215
Cheat Engine
-
#55 mi a helyzet az ilyen netes flashjátékoknál? -
#54 Nyilván.
A memóriába töltődik a program, ennélfogva ott módosíthatod. Ha máshol is tárolva lenne az adat, és szinkronizálnák azt, egyedül akkor nem működik. -
gergely012 #53 Sztem csak azért működik nem netes játékoknál, mert a számítógéped tárolja az inót, nem pedig egy másik. -
#52 nem minden a server dolga. nem működne a rendszer rendesen.
sok mindent lehet csalni kliens oldalról.
-a speedhack nem működik(WoW-ban). javították minden ismert formáját(eredeti szerveren persze.... ascent meg mangos meg egyéb alapú házi szerevreken ugye minden bugos... meg nem csak wow van ugye...
-ellenben az átlátszó falak... az már komolyabb. wow-ban nem sokat ér, de egy CS-ben a győzelem kulcsa lehet, és csak 1-2 textúrát kell lecserélni.
-wowban pl a reuse time-okkal lehet ugyeskedni.. (a spelleknél olyan, mint a tárgyaknál a cooldown), mert ezeket a program szabályozza.
-wallhack-ek.... ha a program átenged egy falon, akko a server se szokott nagyon beleszólni... ehhez persze már az kell ugye, hogy modeleket is cseréljünk...
-
#51 bezony, bezony, offline játékokban viszont maga a tökély. Már ha az ember szeret csalni. Én már 1 éve inkább nem játszok, mintsem, hogy csaljak :). -
gergely012 #50 Úgy látom a Cheat Engine-t nem Online cheatekre tervezték -
#49 Speedhack válogatja, hogy mit csinál.
Van ami csak begyorsítja a progit, de van olyan, ami rendesen felülírja a memóriában az aktuális értéket. -
gergely012 #48 Van valaki olyan aki tudna ebben segíteni?? -
gergely012 #47 Bármennyire is rakom, semmivel se lesz gyorsab :) Próbáltam így: 0000,1
Így: 500 Így: 4,02 Stb, sehogy se jó :( -
Gibor #46 igen mert a speed hacket bárhol tudod használni.. mert annyit csinál hogy megnöveli az FPS számot.. szal vagy 5x gyorsabb lesz minden... -
gergely012 #45 igen 6-kat -
gergely012 #44 6.-at nem tudom megcsinálni... -
gergely012 #43 Az hogy angol, és a 6. lépésig jutottam el... -
#42 Van tutorial a programban, azok után mit nem értesz? -
gergely012 #41 Kár mert travianban úgy használnám :D -
#40 WoW speedhack... azért ez példa, hogy nem feltétlenül minden a szerveren van. -
#39 jó, kicsit hülyeség volt boccs:D de nekem ott a hsz szám, időpont satöbbi, az nincs szöveg :O -
#38 online jatekokhoz valoban nem hasznalhato, mivel ott a szervertol kapsz meg minden informaciot, ez meg (ha olyan, mint a gamewiz), akkor csak az aktualisan a memoriaban levo ertekekkel matat -
#37 megnézegettem. egész okos kis cajg
Imperium "-ben tökéletesen cheatelt pénzt, és az aknakereső idejét is be lehet fagyasztani vele.
majd tesztelem még komplexebb dolgokon is, ha ráérek. de online játékonál szerintem nem használható. a hp-t a damage-t meg mindenfélét a server számol tudtommal. -
Gibor #36 Cheat engine? hmm könnyü használni.. egyik havernak mutattam meg mert ilyen wow buzi azt találta de nemtudta használni egyszerüen speed hackre jó azt helo szia... -
#35 :DDD -
#34 *nem lennének ott -
#33 ha törölték volna őket akkor most lennének ott -.- -
#32 uh ezek a hszek törölve lettek? -
#31 én meg Swords and Sandals 2-ben :D -
gergely012 #30 -
gergely012 #29 -
gergely012 #28 -
gergely012 #27 -
#26 Online gémben lehet csittelni ? ^^ hát akkro neked bizony KA noob... -
#25 online cheatel omg csicskaláma.. -
gergely012 #24 Azt a témát amit én csináltam törölhetem? -
gergely012 #23 Inkább töröljük a témát, nem hinném hogy valaki hallott volna erről a porigról :D -
r4pt0r #22 Az unlimited lives kérdések meg ilyenek ha jól emlékszem nem voltak benne eredetileg hanem az a csapat tette bele aki feltörte. De ha nem volt benne ilyen a legtöbb játéknál voltak kódok amit a játék inditása előtt kellett alkalmazni. -
#21 Online játékokban kizárt, hogy használni tudod, mert az a szerveren tárolja az adataidat, a memóriában ha bármit átírsz, attól még a szerveren nem fogja ezt követni neked. Ellenben ha a programot felkészítik ilyesmire (és miért ne tennék), akkor jelez a központnak, hogy turkálni akarnak benne, és lendületből ki is tilt. Ha nem tesz ilyet, akkor is maximum a te képernyődön változik az érték addig a pillanatig, amíg meg nem kapod a hiteles adatokat a szervertől. -
gergely012 #20 Hát igen csódálkoznak, hogy ez a töpszli, hogy lett ilyen erős. -
#19 Az online játékokban meg pont másokkal tolsz ki. -
#18 az szerintem lényegtelen, ha akarja, használja - multiban úgy sem lehet, single-ben meg lehet, hogy például túl nehéz egy rész, vagy nem akar napokat eltölteni, míg összeszed X pénzt (lép X szintet), vagy csak 2-3 élettel jutott el a játék legvégére és nem akarja elölről kezdeni...
Anno a C64 időkben természetes volt az unlimited lives (Y/N)? kérdés, ma már kevés játék van, amelyik ennyire nehéz, de vannak kemény diók. -
#17 te tudod -
gergely012 #16 Azért jó hogy a játékban a több pénzünk lesz :) Nekem nem a PCsjátékokhoz kell cheat, mert csak ott rontja el a játékot a csalás. Az online játékokban nem :D