CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
hát annyira nem mint a dzsungeles benchmark, amiben katonál meg ürpolipokon kivül csak növények ellen harcolhattál....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rowlend
Pont amiatt volt iszonyú jó hangulata meg hát a grafika is ott érvényesült.Szerintem pár hónapig rágódnak rajta aztán felejtõs cucc lesz

GET OVER HERE!

DarkSector
igen de lesz ennél még több is, csak itt a trükközés ment, tudatják veled hogy szabadban vagy, de falak vannak, nem látsz nagy épületeket semmi, holott a vidiben volt hogy egy magas torony szélén ugrált lefelé, meg iesmi...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Lesz benne: betondzsungel😊

[merlinw.org]

MerlinW
A mostani C2 videó végig szabad ég alatt játszódott😊

[merlinw.org]

DarkSector
jah igazis a jángõl a fontos, ha nincsenek pálmafák, már nem is lehet jó játék...
te kis pixelvadász 😛

Rowlend
Full átlagos grafika semmi eget rengetõ mint az elsõ résznél.Plusz még dzsungel se lesz benne...

GET OVER HERE!

DarkSector
csak bs nekem azért tetszik mert eddig szebbek a színek, és a környezet kidolgozása is...crysis-ban sok a zárt vagy kis snasz falak közt játszódó ingame videó... biztos lesznek jobb helyszínek, de valahogy nem annyira pörget eddig fel amiket látok, mint legelõször a legelsõ trélerben amit összedolgoztak kedvcsinálónak...de majd kiderül a fullban...😊

MerlinW
Mindkettõ szép, de BS játékmenete sokkal élvezetesebbnek tûnt. Cry2 semmi újat nem mutatott. Én már a videót is untam😊
Hogy melyik szebb az teljesen relatív, hiszen két különbözõ stílusról van szó. Crysis fotorealisztikus akar lenni, BS pedig a mûvészet fele hajlik (amit egyébként sokkal jobban szeretek - lásd Bioshock, Borderlands, stb).

[merlinw.org]

DarkSector
😄

Shep
Tegnap láttam egy gameplay movie-t és csalódott vagyok, semmi Crysis hangulat csak lopások a CoD ból meg a GoW-ból, nem is csoda, hogy eltolták, mert szinte egy idõben 3 árkád tök egyforma lövölde kinek kellene? Mondjuk hátha nem lesz igazam és tényleg ütni fog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
ez😊

DarkSector
nemtuom eldönteni hogy ez lesz-e szebb vagy a BulletStorm...😊

Prince23
Úristen, multiztaka srácok, és x kill után behívták a helikoptert azt mindenkit ledarált,. lol ez tiszta cod lesz már ez is 😊)

Bence94
kb. fél perc olvasás után megtaláltam...
nyújork nyújork

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Te is megtalálhatód ha leszeded és átkonvertálod youtube downloaderrel!

Next PC upgrade: 2022

Jaffa 2843
valaki megtalálta már ezt a számot mp3 formában?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
érdekességképpen nézzétek meg a Scourge Project demo-t, a fõmanus, egy nanosuit-ban van...😊

grebber
"Március 25-én minden PC, PlayStation 3 és Xbox 360 tulajdonos beszabadulhat a romokban álló New Yorkba." -Gamestar

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
jah de arra gondolnak, hogy ezeket láttuk már régebben más vágásban, és más név alatt, max duma nem volt hozzá, gondolom az uj tréler hallatán nem erre számítottak....😊

Prince23
nem 😊 ez e hónapban jött ki, mint friss videó anyag, hivatalosan.

dante3
pff, akkor csak nekem új! 😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

FSpofon
májusban volt

Arab money

dante3
Volt-e már?

In-game video

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

KILLER2
Ezt felesleges megnézni, ezt végig kell tolni 😄 Meglepne, ha nem tetszene. Bár biztos van, akinek nem jön be ez a stílus, de szerintem...na, hát egyszerûen kééééésssz van az egész 😊 Szerintem azért kicsit betéptek, amikor csinálták. Meg nálam az is nagyot rátett az összhatásra, hogy nem sokkal a játék elõtt néztem meg a Tenacious D filmet (bár a metálról meg rockról szól, mégse sok van benne), ami megint csak egy elborult állatság, de az is nagyon ott van, Jack Black-el a fõszerepben és a Brütal Legend fõhõsét is róla mintázták.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Igen, közben megnéztem és tényleg kijött. A látvány nagyon durva. Azon haltam be, amikor észrevettem, hogy helyenként a virágok is ilyen szarvasmetálmutatás formájúak. Meg az, hogy a pokolban Ozzy-tól lehet venni fejlesztéseket, beszarás. Meg úgy az egész. Qrvanagy game 😊
Csak az a kár, hogy rövid, meg hogy ez Crysis 2 topic 😄

