215
Cheat Engine
  • takysoft
    én főleg a Kongregate-es flash játékokkal szívok folyton. azok már ki vannak hegyezve néha CE ellen:D de legtöbbre azért van 1-2 jó kis trükk.
  • CzGobe
    Legutóbb Cube Fieldet High Score-oztam ;)
  • takysoft
    MMO játékokban nincs cheat, mert:
    1 - folyamatosan javítják
    2 - ha mégis találsz, úgy kibanolnak érte, hogy a lábad se éri a földet.

tört serveren játszani meg nem élvezeted... hidd el, nekem is pár év WoW-os tapasztalatom ilyen-olyan szervereken. Bugoltam is eleveg, h tudjam, nem éri meg. Eredeti serveren meg eleve nem is lehet.

Másrészt az h te bejössz ide okoskodni, az szép és jó. De aztán lelépsz és továbbra is én maradok itt segíteni bárkinek, aki keres.

És a világon semmi kedvem hozzá, hogy a nyúlbélák azon panaszkodjanak, hogy miattam bannolták ki őket innét meg onnét.

Szóval van valaki akinek olyan játékban van szüksége segítségre, amiben a csalással nem mások játékát akarja tönkrebaszni?
  • supercooler
    íme mégegy nyomorék aki aszthiszi magáról h tud valamit közbe nem....mmo rpg-t igenis meglehet hackelni cheat engine-nel.első dolog a speed hack ami nemis igazán speedhack inkább hyper mod mert mindent felgyorsít mozgást stb és mindent a szerón te gyorsabbnak látsz és te gyorsabban is csinálsz.de pl. wowban nagyon sok mindent lehet hackelni cheat engine-nel.
    pl a no global cd hack ami nagyon jól bevált dolod és jó móka vele kicseszni másokkal.és még sok olyan hacket lehet csinálni amiről a hülye magyar még nemis tud ,mert egy ember sem képes felmenni egy amerikai oldalra ahol az ilyenek mind levannak írva...
    aki többet akar tudni a no global cd hackről az keresgéljen mert találni is fog.
  • takysoft
    írok.
    annyira hülye vagy, hogy az már fájdalmas. komolyan, nekem fáj... neked nem?
  • tóth bence
    valaki hamar írjon.LÉCI!!!!
  • tóth bence
    de hogyan kell a metin2-őt meg heckerni????
  • Dominik98
    de nem érdemes használni lehet hogy jó meg minden és könyebb úgy játszani de hát akkor is
  • Dominik98
    a metin2 ben is használom és műkszik vagyis használtam
  • Dominik98
    én is kipróbáltam és lehet
  • Dominik98
    de lehet nézzétek csak meg
  • takysoft
    Fogjátok már fel, hogy

MMO JÁTÉKOKBAN NEM LEHET CHEAT ENGINE-NEL CSALNI!!!
  • shochio
    HMM valaki tudna segíteni lineage 2-be heckelni meg ojan oldalt küldeni ahonan letom szedni azt a programot nagyon kéne mert unom hogy megölnek mindig :S kérlek segítsetek előre is köszike
  • shochio
    tényleg lol hát ez valahogy nem vettem észre XD
  • takysoft
    első 3 mp-ben már írja, hogy saját serverén játszik saját gépén..
  • shochio
    http://www.youtube.com/watch?v=Q0sklUTdrv4&feature=fvw nah itt van ez az oldal nézd meg ebben rendesen heckel a gyerek :D és ezzel a CE-vel :D csak nem értem hogyan sikerült kiküszöbölnie hogy ne vegyék észre
  • shochio
    Igen tört szerón vagyok :D
  • takysoft
    max speedhacket, de jobb serverek azt is észreveszik.

inkább exploitokat, serverbugokat keress. gondolom ha ilyen elvetemült vagy h cheatelni akarsz, akkor nem a 4 ezer forintos havidíjas játékod teszed kockára, hanem tört serveren játszol. azokban meg vannak bugok rendesen. magam is jól emlékszem, sokat l2ztem XD
  • shochio
    Aha értem. Csak akkor azt nem értem hogy a többi ember hogyan tud ezzel a programmal cheatelni a lineage 2 töben ?
  • takysoft
    például indítsd el a CE-t mikor a játék már fut.

