CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
facepalm 😊)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kopiati
Állat!😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Prince23
hát ez kurva jó

gduck
Állat! <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kifli
Doom 4
Lehet hogy a Cryteknek saját hardvereket kéne gyártani 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

grebber
Õ nehezen mivel ebben a topikban nincs olyan.
Amúgy a Crytek neve már régóta egybeforrt a hardware iparral.De errõl csakis õk tehetnek már soha nem mossák le magukról!

Next PC upgrade: 2022

gduck
Annak a tápnak gyengébb a 12V-os ága, erõsebb a 3,3V és 5V. <#wave> FSP 400W jobb 😉

UI: házigazdi fenéken fog minket billenteni a hardver téma miatt <#nyes>

Ebben meg még ingyenes anti aliasing is lesz, amihez dx10 hardware elég kell legyen. Meglepõdnék ha komoly dx11 cucc kerülne bele egyáltlaán

DarkSector
amúgy ha a crysis elsõ részérõl beszélünk, had ne kelljen megmutatnom a videómat, amit a mostani rendszeremmel csináltam akkoriban vele....
meglepõdne mindenki hogy futott rajta a crysis.
és a gépem nagy vonalakban:

e6550+8800gts

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
havernak egy Gigabyte SuperB 450w-os táppal ketyeg egy q8200-as proci, egy HD 4870-es kari, 4gb ddr2 1066-os ram, 4 vinyó.
akkoriban én raktam össze neki, 115ezer volt.

ebbõl az említett táp 9000ft.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Nem rossz. Akkor lehet, hogy 400Wos lesz a vége. Köszi, így azért könnyebb vásárolni, hogy kb fele annyit kell rászánni, mintha 500-600Wos táp kéne.

Töltsük le az internetet!

gduck
Nekem a szünetmentes táp szoftvere írja ki a 310W-ot gép+monitor 😉
Amúgy meg:

KILLER2
De amúgy abban valóban igazad van, hogy elég 2 mag. Picit úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy késõbb jobban járok egy 4 magossal, de igazából most is jó, ha támogatnak a játékok meg a programok 2 magot, nem hogy 4et. Mire meg már tényleg megéri a 4 mag, addigra már egy C2Qt szerintem úgy fogják dobálni, meg addigra szerintem már az i7 is általánossá válik. Szóval így hogy mondod lehet, hogy jobban járok egy odabaszós C2Dvel. De hát egyelõre mindenképp marad az E6600. Egyedül a Warsnál kevés, mert azt tudom, hogy sok CPUt eszik, pláne ha egy népesebb szerverre megyek (és azt szoktam). Régebben még nem volt gond, de mióta megvan a 22"es monitorom, azóta nagyon nyög a multi 1680ban, de az a baj, hogy 1280ban is, az alá meg azért mégsem akarok menni.

KILLER2
Pedig tuti az fogja vissza, mert Warhead very highon megy, a wars meg low-on beszaggat. És a CPU meg 100on.
#1121: Fene tudja, nem tudom mennyit zabál a gép. Lehet ezt szoftveresen mérni? Igazából csak azért tervezek nagyot, mert 570Wos volt ugyanerre a rendszerre 8800GTSel és azóta került bele egy GTX260 meg +vinyó, +DVD, +venti. Feleslegesen nem akarok nagyot venni, mert nincs rá pénzem, SLI meg nem lesz, mert a lapom (P5Q) nem is támogatja, csak egy hely van benne. Ha azt mondod, hogy 400W elég neki, akkor veszem is. Az FSP tudom, hogy jó, bár én eddig Corsair-t néztem, de ezek valóban fasza márkák. Csak azt nem akarom, hogy nagyon a határon legyek a géppel, de amint nézem, nem lesz itt gond, mert majdnem ugyanaz a gépünk. Szóval ha elég, akkor 400Wnál nem nagyon lesz nagyobb táp ebben. Esetleg arra gondolok, hogy modulárisat teszek bele, mert akkor kevesebb a zsinór. Bár nem nézegetem, de akkor is, jót tesz a lelki világomnak 😄

