3205
-
#239 Ezüst Nyíl? :)
Nekem megvan :D
Pár éve hobbiből rakosgattam pár legót -
Borg #238 Amúgy nem olyan nagy szám. Mármint persze, az egyik legjobb technik autó, de nem túl jól működik. A kormányműve nehézkes, nem igazán lehet kormányozni a fenti, meg a belső kormánnyal se. Ezenkívül a differenciálművek meg a hajtáslánc is könnyen megszorul, mert annyi helyen van illesztve, és akkor alig tolható sebességben.
Szóval "játszani" nem lehetett túl jól vele. Afféle vitrintéma.
Ehhez képest a fekete pneumatikus markolós teherautó tökélets technkailag. Bármikor használható minden rajta. (csak elem nincs benne már...) -
#237 áhh, ezt egyik karácsonyra kaptam, de örültem neki
az egész sorozata tetszett -
#236 mind2 megvan:) -
Lyan Kyj #235 NEKEM IS:DDDD
Ez pedig a második, és onnantől kezdtem gyűjteni a bennszülöttes, kalózos témát:)
Amúgy:
Pirate Set Database -
#234 a rakétát a hátán azt használtam (pl: kilőni a szemem) amúgy igazad van
system(L) -
#233 A "nagy fekete technic autóért" szerintem bárki az anyját is eladta volna :D
Rugós felfüggesztés, belső kormánykerékkel irányítható, kihajtható lámpák, sebváltó, nyitható csomitartó, mi kell még? :D -
Borg #232 Na megvan, ez volt a legelső :)
-
Antrax #231 ebbe belefájdul a fejem :S -
Lyan Kyj #230 Nekem megvolt, szoftverében volt pár alap téma, de semmi nagy dolog. A kamera jól jött hozzá, de egy másik videószerkesztő szoftverrel jobbakat lehetett csinálni.
Rock Raidersre emlékeztek?
Nagyon hangulatos volt, de itthon pár készletet nem lehetett beszerezni.
Kedvencem belőle (lézerlámpa!:D) :
Gyakorlatilag az összes témát kedveltem, egytől-egyig gyűjtöttem őket:) -
Antrax #229 Az ilyen robotos témákkal az a baj hogy az alkatrészei nem igen felhasználhatóak máshoz, mert elég sok része kifejezetten ehhez készült. -
#228 -
#227 uhh, ez fent van valahol a padláson:
-
#226 Studio részt keresd a listából -
#225 valaki esteleg rendelkezik/rendelkezett azzal a bizonyos film stúdióval? az milyen lehetett? -
#224 -
Borg #223 ?? -
#222 Mennyi szép emlék. Én amiket legjobban szerettem (szeretek)
Technic:
Big Foot
Targonca
Exkavátor (pneumatikus!)
Sima Lego:
Vár titkos alagúttal
Kalózhajó
Tűzoltó állomás (kb. 3 vagy 4 évesen kaptam az elsők közt)
Mentőhelikopter (két rotoros, villogóval, szirénával)
Kétféle kukásautó (#87 az egyik, még németben kaptam)
plusz még a 77 kisebb dolog, amik mentek a darálóba, hogy custom dolgokat csináljak belőle (vadászrepcsi és forgórotorosos helikopter volt a kedvenc, plusz a kétrotoros Balukapitányszerű repcsi) -
#221 Alsó képen lefog csúszni a kocsi első kereke:D Nincs rajta szürke pöcök:D -
Antrax #220 szerintem ez az űrhajó nincs akinek ne tetszett volna akkoriban :D -
#219 az alsó kamionról fent van az összerakásu útmutató, Technic Advanced 1-es szekció! -
Borg #218 Első technik legóm :)
-
#217 ahh de szerettem énis :DD
nekem is volt egy csomó oylan (főleg autók) amiket nagyon szerettem volna...de kibaszott drágák voltak
pl ez volt nagyon durvás,pedig 95ös :|||
ja meg ez volt még amiért ölni tudtam volna:D
-
Antrax #216 A kamion amire mindig vágytam :D
régen ez nekem olyan szépnek tűnt mint most ez :D
-
#215 Nekem ez a vonat nagyon sokáig tetszett, de sose kaptam ilyet :( -
#214 Mit szólnátok egy lego építő versenyhez?:D Megvan hogy milyen elemeket lehet használni és mit kell építeni. na? na?:D -
#213 huh a hajó volt még benne nagyon zsír cucc -
Borg #212 Innen pl minden második megvan :)
Az egyik kedvencem volt:
-
Borg #211 Ezt a 2 hsz-t nem is én irtam... -
CéZé #210 Az egyik hsz az enyém :) -
Antrax #209 Isten vagy :D THX -
Borg #208 Itt -
#207 Havernak, nagyon prő! -
#206 whááá, ilyen nekem is volt, tényleg úszott a vízen, viszont arra nem jöttem rá, hogy a végében mi a túróért volt egy bazinagy súly. -
#205 itt próbálkozz, csomó mindent megtaláltam már! :D és az összerakási útmutatók is fent vannak :O most vettem észre -
#204 a lego racers 2 osztott képernyőn.. ütős -
#203 LEGOLOL -
Antrax #202 Régebbi legókról hol találtok képeket? Keresem azt a bizonyos kamiont de sehol sem találom :S -
#201 a repülő az 90'-es, az autó meg 92'-es
ezt is szerettem, ez meg 91'-es
-
Antrax #200 gépen sosem lesz olyan jó a lego ;)