DarkSector
megnézem elõtte, gondolom demoja van....😊

KILLER2
Egyik kedvenc játékom. Nem is emlékszem, hogy volt-e valaha velem olyan, hogy egy játéknál már érzõdött, hogy közel a vége, de reméltem, hogy még van belõle hátra, mert egyszerûen magával ragadja az embert a hangulata, nagyon remélem, hogy lesz valamikor folytatása, mert ez megérdemelné. Vannak gyengéi, de sok idõ után végre egy játék, ami nem a grafikára vagy bármi másra megy rá, hanem egyszerûen arról szól, hogy szórakoztasson és ez szerintem tökéletesen sikerült is. Bár Brütal szinten (ez a legnehezebb) a vége felé elég idegtépõ, nem bírom megnyerni a stage battle-t a szárazjég-bányákban a goth rockerek ellen (Black Tear-es gecik) 😄
Nagyon odabasz a játék, ha tehetet, próbáld ki, ha még nem tetted volna.

balee4
PS3-ra is kijött és tényleg kurva jó game, hát hiába Tim Shaefer (Pyschonauts, Grim Fandango, Day of the Tentacle stb.) volt a fõ dizájner.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
😄

KILLER2
Az a játék egy elképesztõ agymenés, szerintem zseniális az egész. Mondjuk ehhez talán nem árt, ha ez ember a metal vagy rock zenéket kedveli. Ha viszont ez megvan, akkor hogy lehetne egy rossz, ami egy olyan világban játszódik, ahol minden tele van rocker szimbólumokkal, villámokat szórsz gitárral és szólókkal idézel meg meteoresõt, miközben baltával kaszabolod a gonosz démonokat egy koncert-harcban, miközben rajongókból "gyártasz" magadnak katonaként motorosokat, shotgun-vaddisznõkkel lövöldözõ csajokat, headbangereket, stb, hogy segítsenek neked és mindezalatt végig nagyrészt igazi klasszikus zenék szólnak?
Mindez hogy a viharba lehet rossz? 😄

DarkSector
miért zsír a Brutal Legend?

KILLER2
Persze, értelek 😊 Jó, hogy nem hagyják abba, mert ami néhány videó kijött, az alapján nagyon hangulatos és vicces játék, ilyenekbõl meg hiány van (most a Brütal Legenden kívül nem is nagyon jut eszembe oylan játék, ami poénos és élvezetes, viszont ez is csak X360ra jött ki)

DarkSector
ma volt hirekben hogy felkarolták, és uj kiadó fogja befejezni, és új kiadó fogja kiadni...nabazzeg ebbe belekeveredtem most...szóval értesz nem? 😄

KILLER2
Nem is tudtam, azt hittem azt már végleg eltemették, legalábbis legutóbb azt olvastam.

DarkSector
jogos is lenne, de az kivételes eset, ott nem késett, vagyis nem csúszott hanem egyszer már abbahagyták, és úgy volt hogy a fejlesztõk a kukába dobják.

DarkSector
lehet Crysis elõttrõl én nem sok ienre emlékszem. ez a játék demoja után késett, nem ugy hogy fejlesztés alatt tologatták.

DarkSector
😛

bertino
duke nukem is késik és most ugy fest be is fejezik és több, mint 12 éves (asszem) csúszás után a gearbox befejezi és kiadják.

persze ez is csak akkor biztos, ha már megtörtént.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BoneDragon
Hát azért nem késett az olyan sokat... max 1-2 évet. Több tucat játék van ami 5+ éveket késnek.

Emléxem mert direkt ez miatt hegyeztem ki a gépem 2007 tavaszán😄 Viszont annak idelyén a STALKER vitte a pálmát 😄 Ha emléxel az mennyit késett

#1145 Ok sry

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

DarkSector
ez miért meglepõ.
részemrõl elsõ nagy mérföldkõ a Cryis.
pc-re akkoriban annyit késett mint addig soha más játék, már már vicc volt.
azóta ezt bevezették szinte minden más nagyobb produktumnál, csak késík azóta minden....
és tessék ez engem annyira nem lep meg hogy õszinte legyek.<#nemtudom>

bertino
oké, de volt már.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

DarkSector
igenám de ezt csak érdekességképpen irtam, nem a kérdésedre válaszként, illetve nem azügyben hogy elégedj meg gyengébb géppel.

épp eszembejutott, és ezt csak + infóként megjegyeztem...😊

KILLER2
Oké, de ha hiszed, ha nem, nekem akkor is szaggat minimumon a Wars 30 játékossal csapatharcban.

grebber
DarkSector
en nem annyira új video...😊