszer rendesen.
    sok mindent lehet csalni kliens oldalról.
    -a speedhack nem működik(WoW-ban). javították minden ismert formáját(eredeti szerveren persze.... ascent meg mangos meg egyéb alapú házi szerevreken ugye minden bugos... meg nem csak wow van ugye...
    -ellenben az átlátszó falak... az már komolyabb. wow-ban nem sokat ér, de egy CS-ben a győzelem kulcsa lehet, és csak 1-2 textúrát kell lecserélni.

-wowban pl a reuse time-okkal lehet ugyeskedni.. (a spelleknél olyan, mint a tárgyaknál a cooldown), mert ezeket a program szabályozza.

-wallhack-ek.... ha a program átenged egy falon, akko a server se szokott nagyon beleszólni... ehhez persze már az kell ugye, hogy modeleket is cseréljünk...

• MadBence
    bezony, bezony, offline játékokban viszont maga a tökély. Már ha az ember szeret csalni. Én már 1 éve inkább nem játszok, mintsem, hogy csaljak :).
  • gergely012
    Úgy látom a Cheat Engine-t nem Online cheatekre tervezték
  • MadBence
    Speedhack válogatja, hogy mit csinál.
    Van ami csak begyorsítja a progit, de van olyan, ami rendesen felülírja a memóriában az aktuális értéket.
  • gergely012
    Van valaki olyan aki tudna ebben segíteni??
  • gergely012
    Bármennyire is rakom, semmivel se lesz gyorsab :) Próbáltam így: 0000,1
    Így: 500 Így: 4,02 Stb, sehogy se jó :(
  • Gibor
    igen mert a speed hacket bárhol tudod használni.. mert annyit csinál hogy megnöveli az FPS számot.. szal vagy 5x gyorsabb lesz minden...
  • gergely012
    igen 6-kat
  • gergely012
    6.-at nem tudom megcsinálni...
  • gergely012
    Az hogy angol, és a 6. lépésig jutottam el...
  • quack
    Van tutorial a programban, azok után mit nem értesz?
  • gergely012
    Kár mert travianban úgy használnám :D
  • MadBence
    WoW speedhack... azért ez példa, hogy nem feltétlenül minden a szerveren van.
  • trogerzsiger
    jó, kicsit hülyeség volt boccs:D de nekem ott a hsz szám, időpont satöbbi, az nincs szöveg :O
  • HiPPoNaX
    online jatekokhoz valoban nem hasznalhato, mivel ott a szervertol kapsz meg minden informaciot, ez meg (ha olyan, mint a gamewiz), akkor csak az aktualisan a memoriaban levo ertekekkel matat
  • takysoft
    megnézegettem. egész okos kis cajg
    Imperium "-ben tökéletesen cheatelt pénzt, és az aknakereső idejét is be lehet fagyasztani vele.

majd tesztelem még komplexebb dolgokon is, ha ráérek. de online játékonál szerintem nem használható. a hp-t a damage-t meg mindenfélét a server számol tudtommal.
  • Gibor
    Cheat engine? hmm könnyü használni.. egyik havernak mutattam meg mert ilyen wow buzi azt találta de nemtudta használni egyszerüen speed hackre jó azt helo szia...
  • akyyy
    :DDD
  • toysoldier
    *nem lennének ott
  • toysoldier
    ha törölték volna őket akkor most lennének ott -.-
  • trogerzsiger
    uh ezek a hszek törölve lettek?
  • Kicsikiraly
    én meg Swords and Sandals 2-ben :D
  • gergely012
  • gergely012
  • gergely012
  • gergely012
  • armageddon666
    Online gémben lehet csittelni ? ^^ hát akkro neked bizony KA noob...
  • [HUN]FaTaL
    online cheatel omg csicskaláma..
  • gergely012
    Azt a témát amit én csináltam törölhetem?
  • gergely012
    Inkább töröljük a témát, nem hinném hogy valaki hallott volna erről a porigról :D
  • r4pt0r
    Az unlimited lives kérdések meg ilyenek ha jól emlékszem nem voltak benne eredetileg hanem az a csapat tette bele aki feltörte. De ha nem volt benne ilyen a legtöbb játéknál voltak kódok amit a játék inditása előtt kellett alkalmazni.
  • Dzsini
    Online játékokban kizárt, hogy használni tudod, mert az a szerveren tárolja az adataidat, a memóriában ha bármit átírsz, attól még a szerveren nem fogja ezt követni neked. Ellenben ha a programot felkészítik ilyesmire (és miért ne tennék), akkor jelez a központnak, hogy turkálni akarnak benne, és lendületből ki is tilt. Ha nem tesz ilyet, akkor is maximum a te képernyődön változik az érték addig a pillanatig, amíg meg nem kapod a hiteles adatokat a szervertől.
  • gergely012
    Hát igen csódálkoznak, hogy ez a töpszli, hogy lett ilyen erős.
  • Gerbill
    Az online játékokban meg pont másokkal tolsz ki.
  • Dzsini
    az szerintem lényegtelen, ha akarja, használja - multiban úgy sem lehet, single-ben meg lehet, hogy például túl nehéz egy rész, vagy nem akar napokat eltölteni, míg összeszed X pénzt (lép X szintet), vagy csak 2-3 élettel jutott el a játék legvégére és nem akarja elölről kezdeni...
    Anno a C64 időkben természetes volt az unlimited lives (Y/N)? kérdés, ma már kevés játék van, amelyik ennyire nehéz, de vannak kemény diók.
  • immovable
    te tudod
  • gergely012
    Azért jó hogy a játékban a több pénzünk lesz :) Nekem nem a PCsjátékokhoz kell cheat, mert csak ott rontja el a játékot a csalás. Az online játékokban nem :D