3205
-
Borg #279 Űrkompot építettem a TNG-ből. Aztán persze mindig azt csináltam vele mint a sorozatban, vagyis a.) lezuhantak egy bolygóra, szarrátörtek b.) harcoltak másik űrhajóval, szarrátörtek. Aztán újra az elejétől :DD -
Lyan Kyj #278 Én szívesebben építgetek ilyen apró elemekből, mint ami ebben volt.
És az OCTAN felirat megszállotja voltam:) -
#277 Uhhh... Mennyit legoztam anó tacskó koromba :)
+fav
Azért ilyeneket építenék most is szívesen :P -
#276 bazzz :DD gondolom kép nincs, pedig kíváncsi lettem volna rá :D -
#275 megvan:):) -
#274 én anno megépítettem a Balu kapitány repcsijét :D -
Borg #273 Jobboldali :P
Mekkora királyság volt anno. Pedig volt kicsi és nagy villanyvasutam is, de ebben ezerszer több fantázia volt. Mit görcsöltem hogy több sínt, váltókat, meg ilyeneket szerezzek hozzá :) (meg összeépítettem technik motorral, és ment a vonat :)) -
#272 sorry elrontottam:(
-
#271 Egyáltalán nem olyan vészes mint amilyennek látszik, csak inkább specifikus darabok, mint anno a kalózhajók teste volt. Végre egy normális méretű repcsi. -
#270 Kié a másik?:D -
#269 nyitható motorháztető!
farmocis:D -
#268 Robin Hood,Robin Hood salalala lala lala lala (Tüzes Íjászból)
-
barom #267 Szintén így vagyok ezzel :D -
#266 mikor kicsi voltam, akkor mindíg olyan illúzió rombolóak voltak a katalógusok számomra! :D tök jól beállított képek voltak, nagy városok meg miegymás, nekem meg volt mondjuk 15 ilyen négyzetem :| bár elvoltam ígyis az tény -
#265 Én egyszer amerikában élő rokontól kaptam ilyen Lego-szerű valamit. A teteje és az alja még nagyjából illeszkedett is, viszont az oldalmagassága egy egységnyi kockának más volt, mint az origi Legonak. Egy alap legó kocka ha jól tudom 5x5x5 mm, plusz a tetején a kis bütyök. Annak a valaminek a magassága meg inch alapú volt, tehát rohadt sokat kellett egymásra pakolni, hogy valahol ugyanolyan magasak legyenek. -
#264 lol:D -
#263 Értem -
Lyan Kyj #262 Egyik karácsonyra kaptuk, amint kibontottuk, tesóm a túlpörgésgátló (vagymi:P) nélkül beindította a szálakat világító motort, és kisült:)
-
Borg #261 Én mindig ezeket a platformokat kerestem, amik a képen jobbra vannak :)
Később voltak városos, utcás alapúak, meg parkos stb. Csak az űrhajósok nincsenek meg. -
#260 Egyébként 2300 elemből áll, és 3 autót lehet belőle építeni :D -
#259 meg van
meg egy űrhajó szállító kamion is még régről, de nem találok képet most -
Borg #258 Ezeken a fajta kerekeken még nem volt. Csak a későbbi technik kerekek belseje hengeres. Ezeknek még ilyen csillag alakú, ami rászorul magától a tengelyre. -
#257 na jó, de a külseje szinte egyben van
#252 ezt én a meglévő elemeimből építettem meg (vagyis hasonlított) -
#256 Pneumatikussal akkor volt gáz, ha jött hülyeszomszéd, vagy unokatesó, és elkezdte üresben pumpálni, vagy túlfújta, és lenyomta a tömlőt a pumpáról. Vagy kurvanagy kézügyesség kellett hozzá, hogy egy nehezen hozzáférhető helyen visszanyomd a pumpára, vagy szedhetted szét az egészet :D -
DJviolin #255 Jújj ez nekem is megvan. :) -
#254 Nekem vannak ilyen bukóim
szarok-.-
:D
-
Lyan Kyj #253 ó, én később ilyenekre cserélgettem a duplikált készleteimet:) -
#252 Na ezzel játszottam Armaggeddonost:D
-
CéZé #251 http://www.youtube.com/watch?v=_9KleCswrGk
http://www.youtube.com/watch?v=ORcytA4BVjQ
http://www.youtube.com/watch?v=gFlA5J7UKtc -
#250 Ha milliárdos leszek és marad sok időm összegyűjtöm MINDET, építtetek nekik egy külön épületet, és nyitok egy Lego Landet. -
#249 World City kategória, alulról a harmadik sor jobbra, keresd meg a ">" jelet a repcsinél, meglátod mégsem olyan pár darabka! :D -
CseNo #248 Jó ez a topik :) Régen én is sokat legoztam. Nemrégen összeraktam az összeset, és el vannak rakva egy dobozban, persze nem messzire :D A pneumatikus erdei traktorral még ma is elszórakozok :P -
Lyan Kyj #247 Sztem inkább keríts egy régebbi darabot, nézd meg ezen a szárnyakat meg a testet, hatalmas darabokból áll. Az új dizájnos legókban nem szabad gondolkodni. -
barom #246 Anyám, hát ennyire öreg lennék?
Ezt rengetegszer kiraktam nagyon kicsin. Öreg motorosok talán emlékeznek még, ezek az űrhajós sisak nagyon törékenyek voltak. Az alja szinte az összesnek eltört :(
Utánna jöttek be a masszív, kisebb látotérrel rendelkező sisakok.
Ezt meg ha nagyon keresném a nem kis gyűlyteményben, megtalálnám idehaza :)
http://www.hccamsterdam.nl/brickfactory/scans/00000/03602/001.jpg
Ezek meg mindig furcsán illeszkedtek a "modern" standard legóhoz. Azoknak ugye más lukuk volt :D -
#245 jónak jól néz ki, csak ez pár elemes kategória már:\ -
Antrax #244 de az egész repülő olyan 1 db szinte :S -
#243 Szokott ilyenkor ott lenni ilyen kis leszorító... Mindegy, csak unatkoztam. Bocs:C
:) -
#242 ez kell, valamiért megtetszett! :D
-
Antrax #241 én egy legóval sosem tudtam játszani nekem mindig addig tartott még összeraktam 2 nap gyönyörködés benne, és építettem az újat... -
#240 jaja,tőlük én csak az alap5 emberkét kaptam meg pár cuccal.de amikor Armageddonost játszottam ez a z5 volt a fúrócsapat+űrsiklófellövő-ből löttem fel őket űrhajóval(nehezen fértek bele 5-en:)