CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah ez van.
amúgy nehézkes lenne felvenni, megaztán játszva látod milyen.
én kezdem kitapasztalni a taktikákat, meg hogy mit hogy lehet.

valaki beszélt az interaktiv helyváltoztatás-ról vagy hogy nevezte ezt nem tudom mire írhatta.

van szokásos hõlátás, aminek itt bizony nagy szerepe van.
láthatatlanság.
erõs ütés.
ugráskor leérkezésnél dobbanthatsz egyet és ha alattad vagy melletted van valaki, akkor a földbeütésedtõl sérül.
gyors futás, ami alap.
páncél.

meg fasztudja mi lesz az eredetiben.

sniperrel szinte alig lehet ölni, shotival se könyû.
sima gépfegyó az aránylag oké, a legjobb viszont a Ghost.
ez egy elekrtomos gépfegyver, ami nagyon szuper, viszont el kell fejlõdni hozzá a 6. szintre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem tudunk. Sztem egyikünk sem tudja felvenni a box képét, mivel nincs hozzá cuccunk. Meg tilos is. Néhány már felkerült youtube-ra, de szinte rögtön törlik is õket.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

visszajátszásokat.

DarkSector
mit?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Linkeljetek már.

DarkSector
jah nem az elõtte lévõ mondatban irtam csak hasonlatként. 😊

Prince23
há de nem a codról beszélünk??

DarkSector
jó de beta csak live-on van. sok headshot jön össze az embereknek ahogy nézem a visszajátszásokat. 😊

Prince23
Nemcsak ott 😛

gduck
Ne má... Az 1. rész multija iszonyat jó <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kifli
nekem crysis 1 multi is tetszik 😊

Szerintem valameik nap fel is nézek, most hogy így eszembe juttatad 😄
KILLER2
Basszus, kaptam mailben egy beta kulcsot és nincs goldom 😊 Meg lehet a gépem is bannolt :S

Töltsük le az internetet!

DarkSector
jah csak cod-ban még tök izgi addog nekem a crysos 1-ben nem volt fun.
dehát embere válogatja, mindenki majd próbálja ki maga.
de sokan kurvakeményen nyomják live-on.

kifli
nekem pont az tetszik egy játékban, ha nem kell eg egész tárnyi találat a delikvensbe, hanem 2-3 találattól meghal. Régen cod4-el is hc szerverekre jártam csak, mert mindig abbahagytam a lövést, közbe a másik még szaladgált egy fél tárral a seggében.
Valszeg a végleges nagyon nem így fog kinézni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Hát ingyen anti aliasal szerintem a frem is vagy 2x jobb lesz meg a gfx is mint boxon.

DarkSector
boxon szerintem a legszebb fps, és ráadásul havalaki keményen beleméjjül, észre se fogja vaenni, hogy a virágágyásban most szép virágok vannak nagyfelbontásban vagy csak 2d-s elemek. 😊

DarkSector
Nah megnéztem a beta-t.

A graf elég jó lett, legalább van fps ha már multizni akar vele valaki.
nekem simán megtenné ha fps-el játszanék multiban boxon.

Az hogy a grafika nem végleges az 100% mert a tárgyakra a szemem elõtt rajzolja ki a shadereket, ez kicsit fura de ugye beta állapotban van még csak.
az elsõ rész pc-n sokkal szebb volt ezt nem vitatja senki, de multi és single-nél úgy érzem most felhasználóbarátabb lesz. eleve undorítóvolt számomra az elsõ részben a képességeket ugy kellett kapcsolni hogy az egéren nyomvatartasz egy gombot és elrántottad egy irányba, hát itt hálisten más-más gombokon vannak a képességek.

nem jöttem még rá minden mozgásra. de faszán el lehet lenni a multival, mert jó a játékélmény, játékmenet.
nekem bejön annak ellenére hogy van pár bug.
nem szggatott semmit, nem akad hálisten csak a textúrák késõi betöltése kicsit fura az elején de amúgy nem rossz a multi.

bár ezek ellenére én csak a single-t nyomom majd végig, mert engem az elsõben se a multija érdekelt, de ott a multiban ennél rosszabb tapasztalataim voltak.
talán mintha itt nem halnának olyan kevés golyótól az emberek mint az elsõ részben, és nem halsz meg te sem olyan hamar.

mindegy nyomatok még pár meccset vele, meg fejlõdgetek pár xp-t... 😊

DarkSector
Ha valakinek van kölcsönbe egy kulcs azt megköszönném...thx.<#help>

Ebbõl a videóból az jön le, hogy a fasza crysisból csináltak egy fos MW2-t, tele perkekkel, meg ilyen szarokkal! <#levele>

Sziasztok kaptam egy crysis2 closed beta kulcsot és oda adom valakinek szivesen csak az a baj, hogy Xbox360 ra van de akinek van az írjon PM-ben és elküldöm neki.😊
lolSL

kill3r21
jaja, amugy olyan rossz a tudat hogy még ennyit kell várni megjelenésig 😞
DarkSector
nem rajtam múlik.😊

kill3r21
nah azért már 3man vagyunk magyarok a zárt bétában, márcsak dark kéne és 4en lennénk 😊
DarkSector
most értem haza gyors megnézem. 😊

Még mindig nem kaptál mélt?

