3205
-
#159 Uccsó kettő nekem is:DDD -
Antrax #158 Ez volt mindig az álmom de sosem volt a boltba :D
-
#157 Nem tartom gyerekességnek a legózást. Olyan inkább, mint egy összeragasztós makett, vagy puzzle megspékelve a saját kreativitásoddal. -
#156 Uccsó nekem is megvan:) -
#155 még ezek is megvoltak:),aztán télleg kussolok:D
IMÁDDOOOOM:D -
az említett terepjáró,krokikkal:D imádtam:)
ez volt a villogó,vinnyogó,3fokozatos rakéta:)
a pneumatikus tengeralattjáro:)
hát az autómosós clasconicos vagy milyen benzinkutat nem találom:Daz volt ez elsö igazan komoly keszletem asszem.nah szal ezek biztos megvannak/voltak:)
azokat inkább nem linkelem amikre csorgattam a nyálam a dobozukban található mellékletekben.akkor itt ülnék éjfélig:D -
Antrax #153 örök gyerek ;) -
#152 +fav! Imádok legózni! :) -
#151 Te pedig majd milyen szívesen ülsz be újra a legókupac közepére játszani vele. :) -
#150 Azért szerencsés ember lehetett akinek a kezei alatt ilyen népszerű lett... Nincsenek anyagi gondjai:)) -
Borg #149 Nekem megvan :) Még mindig ittvan a szekrény tetején kiállítva.
Ezzel együtt:
Amúgy rengeteg legom van, de ezen a kettőn kívül mind ömlesztve :) 1-2 év múlva majd a lányom talán értékeli már. -
#148 júúúj dejó hogy niytottál ennek egy topikot ^^
nagyon imádtam/imádom még ost is bár jóval ritkábban, de én még ma is szoktam néha játszani ezzel a fantasztikus és kreatív játékkal ^^ (Y) -
Antrax #147 jaja :D
én is leginkább magamtól szerettem összerakni egyéb dolgokat belőle, de sosem bírtam ki hogy ne építsem egyszer meg amit megvettem, de utána meg fájt a szívem szétszedni :D -
#146 És eladod? :) -
#145 Olyan készleteket kéne árulni, amiben nincsen papír, csak sokféle cucc, és akkor nem fájna a szívem hogy összerakjam:D -
#144 Nekem is pont ez van meg :) -
CéZé #143 http://www.bricklink.com/storeList.asp
A malug fórumon pedig mindig vannak rendelések. -
Antrax #142 Nekem egy ilyen porosodik a fürdőszóbában a polcon (ha már kalózos téma) -
#141 pl. legóemberekhez méretarányos repülőgéphordozó -
Zsolcz #140 nem tudok képet felrakni mert max 20 Kbyte lehet:( -
#139 Nincs korhatárhoz kötve, mint ahogy sok más játék sem. Egy csomó legóklub van, ahova felnőtt emberek járnak, és olyanokat építenek, hogy kiállításokra hordják mutogatni. Az alább általam linkelt oldalon vannak ilyen jellegű képek is. -
Antrax #138 én eddig tök cikinek tartottam hogy én legozok, és rajta van a "korhatár" de úgy látom nem csak én szeretem -
#137 ui: a két hajó csatájából,volt hogy a kalózok győztek,mert többen voltak:):)(nálam legalábbis) -
#136 jaj,az alsó kép heylére ez ment volna:)
-
#135 neeeeeeeeeeeeeee,nekem add,a hajók tök jót tudnának csatázni:)
VS
-
Antrax #134 kb 300 000 Ft értékű legóm van, imádom... -
#133 ezt is de szerettem volna! :|
mondjuk az egész vonat témából össz-vissz "csak" ez van meg:
-
#132 vatera.hu-n vanank meghírdetve,én régebben onna nrendeltem 4 db lego (kalóz) csónakot. -
#131 Add el nekem, megveszem! :) -
#130 még ma is megvan, egy két kivétellel minden elemével :] -
#129 Miért a múlt idő? Én még olykor mostanában is leülök a legókupac közepébe. :D -
#128 Egy legjobb és legnagyobb saját legoépítmények feltöltőcskés gyűjtőhelye: http://www.brickshelf.com -
Zsolcz #127 Én a star wars-os legokat kedveltem -
#126 Srácok nem tudtok olyan oldalt vagy vagy egy linket adni ahonnan esetleg lehetne lego figurákat rendelni?Láttam itt egy linket és néhány igazán megtetszett :D -
#125 ez is álom maradt:(
-
#124 Nekem nem volt nagy kalózhajóm, pedig szerettem volna. -
#123 mákos!!!! én csak a kisebbet kaptam :P
-
#122 fav topik :) -
#121 Hát ha tetszik a legós társadalomnak, akkor igen, légyszi!:)
kösz -
#120 hát nem lettem okosabb,de köszi:D és grat
ez is megvolt:p