CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõljáróban annyit, hogy nem nagyon vártam ezt a játékot, az E3-as prezentáció során is maximum a grafika nyûgözött le.
De amikor lehetõségem nyílt, hogy letöltsem a bétát, azért egybõl ugrottam. A laza másfél gigát gyorsan leszedtem, és irány a játék. Az elsõ, ami feltûnt, és zavart is, hogy nem tudom megnézni a controls-t. Ez azért baj, mert néhány dolog nagyon nem egyértelmû elsõre, sõt. Szerencsére pár meccs alatt azért kitapasztaljuk, de az elején anyázni fogunk😊
A játékmenet nagyon pörgõs, nincsen üresjárat. A bétában sajnos csak egyetlen pálya áll rendelkezésünkre, melyen kétféle játékmódban játszhatunk. Az egyik egy ilyen Team King of the hill, természetesen más néven, a másik pedig sima Team deathmatch. Mindkettõ kellõen intenzív, néha már-már kaotikus is lehet, de nem vészesen. A maximum létszám 12 (6-6) fõ.
A játék elõrehaladtával xp-t kapunk, ami a különbözõ "kasztokat" nyitja meg.
Ezekbõl 5 van, illetve egy custom, ahol magunknak állíthatunk össze egy kasztot.
Vannak itt is ún. armor abilty-k, nevezetesen maximum Health és Stealth mód. Mindkettõvel rendelkezünk egyszerre. Használatukat az energiaszintünk korlátozza. Tudunk sprintelni is, szintén fogyasztja az energiát.
van még egy érdekes újítás, ami nagyon tetszik. Ez pedig az "interaktív közlekedés" (nem tudtam más kitalálni rá) ami úgy mûködik, mint a BRINK-ben. Nagyon jó, remekül mûködik.
A grafikát utoljára hagytam, több okból is. A Crysis 2 valószínûleg a legszebb játék lesz ebben a generációban. ezért sokan nagyon kíváncsiak, és kritikusak is. Hajlamosak lennének túl sok következtetést levonni a bétából. Ami még csak pre-alpa állaptbn leledzik. Sok a gyenge, csúnya textúra, néha még belassul, egyszóval még nincs a topon. De ezt a béta üdvözlõképernyõje szerint most csak a netkódot és a a játékmenetet szeretnék csiszolni. Az elõbbin sokat, az utóbbin kevesebbet kell dolgozni, szerintem.
Összefoglalva, nekem nagyon tetszik, amit eddig láttam, és ameddig lehet, játszani fogok a bétával.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Mert, ez "A" játék, amit mindenki meg fog venni, így álltak hozzá - ezt olvastam legalábbis.
Egyébként 1 milliónál már biztos jóval többet eladtak, hiszen az egymilliós adat a játék megjelenésétõl számítva 45. napon érte el: "This means Crysis (released in mid November) sold 1 million copies in 45 days, until December 31."
Next PC upgrade: 2022
Hm hm az elsõbõl fogyott pc-re több mint 1 milla így cross platform esetében elképzelhetõ lehet!
De még az is belejátszhat, hogy a boxos gold elõfizetõknek valamit nyújtani kell, a pénzükért. Akik meg ingyen multiznak (PC, PS3) azok nem kapnak semmit, vagy késõbb.
(amugy tényleg volt pár szép map)
Forza.
Crysis 2 Multiplayer Beta Incoming, On Xbox 360 Only
Crytek takarodj!!!!!<#levele>#levele>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
htc szerintem az egyetlen cég, aki sikeres tudott lenni winmo-val 😊
Európában 47%-al vezet az iPhone OS, világszinten 33%-al a Symbian.
[merlinw.org]
ez amit ott látsz kb a pre-alpha verzió se lenne a gta5-nél
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
#1344: Zsugorodik, mert a jelenlegi verzió nem bírja kiszolgálni a mai elvárásokat, az új verzió elvileg jobb lesz, ha megjelenik, de nokia ígyis linuxot pakol majd az összes csúcs készülékére, a symbian megmarad a középkategóriának.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza.
Forza.
aztán eladják a mostani szintet még 3 évig, aztán megint kitalálnak vmit amiért nem kell fejleszteni 😊