3205
-
#79 Nem ötperc volt összerkani
(nézőtér):D -
#78 loál :)
tényleg, nincs olyan lista vagy oldal, ahol az összes megjelent legó kiadásról vannak fényképek? -
#77 Én a legózást ezzel fejesztem be.
-
#76 és ennek a tőkesűlyát dobáltuk :)
-
#75 erre meg emlékszem hogy húsvétra kaptam :)
-
#74 ezt de szerettem, Black Falcon
ha forgattuk a fogaskerekes részt a tetején, akkor forogtak a légcsavarok, ha meg a mögötte lévő kis fekete pöcköt tekertük, akkor a kerekeket lehetett fel / le húzni, és ezzel együtt a szárnyon a kis lapok is állítódtak ekkor szép nagy darab egy gép -
#73 ez hány elemes? -
#72 XD -
#71 Haramdik: baaszmeeg:D
Legolandos fílingje van:) -
#70 -
#69 Én is imádtam legózni...
-
#68 Ez se semmi -
#67 hú a 722 összes,mind1ik darabkával de kéneeeeeeeeeeee :( -
#66 és hol van KATA? . késik :] -
gyuri12 #65 ez valóban jól néz ki:) -
#64 nincs gépre valami olyan progi amivel tudok lego cuccokat építeni?(csak hogy jó kocka legyek) -
#63 hú ez milyen dögös :)
-
#62 ez megvan:
ezt szeretnem volna régen:
-
#61 Vannak újak is jók
http://www.youtube.com/watch?v=agnpJVsn_oE -
#60 aprón láttam legós hiredtést.. -
#59 áááá ez tetszik!:D THX -
#58 aztán már 20 fölött megvettem a BlackTronból pár készletet, mert tetszett
ezek uv alatt világítanak
pl.
-
#57 régen nagyon imádtam legozni volt egy egész nagy doboz legom.volt minden félém de a legjobban a helikopteremet szerttem legobol.Most már sajnos nincs időm rá:((( -
#56 és 912 motorral
-
#55 megvolt: 544 vagy inkább az 555? igen, inkább az 555
ami nincs itt: 20-as
jee, 722
mennyire szerettem volna a 744-est...
-
gyuri12 #54 mennyibe fájna ez? -
#53 én 20 felett voltam, mikor megkaptam szülinapra :D
nagyon jó móka, adnak hozzá egy teherautó instrukciót, neten meg letölthető (volt) egy sportkocsi... -
gyuri12 #52 11 évesen ilyenről álmodtam:) -
#51 itt van sok sok készletről doboz scan! csomó kedvenc készletem megtaláltam! [nosztalgiáz'] -
#50 nekem a nagy kincsem egy Lego Silver Champion:
1200 körüli elemszám, 2-3 óra összerakási idő. -
#49 A vidámparkot megnéztem volna:D -
#48 kell egy kistesó :)
öcsém 5,5 évvel fiatalabb, ergo bőven elvoltunk még, amikor én voltam 16 -
#47 Rengeteget legóztunk tesómmal, mostanában nem kerül rá sor év számra :(
Volt jópár dolog, de amire a legbüszkébb voltam, az a technics helikopter, sok sok elemből. Még jópár technics volt, meg persze sima, a legtöbbből persze csak egyszer készült el az eredeti dolog.
Később lettek hozzá elektromos dolgok, motorok, stb, mindennek a csúcsa. Remek vidámparkot építettem belőle, ringispil mindenféle áttétellel. De csináltam rajzgépet is, két kapcsolóval azért nehéz rajzolni :O
Meg persze robotkezet, stb.
A mostaniak, ahogy elnéztem olyanok, hogy nehéz őket mássá kombinálni.. -
Lyan Kyj #46 Sztem nem az ár magasságával van gond, hanem a tartalommal, amit azért az árért akkor kaptál és amit most kapsz:
A régi készletekben sok, apró, hasonló elem volt, most áttértek a "valóságosabb", de nagyobb elemekre, amik ráadásul teljesen különbözőek, a készletek nagy része egyedi elemekkel van tele - nehéz egymással összeépíteni őket, mert nem illenek oda.
Pár éve nyilatkozták is, hogy inkább visszatérnének a vödrös, alap elemes legók felé (azokat veszik rendesen), de nem történt semmi. -
#45 am tudtok jó magyar oldalt ahol legók vannak? -
#44 én csinálta, egy-két fotót, simán, analóg géppel
majd felteszem -
#43 nézegettem az árakat, annyira nem is vészes -
F1re #42 nekem volt amikor vonat volt az álmom :D aztan az a vonalkodos genyo azt meg is kaptam emlekszem anno 35 rongy volt :D
amugy iet is kurvara akartam
-
#41 dehogy van voltam vagy 10 éves :DSA:DSA:
vagy idősebb, nemtom, de olyan rég volt h még digifényképezőgépek se voltak igazán:D -
F1re #40 igy van :) woww nem tudtam bazze regen annyira áá :D amugy is szerettem epiteni meg mindne csak technic legot toltam 5 eves mar diferencia muvet meg oszkerek hajtast csinaltam :D aztan váltot meg mittom en szorakoztam minden szarral volt annyi legom :D de mar a padlason vannak pedig meg mindig legoznek telleg igy 16 evesen :D ha lenne olyna midstormom tuti legoznek mert van 2 dinamos lego motorom amit ugy ertek hogy sima motorkent is muxik meg dinamo kent is ha a 2ot osszekotod akkor lehet mozgatni 1mast :) meg 3 sima motorom meg minden szarom :D izevel hulyultem meg aaaaa pneumatikus szarokkal meg meg meg volt ien vonalkod leolvasos genyom :D az kb a midstorm elodje lehetett