Bence94
nekem is e6600 van és csak egy jobb vga kellene bele persze akkor lenne cpu limit de bõven játszhatóak lennének a játékok fullon szerintem.a crysis-nak bõen elég a 2 mag mert vga kell neki.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

gduck
Persze nem akarlak lebeszélni, én is valószínûleg valami erõmûvet vennék a helyedben <#vigyor5>

gduck
Az FSP minõségi táp, a 400W ezeknél a tápoknál valóban 400W! Az én rendszerem csúcson max. 310W-ot zabál <#smile> Persze a 620W se rossz, hátha gtx480 lesz SLI-be <#smile>

KILLER2
A 400as kevés lesz, min 570es kéne szerintem. Eleve a GTX260 sokat zabál, meg van még itt 2 vinyó, 2 DVD drive, tuningolt E6600, egy rakás ventillátor, néhány neon. Szerintem kevés lesz ez ide. Bár nem tudok pontos fogyasztási értékeket, de szerintem 500W alatt tuti kevés lesz. Csak az a gáz, hogy kb 26e Ft egy 620as táp, de az erõsebbek min 20 körül vannak. Mindenképp minõségit akarok, nem akarok úgy járni, mint most az 570Wos Hyper-el. Bár már várható volt, hogy meghal, mert már pár hónapja ha kikapcsoltam a gépet sípolt, meg ilyenek, de gáz, hogy talán 2 évet bírt, míg most egy kb 5 éves FSP van a gépemben és megy, csak hát ez 270Wal gyengébb és ez meg is látszik, mert nem is tudta elindítani a GTX260at. Még jó, hogy volt kéznél régi kártya.

Doom 4
A Crysis Warsban nekem az votl a legfurcsább, hogy lecsökkentették a Gauss puska erejét. Az egyben épp az volt a jó hogy egy fejlövés és kampec. A warsban meg 2-3, komolyan ott jobban megéri a sima távcsöves.
Bár jó hogy OFFolok. xD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

gduck
Nekem is e6600 van, semmi baj multi alatt, full grafon 1280x1024 (ennyit bír a monitor) Inkább vegyél egy tápot (pl. egy ilyet) , a Gef6600 már nagyon kevés <#wave>

KILLER2
Nem rossz 😄 Remélem az én gépem is bírja majd. Bár jelenleg tuti nem, mert elégett a 570Wos tápom és most egy 300as hajtja, de ez el se bírta indítani a GTX260at, szóval most egy GeForce 6600al tolom 😊 Kicsit mintha érintkezési hibás is lenne a csatlakozója, olykor nem ad képet, ed ha felhúzom kicsit a DVI csatit, akkor megint jó 😊
Meg lassankét kéne egy új proci, mert az E6600am nagyon nyög a Crysis Wars alatt, minimumon van a graf és így se bírja a népesebb szervereket, pedig a single meg majdnem maxon fut (minden max az AAt meg ilyeneket leszámítva).
Lehet karácsonyra valami C2Q lesz 😊 Kár, hogy az i7 ilyen baszott drága, meg ahhoz ugye lapcsere, akkor abba DDR3 ram. Ahh, brutális ára van.
De a Crysis 2 multiját én is nagyon várom, kíváncsi vagyok mit hoznak össze. A Wars-ban nekem egyedül a pályákkal volt bajom, meg kicsit furának találtam a sebzést, de ez inkább csak szokatlan, de jogos is, mert a nanoruha felfogja ugye, így a többi játékhoz képest több ólóm kell a többiekbe. Remélem itt összehoznak több és változatosabb pályát. Meg lehet nem ártana egy zászlórablás sem. Bár én valami alienes mókát is elképzelnék. Ilyen rohamosat is tudnák képzelni, hogy hullámokban jönnek egyre többen az alienek és csoportban kell harcolni ellenük, az ilyeneket nagyon bírom, elképesztõ hangulatosak tudnak lenni (egyszer haverokkal X360on 2 géppel GoW2 horda mód, nagyon odabaszott)

Ja, a stereo3d meg 1.5% teljesítményt fog elenni más elõl 😉 Aszem 2x GTS250 maximum csúszka lesz 720p-be projektoron.

-állítólag qrvajó lesz a c2 multija. Abból kiindulva h konzolon is lesz, még gép se kell hozzá.

