CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
miért hiszi mindenki azt hogy lesz (belátható idõn belül) új konzol generáció? annyira jól megvannak ezzel, van még vagy 5-10 év benne

kifli
igen tudok róla, azért is mondtam hogy ez esett visza, de 1 év alatt nem tud annyit visszaesni, hogy elhanyagolható tényezõ legyen.

A grafikon azt mutatja, hogy egyéve, majdhogynem a piac fele az övéké volt
Prince23
Amíg konzolokra is megjelenik, nem kell félni...

Persze a Crysis 4-5 az meg már a köv generáció lesz, X720, PS4

darkerlomy
elég elkanyarodtunk a témától 😊 lehetne egy kérdesem? Most komolyan öt crysis lesz? Mert ha igen akkor annak milyen grafja lesz? És milyen gép kell hozzá " a gyengébb szélerõmûveken meg se próbáljuk de 80Ghz-es atomerõmûben lazán fut mediumon" 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Magiszter
Itt SG-n volt hogy az Android már 25%-nál jár szóval ez kicsit régi (jah látom már 200ö Q3) 😊

kifli

gondolod te!

Valószínûleg ehez képest esett vissza valamennyit, de még mindg sokan használják a symbiant
arty
jahh, csak az okostelefonok piacán mamár elhanyagolható tényezõk 😊

Forza.

kifli
sok-sok nokijás 😊
DarkSector
jah de nem tehetnek róla ha nem élõ mûsor lett volna, szerintem kicsérlték volna õket 2 kakasra. abból utána még ehettek volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

darkerlomy
nem kell leszólni a 15 éveseket sem meg amúgy ezek idõsebbek is meg én 15 vagyok és nem tartom magam beszédhibás értelmi fogyatékosnak ... 😊

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Shep
Alapvetõen nekem sincs velük bajom de ez azért durva volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
ilyenek olvassák.

darkerlomy
honnan tud összeszedni a gémsztár ilyen gyerekeket ? 😄

DarkSector
nekem GS-el nincs bajom, jó arcok, csak ledöbbentem hogy egy beszédhibás gyerek, meg egy magát fejlesztõnek képzelõ gyerek mit keres a mûsorban?
eddig azért voltak normális interjúk, sokmindent megtudhattunk, de most ez amiket lenyomtak ember.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát mind a GS-t mind a pulyákat minõsíti. Az viszont botorság lenne ha a két "nagyágyú" tulajdonságai alapján ítélnénk meg a velük egykorúakat és kijelentenénk, hogy a 15 éves korosztály minden tagja ugyanilyen színvonalon áll (közben meg még rosszabb a helyzet 😊 )

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkerlomy
2 percet láttam belõle de kb. 20x ööö- zött a csávó :/ egyébként azt mondja hogy "harc közben nem azt nézi hogy hogy megy le a nap" én sem csak ezt úgy megjegyeztem mert nem pont ez a lényeg (egy minél valósághûbb játék) ?

darkerlomy
ez elég durván hangzik 😄
erre kíváncsi vagyok

extra sensory
ilyen arcokat szerepeltetni pfff... már megbocsáss.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

broman191
Azok közül is a 10 éveseket körülbelül. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

arty
és ki használ olyat?? 😄D

Forza.

bertino
a gémsztárt már maga a neve is minõsíti...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
ez nem a gémsztárt minõsíti, hanem a magyar játékosokat CSÓKOLOM!

Egyébként 42:30-tõl ezt az olvasói kérdést tette fel Gyu a két
kölyöknek: "Szerintetek a Cryrek miért akarja a grafikát mindenáron übermagasságokba emelni?"

Jobb oldali gyerek válasza (szó szerint):

"Hát ezt szerintem azért akarják ööö überelni mindenki, hogy nekik van most egy csúcs szuper grafikus ötletük azt most kirakják izére, ööö net öö kirakják ingyenesre vagy fizetõsre, de kutya se vitte az engine-eket se, szóval most valami maradandót akarnak alkotni, vagy még ezzel díjat is nyernek, szóóval ki tuggya... majd ez a jövõ zenéje lesz."

Bal oldali gyerek válasza (szó szerint):

Hát, nekem annyi hozzáfûznivalóm van, hogy most azzal egy játékot nem lehet elvinni hogy jó a grafikája. Nekem igazából semennyire nem számít most... Nekem egyik kedvenc játékom a 98-as, vagy 99-es Metal Gear Solid és... hát... pixeles, de remek játék. Hát...

Az elsõ vérpityu csak hablatyol össze-vissza, azt sem tudja mirõl beszél, látszik halvány gõze sincs az egészrõl, a másik kölyök szvsz értelmi sérült, mert még a kérdést sem érti amit feltesznek neki, nem is arra válaszolt hanem a kedvenc játékát emlegette.

