CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, hogy itt mindenki a pc-s bétának örülne, de mmivel nincs, és én játszok vele boxon, gondoltam azért megosztom veletek a véleményem:
Elõljáróban annyit, hogy nem nagyon vártam ezt a játékot, az E3-as prezentáció során is maximum a grafika nyûgözött le.
De amikor lehetõségem nyílt, hogy letöltsem a bétát, azért egybõl ugrottam. A laza másfél gigát gyorsan leszedtem, és irány a játék. Az elsõ, ami feltûnt, és zavart is, hogy nem tudom megnézni a controls-t. Ez azért baj, mert néhány dolog nagyon nem egyértelmû elsõre, sõt. Szerencsére pár meccs alatt azért kitapasztaljuk, de az elején anyázni fogunk😊
A játékmenet nagyon pörgõs, nincsen üresjárat. A bétában sajnos csak egyetlen pálya áll rendelkezésünkre, melyen kétféle játékmódban játszhatunk. Az egyik egy ilyen Team King of the hill, természetesen más néven, a másik pedig sima Team deathmatch. Mindkettõ kellõen intenzív, néha már-már kaotikus is lehet, de nem vészesen. A maximum létszám 12 (6-6) fõ.
A játék elõrehaladtával xp-t kapunk, ami a különbözõ "kasztokat" nyitja meg.
Ezekbõl 5 van, illetve egy custom, ahol magunknak állíthatunk össze egy kasztot.
Vannak itt is ún. armor abilty-k, nevezetesen maximum Health és Stealth mód. Mindkettõvel rendelkezünk egyszerre. Használatukat az energiaszintünk korlátozza. Tudunk sprintelni is, szintén fogyasztja az energiát.
van még egy érdekes újítás, ami nagyon tetszik. Ez pedig az "interaktív közlekedés" (nem tudtam más kitalálni rá) ami úgy mûködik, mint a BRINK-ben. Nagyon jó, remekül mûködik.
A grafikát utoljára hagytam, több okból is. A Crysis 2 valószínûleg a legszebb játék lesz ebben a generációban. ezért sokan nagyon kíváncsiak, és kritikusak is. Hajlamosak lennének túl sok következtetést levonni a bétából. Ami még csak pre-alpa állaptbn leledzik. Sok a gyenge, csúnya textúra, néha még belassul, egyszóval még nincs a topon. De ezt a béta üdvözlõképernyõje szerint most csak a netkódot és a a játékmenetet szeretnék csiszolni. Az elõbbin sokat, az utóbbin kevesebbet kell dolgozni, szerintem.
Összefoglalva, nekem nagyon tetszik, amit eddig láttam, és ameddig lehet, játszani fogok a bétával.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balint1111
A gépigénynek elég lesz egy I3 530 kb 3,6ghz-n? A vidikari majd valami 6xxx lesz. De jó lenne már ha megjelenne😄

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

gduck
Volt bizony <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kifli
engem nem zavar <#idiota>
Engem csak az zavar hogy ilyen egyetemi akármikhez akarják kötni az ingyenes cryengine3 licenszet. Ez azt jelenti hogy ha nem vagy regisztrált akárki akkor rá sem teheted a kezed az editorra?

Anno az elsõ részbõl 10 milliát akartak eladni PC-re. XDD
Mert, ez "A" játék, amit mindenki meg fog venni, így álltak hozzá - ezt olvastam legalábbis.
Egyébként 1 milliónál már biztos jóval többet eladtak, hiszen az egymilliós adat a játék megjelenésétõl számítva 45. napon érte el: "This means Crysis (released in mid November) sold 1 million copies in 45 days, until December 31."

grebber
Bár most hogy konzolra is lesz pc-s eladás érdekes lesz nehezen lesz az az 1 milla!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
5 millát simán hozza

grebber
7 millió db-ot szeretnének eladni!

Hm hm az elsõbõl fogyott pc-re több mint 1 milla így cross platform esetében elképzelhetõ lehet!

KILLER2
Crysis multiplayer beta volt PCn.

Töltsük le az internetet!

Az elsõ résznek se volt (ha jól tudom) beta tesztje PC-n. Lehet úgy vannak vele, hogy nincs rá szükség.
De még az is belejátszhat, hogy a boxos gold elõfizetõknek valamit nyújtani kell, a pénzükért. Akik meg ingyen multiznak (PC, PS3) azok nem kapnak semmit, vagy késõbb.

LCD-n nézte <#nevetes1>

arty
Az ingame videokbol neked az jött le, hogy szar a graf? <#merges2>

Forza.

Lehet hogy nem mernek PC-s betát kiadni, mert rájönnénk, hogy szar a grafika, és sokan visszamondanák a rendelést.

grebber
Jött mail:

Ne ilyen szart küldözgessenek pc-re kell ilyen!

kifli
legtöbbet még mindig csinálják 😄

MWLL pl egész jó
arty
jah, mennyi jó kis mod jött a crysis1-hez is <#nevetes1>

(amugy tényleg volt pár szép map)

Forza.