amúgy az L2 alatt Lineage-t értesz? mert az meg multiplayer... azokban eleve nem lehet cheatelni. legalábbis ügyelnek ilyesmikre nagyon.
  • shochio
    Sziasztok. " napja szedtem le a CE-t és nem enged be a gaméba ha be van kapcsolva az CE-t mert l2-tőhöz akarom használni de hát nem engedi mert ki írja hogy cheatelni akarok ezt hogyan kell kiküszöbölni hogy tudjak cheatelni? Kérlek válaszoljatok ! Előre is köszönöm.
  • takysoft
    de már az 5.3 is ment vista alatt. az volt az első, amit kipróbáltam.
    sose használtam CE-t XP-n.. (illetve most használok, mert anyáméknál vagyok egy hétig, és anyuék gépe egy ezeréves masina)
  • CzGobe
    ez fura, mert a legújabb az 5.5-ös verzió ;)
    http://cheatengine.org/downloads.php
  • Matt994
    Hy all! Nekem olyan Cheat Enegine kellene ami működik Windows Vistával. (nem reklámozom..) Elindul a program de mikor keresek valamien számot akkor kiírja, hogy nem találja. Ugyan ezt kipróbálom a haverom gépén ahol természetesen XP van. Ott működik. Kérek mindenkit aki tud nekem megfelelő Cheat Enegine-t adni az adjon linket. Amúgy én a 8.3as verzióval próbálkoztam. De ha neked van olyan ami 8.3 de működik vistán nyugodtan add a linket. ;) KÖszi előre is all.
  • takysoft
    kéne:D
  • qetuol
    írjátok ki bannerbe =D
  • CzGobe
    :D That's all folks!
  • takysoft
    komolyan, fájna az agytekervényeiteknek visszaolvasni 4 ismétlem "NÉGY" hozzászólásnyit???
  • takysoft
    te is hülye vagy.
  • matuja
    Aki tudja használni a Metin2 be az lécci irjon Pm et!köszi
  • takysoft
    örülök:D
  • Danyi
    Nah végülis sikerült megcsinálnom :) Tök jó!! :)
  • Danyi
    Hali!
    Én elrontottam a klassz mentésemet PES-ben, és hogy ezt ki tudjam igazítani lenne szükségem egy kis segítségre.
    30000 pontom van, amit 38000-re kellene átszerkeszteni, de nekem nem sikerül. :(
    Előre is köszi a segítséget!
  • takysoft
    minden második commentemnek arról kell szólnia, hogy ONLINE JÁTÉKOKBAN NEM LEHET CHEATELNI!!!!!!!

illetve ha lehet is(de nehéz), akkor jó eséllyel rajtakapnak, és bannolnak..
    igen, még tört serveren is...

multiplayerben nem cheatelünk amúgy se.
  • 00Tamás00
    hali
    Valaki meg tudja mondani hogy hogy kell beállítani a Cheat Enginet a Lineage2-höz.
    vagy a L2Walkert.
    Pls ha valaki tudja akkor írja le nekem lépésről lépésre hogy kell beállítani.
    Előre is köszi.
    magyarul ha lehetne mert én angolul találtam de abból nem tudtam kibogarászni hogy mit kell csinálni .
  • takysoft
    No akkor
    valaki kérdezte tőlem levélben, hogy mybrute-ban lehet-e csalni.

Azért itt válaszolok, mert levélben nem adott meg válaszcímet(a weblapomról küldte a php-s cuccal)

Mybrute-ban a harcok kezdetekor számolja ki a gép, hogy ki nyer. mire te a harcot látod, a server már kiszámolta az eredményt. A harcok adatai (HP, sebzéspontok) nem a te gépeden számolódnak, hanem a serverem, amihez a cheat engine nem fér hozzá.

és ismételnem kell magam. multiplayer játékokban általában nem lehet csalni...
  • takysoft
    tényleg ennyire nem szerettek visszaolvasni?

na akkor újra.

1. MMO játékban nem lehet csalni. ennek 2 oka van
    -Cheat Engine a te géped memóriájában turkál. az adatok pedig a serveren vannak.
    -Ha mégis van valami cheat(pl speedhack) akkor az egy serveroldali bugot használ ki. jó esély van rá, hogy ezt javítják, és észreveszik, téged pedig kibannolnak érte.

2. MMO játékban eleve illik csalni. Nálam nagyobb cheatert a világon nem találtok. (41-es vagyok kongregate-en, könyörgöm XD), de sosem csalok más kárára, és nem is segítenék ilyenben.
    Ha offline, vagy flash-es játékban kértek tanácsot, akkor nagyon igyekezni fogok, hogy segítsek. kongregate-en nem nagyon van már olyan flash-játék, amit ne tudnék feltörni, pedig némelyiket egész nehéz.
  • ptom
    Hello.
    Mit csináljak a Cheat Engine 5.5-ben hogy király fegyvereim legyenek metin2-ban?
  • takysoft
    vegyél már vissza.

segítek szívesen bárkinek, de nem online játékban. megmondtam már ezerszer. gép ellen csalunk, nem mások ellen.
    (és ha a mobokat ölöd online játékban az se érdekel..)
  • HeadHunter1995
    de egy csomo embernél láttam a gyors ütés hack-ot !!!!!