Na... ez a Gémstár. : ]

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Majd megyünk jövõre GS táborba a 8 éves orkokkal Crysis kettõzni.<#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

kifli
symbianra és vin mobilra van silverlight 😊
DarkSector
jaja. nincs bajom vele, ha vidiket nézek, irány youtube, vagy leszedem wmv-avi-mp4 stb-be.

arty
tetszik vagy sem, ha most használod, késõbb használnod KELL majd.

Forza.

DarkSector
jó nekemse tetszik, de baj a müködésével nincs, csak install oszt ennyi.
az már más dolog, hogy a müködési elve nekem már az elején a reklámoknál ellenszenves volt.

hogy értse mindenki: miaz hogy visszakapcsol a minõség a vidi közben csak azért hogy ha 2kb/s a sebesség akkor is menjen a vidi, csak éppen 4 képkockából álljon. bazz!!!<#ijedt> ez meg mi? baszom egy 720p-s vidit ha 720p-ben akarok nézni, valszeg inkább megéri várnom kis buffert, mint hogy 320p-be menjen 4percen keresztül...<#wilting> de lényegtelen ez van.

arty
OFF

hogy az MS hulladéka, amivel ismét webes monopoliumra tör (talán emlékszel még az Internet Explorer 5-6 korszakra, amikor az oldalakat ezekre irták és minden más szabványos böngészõben szarul jelentek meg). ha a silverlight általánossá válik, hogyan nézed meg az adott oldalakat pl a telefonoddal? a netbookoddal? stb?

Forza.

DarkSector
mi a baj a silverlight-al? én 1x tettem fel mint a flash-t, és azóta megy rendessen.

arty
gamestar silverlightot használ <#eljen>

legalja magyar oldalnak a legalja teknolodzsi ... nincs az az isten, h feltegyem.

Forza.

DarkSector
jah nem arra gondoltam, hanem a nagy bölcsességek, amit a jobbra lévõ srác mond néha. 😊

Shep
Hát abban a korban is tudtam már beszélni és addigra az ö-zésrõl is leszoktam, nem volt könnyû de sikerült 😊

DarkSector
jah iszonyatdurva. 😊
lehet mi is ien hüléyk voltunk ebben a korban . ettõl független jót akar mondani, hogy a grafika, ne menjen a tartalom róvására, csak enyhén lámpalázas a gyerek, a jobboldali, meg egy tudósnak képzeli magát vagy mi.
röhögtem mikor irta hogy a crysis 1 valójáben nemis egy snassz üres bim-bum játék, mert kurvanehéz fokon neki a fûben kellett várnia, ez kurvanagy télleg 😊

DarkSector
hát 11:"2-tõl halgasd, megy a crysis 2 és közbe mesél matteo, és õ mondja ezt a story-t egy példaként. 😊

morvaigaben
Mit vársz?...GameStar...<#idiota>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Shep
Ki ez a két kis hülyegyerek, össze vissza beszélnek hülyeségeket már ha a sok ö-zést lehet beszédnek nevezni.

grebber
Nyílvesszõs téma??

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ezt bazzeg nézzétek már meg 11:22-tõl és 42:30-tól .... <#taps>
Crysis 1 és 2-rõl beszélnek.

AMIKOR a Crysis 2 tesztben az elsõ idõpontnál beszél a gyerek, nah ott a frankó. kb ez a véleményem nekemis errõl.
meg a nyílvesszõs téma is odabasz, amit mesél. 😊

KATT 41.adásra.

darkerlomy
kiszámoltam : még 202 nap a megjelenésig ^^ remélem márciusban már tényleg kiadják nem tudok többet várni 😄

DarkSector
tudtommal ps3 az támogat 3d-s tévénél 3d megjelenítést, a pc-meg alapon ...hogy meik verziónál teszik elérhetõvé, az már megint más kérdés, mert oké hogy van 3d, de ez kb 2x annyi erõforrást igényel.

Prince23
darkerlomy
amúgy ez most 3D-s lesz de Xbox360-on is vagy ahhoz kell 3D tv vagy valami ja és gondolom szemüveg kell hozzá meg minden meg akkor ki "fog ugrálni a képbõl az emberke" mint a 3D s filmekben vagy mi? Valaki tud bõvebb információval szolgálni nekem?

Prince23
grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
valóban de nem is bassza a szemedet...😊

Hát az olyan 16:9 aminek szebb képe van mint a 4:3-as monitoromnak az 200K-nál kezdõdik. Mást meg nem érdemes. De ne OFF-oljunk !!

KILLER2
Van árnyéka az álcának, ezért is tartom kicsit egyenlõtlennek, hogy a gépemen ki kellett kapcsolnom az árnyékokat és így nehezebben szúrtam ki õket. Amúgy nem tudom, hogy te hogy vetted észre õket azonnal, nálam nagyon halványan látszanak csak, de csak a Wars-ban, a régi Crysisban sokkal könnyebb volt észrevenni. Aztán lehet, hogy csak nálam ilyen halványka valami miatt.

Töltsük le az internetet!

Magiszter
16:10-re is jó 😛

MerlinW
Még mindig 4:3-azol?😊

[merlinw.org]