Na mintha legutóbb azt olvastam volna h ilyenolyan licensz kell, de majd bizti megoldják a pécések azt is, boxmultival meg bizti nem érik be 😉

Gondolom nem láttad még a pécés editort (amit mellékelni fognak hozzá, a mod supportal egyetemben). Hát az elég "kemény" cucc, sokan rá fognak mozdulni , boríték : )))

arty
ezt csak én nem értem?

Forza.

Hagyjuk má a konzolos multit. Arra jó hogy ki lehessen emelgetni belõle dolgokat a komoly dolgokhoz (négyzetkilóméterekhez, co-ophoz, stb-hez).

arty
xboxon fizetõs a multiplayer. lehet, hogy a crytek kap kis lóvét érte, stb.

Forza.

Prince23
Ez eléggé szégyen tõlük, egybõl pc-re kéne ez a béta. Ha a múltját nézzük a játéknak, az lenne a tisztességes lépés tõlük. Yerliék nagyon "elkonzolosodtak", érthetõ. (pénz) Pár hónapja a full hd tv-rõl beszélt, hogy konzolon fúú de fasza lesz a crysis 2 vele. 3D HDTV-vel.

grebber
Ez azt hiszem mindent elárul:

Crysis 2 Multiplayer Beta Incoming, On Xbox 360 Only

Crytek takarodj!!!!!<#levele>

SZilaJMaGGoT
Ne nézz teljesen hülyének, mindent figyelembe véve sem vágom magam hanyatt tõle.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

darkerlomy
jó már leesett <#nevetes1>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Muttley
LassíTSa?
#eplus2] <#taps>

Just do it :)

darkerlomy
ezek a fejlesztõi naplók nekem nagyon bejönnek <#eljen> de remélem ez nem lassítsa le nagyon a játék készítését 😊

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

grebber
Az állítják ,hogy2 új videó

darkerlomy
nem tudja valaki hol lehet elõrendelni a nano edition-t? (lehetõleg magyar oldalon ...)

kifli
htc egész jó kezelõfelületet hegesztett 6-ra (6.5-ig bezárólag 😄) és azzal már egész használható a dolog

htc szerintem az egyetlen cég, aki sikeres tudott lenni winmo-val 😊
MerlinW
7-es elõtt nemigen lehetett OS-nek nevezni😊

[merlinw.org]

kifli
na, azért még mindig van aki használja a symbiant 😊

de azért winmo-t kihagyni :/
MerlinW
Mobile OS Market Share - 2010 aug

Európában 47%-al vezet az iPhone OS, világszinten 33%-al a Symbian.

[merlinw.org]

arty
<#ijedt>

kéne..

Forza.

Snexi
persze mert nincsenek azért kidolgozva annyira a részletek,mint egy rendes játékban
ez amit ott látsz kb a pre-alpha verzió se lenne a gta5-nél

SZilaJMaGGoT
Hát én nem vágtam magam hanyatt tõle...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

darkerlomy
hmm szóval így fog kinézni a GTA 5? És cryengine hajtja majd? Jó lenne! 😊

darkerlomy
pontosan 😄

Magiszter
Ha van TV-d.... Ha van játékod... Ha van nyarad <#idiota>

darkerlomy
hát ja mert sok mindenki lesz úgy vele hogy inkább konzolt vesz mint egy 3-4 Ghz procit mert kb. ilyesmi gépigénye lesz ... de azért konzolt venni megéri fõleg hogy aztán a nyarat végigjátszhatod a tv elõtt 😄

kifli
ja igen, elírtam ^^

#1344: Zsugorodik, mert a jelenlegi verzió nem bírja kiszolgálni a mai elvárásokat, az új verzió elvileg jobb lesz, ha megjelenik, de nokia ígyis linuxot pakol majd az összes csúcs készülékére, a symbian megmarad a középkategóriának.
Shep
Valami azért csak van benne, mert te se nagyon tudtad ezek szerint értelmezni amit írtam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
én idei elemzéseket olvastam, ahol azt írták, hogy iszonyatosan zsugorodik a symbian piac... de ezekszerint van honnan "esni" 😊

Forza.

arty
igen, a konzolok kicsit elavultak, de akinek évek óta megvan és még a crysis2 miatt se kell rá költenie az most örülhet 😊

Forza.

darkerlomy
mármint 2012-re 😊 egyébként ja már kezdenek elavulni a konzolok ezt be kell látni de hát fejlõdni kell a technikával 😄

kifli
azt a sz*rt nem fogják olyan sokan megvenni, hogy megéljenek belõle, amivel meg nem tud mindenki játszani, nem lesz sikercím, én 1012-re jósolom az új boxot 😊
lolSL
natal most jó kifogás hogy 2 évig ilyen bohóc wiigrafikás játékok jöjjenek
aztán eladják a mostani szintet még 3 évig, aztán megint kitalálnak vmit amiért nem kell fejleszteni 😊

kifli
360 már elég gyengécske, elég sok kompromisszumot kell már kötni, a normál futáshoz