DarkSector
jah meg a sok bokor meg fû meg fa. nekemis ez hiányzik, meg a katonák meg a zûrpolipok.<#idiota>(<-ez nem rád vonatkozik, a félreértések elkerülése végett)<#fogmosas>

A Games Com-ra szvsz frissebb build-et vittek ki, mert egyrészt jóval szebbnek tûnik a játék, nincsenek fps-droppok, korrekt a hit-reg.
Jól nyomja a csávó.
Jobb lett, volna, ha most is ezt használták volna.

gduck
Nekem a gyep fog hijányozni, a GYEP, a zõd gyep <#idiota>

DarkSector
tudta mindenki hogy nem lesz szebb az elsõtõl, hisz az még egy bivaj pc-n is izzadtan futott, de ez más itt most nem egy techdemot akartak, hanem a játékélményre hajtottak, van akinek a régi snassz játékmenet és az über graf hiányzik, van akinek meg nem a graf a fontos.

De már csak azért se vonj le következtetést, mert ez boxon van tudtommal minden gépre külön optimalizálják a játékot.

kifli
box graf = max 1280x720 + medium settings. Szertintem a te géped ezt simán tudja majd.
Multiplayer béta néven lett beharangozva, de a játék menüjében pre-alpha-t lehet olvasni.

kill3r21
ebböl is látszik amit irtam, a játékélményt csiszolgatják ezért off a grafika.....jólesz ez 😊
" Hajlamosak lennének túl sok következtetést levonni a bétából. Ami még csak pre-alpha állaptbn leledzik. Sok a gyenge, csúnya textúra, néha még belassul, egyszóval még nincs a topon. "

Könyörgöm...most akkor alpha, vagy beta? Döntsd már el. Nem mintha oly nehéz volna. Egy beta játék elég nehezen lehet még alpha állapotban. A görög ABC-ét sem ismered? Pedig kéne.

kill3r21
Amondó vagyok, hogy azt a grafikát amit boxon nyujtani fog, ahhoz a mai átlag PC (mint az én konfigom) nem lesz elég! Tehát megint választás elõtt leszünk, akinek gyengébb a gépe vagy felujit vagy boxot vesz....lényegen nemfog változtatni 😊
Viszont a multiba a hõlátás komoly, meg volt olyan hogy ilyen szellemet lehet elküldeni magad helyett? 😄 nagyon feelinges 😄
meg a nagy ugrásnál, ha van valami amire fel lehet kapaszkodni akkor felhuzza magát, nagyon bika 😄
kill3r21
hát jó kérdés, az effektek nagyon überek, minden a helyén van a viz, a fizika , tehát azt merem mondani hogy effektileg amit ki lehet hozni belöle az már a bétában is bennevan, ez az egy mindha 640X480 lenne! Crysis 1 full graf 640x480 x 2 = Crysis 2 beta 😄
én amondó vagyok hogyha kijön a full, 1080p texturákkal, akkor igazi beélvezés lessz 😄 komolyan, betáról csak ezt tudom leszürni, kicsi a felbontása de lehet hogy direkt 😊
Crysis + console = FAIL

Ezt már akkor tudtam, mikor hajdanán bejelentették, hogy a második rész jön azokra is...
A gáz csak az, hogy a PC-ések emiatt szarabb grafikájú játékot kapnak a Crysis Warhead-nél is? Az nem kérdéses, hogy felülmúlja majd a konzolos verziókat, de vajon az elsõ rész kiegészítõjénél szebb lesz e majd?

DarkSector
csúnya mi? 😊

kill3r21
kipróbáltam egy kicsit, kellemes, a multi nagyon pörgös, grafika boxon? hát én hdmin tolom fullhd lcd-n, grafika über lenne de a beta olyan mindha 640x480 lenne, szal nagyon gáz, de a játék kárpotol
Az de jó, milyen kedvesek😊

Menj a combattesting.com-ra, regelj, menj a fórumba, és kérj kulcsot a játék topikjában! pár órán belül küldik is.
(már ha van goldod)

gduck
Odabasz! EA küldhetne kódot. Pc-re fél éve megvettem a játékot <#idiota>, ennyi igazán járna <#falbav>

UI: igaz szülinapomra küldtek egy 10 eurós kupont <#nyes>

DarkSector
sajnos zárt béta énis most próbálok szerezni kodot.

Mindkettõ😊

gduck
Meghívásos a béta vagy Gold elõfizu kell hozzá?

Mondjuk ez azért elég ütõs, konzol ide vagy oda.
Xbox 360 gameplay

kill3r21
beta alapján kár itélni, mehát tudjuk hogy konzolon csunyább lessz, én most töltöm a bétát boxra kivi vagyok , meglátjuk 😊
"NP! Az 1. részhez is volt kézikönyv, tuti ehhez is lesz"
A teljeshez biztos lesz, az tény, de nekem ehhez kellett volna az elején😊

"Na ez így elég gyanús."
Mint mondtam, ez még csak pre-alpha verzió, szóval ez az oka. Valószínûleg van frissebb build is, hiszen az ingame videókat máshogy nehéz lenne megoldani.

gduck
Köszi a beszámolót, várjuk a többit! <#worship>

"Tudom, hogy itt mindenki a pc-s bétának örülne,"
Annak biza nagyon <#vigyor2> Én azért reménykedek, hogy lesz még PC-s béta is.

"...hogy nem tudom megnézni a controls-t.... Szerencsére pár meccs alatt azért kitapasztaljuk, de az elején anyázni fogunk😊"
NP! Az 1. részhez is volt kézikönyv, tuti ehhez is lesz <#wave>

" Sok a gyenge, csúnya textúra, néha még belassul, egyszóval még nincs a topon. De ezt a béta üdvözlõképernyõje szerint most csak a netkódot és a a játékmenetet szeretnék csiszolni."
Na ez így elég gyanús. Ezt a játékot õszre hirdették elõször... Remélem a konzol nem lesz negatív hatással a PC-s grafikára <#fejvakaras>