KILLER2
Akkor nem csak nekem nem jött be úgy tûnik. Bár egy haveromnak nagyon bejön a FarCry 2, de õ kedveli a lopakodós, becserkészõs stílust. Én egyszerûen eluntam magam benne, ott vagyok a nagy semmi közepén és bár vannak jó ötletek, dolgok a játékban, de eleve utálom az ilyen száraz, narancssárgás színvilágot, egyszerûen fáradt leszek tõle. Szóval nálam megbukott a játék.

Bence94
majd ha lesz gépem akkor majd megint nekiesek, hogy gyönyörködjek a grafban és aennyi.amikor a fél afrikát átutaztam és nem mentettem véletlenül akkor egy hétig,hónapig kerültem ezt a szart.ellenségek újra élednek minden pontnál buták mint a csök pedig régen volt egy video, hogy hangtompított mesterlövész puskával meglõtték az ellent lefeküdt jött a társa segíteni vonszolni, na én ezt nem láttam egyáltalán, nem lehet lopakodni se mert észrevesz a bokorban lol...

Magiszter
Én is beültem az elsõ Jeep-be aztán neki a világnak, mikor meguntam elkezdtem a küldetéseket, de az sem villanyozott föl túlságosan. Inkább a városban tombolok mint kint a nagy büdös semmi kellõs közepén.

Én is alig játszottam az FC2-vel ja az a sok mászkálás nekem se jött be a grafika szép mi tagadás de az még nem minden !
Kopiati
Hát én a Far Cry 2-t kb 1 órán keresztûl bírtam... az a sok mászkálás, sarokból sarokba, egyfolytában ellenségbe botlok... engem rohadtul idegesített az a nyílt világ...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

grebber
Nem ismétlem önmagamat már leírtam.Nekem nem tetszik ennyi.
Végigvinni végigfogom szó se róla de biztos nem 6-7szer mint az elõdöket!

Bence94
nem tudom mi bajod van vele ? én megvárom és akkor dõl el nálam,mert egyelõre bejövõs.far cry 2-tõl pedig agyf-et lehet kapni.

bertino
<#wilting>

grebber
Remélem Ubi majd nagyot alakít a FC3-al!Van egy érzésem hogy félerõvel is alázza majd ezt a micsodát!

Nekem csak linket adjatok ma este és töltöm..hukk...
<#pias><#pias><#worship><#wilting>

Seth
Most hogy konzolokra is kijön ,egyértelmûen többet fognak eladni belõle mint az elsõ rész és kiegészítõjébõl összesen.Nem kell majd kuporgatniuk ne aggódj

PSN ID.: Beegabor

Kopiati
A Far Cry 2-t nem õk hozták tetõ alá, de egyébként igazad van, meg valahol mondják is egy vidiben, hogy konzolon a városi környezetre jobban vevõk...(mint az open worldre)

Jaka923
Ez a játék akkora bukás lesz, hogy csak na. Már az elsõ rész megbukott az eladások alapján, ez még jobban megfog...

bertino
lol.

Seth
Maga a Crytek nyilatkozta, hogy rohadtul elegük van már a Far Cry, Crysis dzsungelekbõl és Far Cry 2 szavannákból és egy kis változatosságra vágynak 😊 Én sem sajnálom

PSN ID.: Beegabor

Erre vársz erre a szimpla gyilok FPS-re? És még ronda is lesz mert városban játszódik. Milyen ótvaros ötlet vezérlehette a fejlesztõket, hogy a szép tengerpartos, pálmafás Crysist -aminek nincs párja a világon- egy büdös, lepusztult New Yorkba rakják?
Kandurex
fasza

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
Nekem tetszett a gamma. Bár PC-n megértem ha nem jött be :S

Kopiati
Hát a Shift 2-t hadd ne mondjam, hova dugják fel...

Fehercsoki
Itt a hivatalos bejelentés.Lesz viszont shift 2.

Prince23
Hurrá, várható volt.

Kopiati
Megelõztél😄 Fákk😄 Aludni!😉

2011 elején jön... juhu

KILLER2
Az érdekes lehet 😊

SZilaJMaGGoT
cell shaded*

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

grebber
Nem is,csak ha van hír linkelem!
Most kezdem el az 1-et Cell Shader grafikával<#taps>