104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
valahol talán olyan van hogy a média hányadik helyre várja a csapatot, ott pontos szám szerepel, de az nem elvárás, csak tipp -
Zsil #78671 köszi' ezt értem :) azt hittem valahol egész pontosan fogalmaz" -
ilyennel találkozott már valaki??:O ez azt jelenti hogy 26évesen visszavonult mert azt nemár:S egy jó csatárral kevesebb a válogatottban és az nekem nemjó:S -
"title challenge" -végig szorosan az első hely körül legyél,ha a végén 2. vagy akár 3. leszel,de kevés pontkülönbséggel,akkor no para
"continental qualification" -bajnokságtól függ,de ezt nem kell részletezni(minimum EL hely)
"top half finish" -ha 16 csapatos a bajnokság,akkor minimum 8. helyre várnak,ha 20 akkor 10. stb stb....
"mid table finish" -16 csapatos bajnokságnál olyan 8.-12. hely között
-
Zsil #78668 Sziasztok' hol tudom megnézni h a vezetöség pontosan hanyadik helyre vár.....ugyértem olvastam itt h 2.körbe kell eljutnod bl-ben...stb....eddig én csak azzal találkoztam h tabella középsö része,,bajnoki cim elérése.....szoval csak igy kb-ra...érdekelne h pontosan mik az elvarasok..
köszi -
Giulianova elleni bajnoki -
AC Perugia (1. Szezon) Italian Lega Pro 2/B
„Most meghódítom Olaszországot”. Ez a gondolat motoszkált a fejemben, amikor a közép – olasz kisváros felé vettem az irányt, hogy a csúcsra röpítsem Umbria tartomány székhelyének csapatát az AC Perugiát. A szebb napokat is megélt csapat jelenleg az Olasz negyed osztályig zuhant a nem megfelelő irányítás hatására, pedig az egyesület 1997 – 2005ig a legmagasabb osztályban is vitézkedett, de azóta semmi pozitívum nem történt ezzel a csapattal. A ’70es években a „Griffo” (Ahogy errefelé becézik az emberek) még ezüstérmet is szerzett a Serie A porondján.
Igazolások:
Főként ingyenes (Szabadon igazolható) játékosokra számítottam, találtam is elég sokat, van aki kulcs emberré lett, valaki a szezon végén távozott. Akiket kiemelnék: Ayub Daud (17 gól 9 assist a ligában), Bal Támadó középpályásként játszott 40 meccsen, A belső védő párosom: Bergmann Balázs és Cséke György parádésan szerepeltek Magnaval (a kapusommal kiegészülve) a ligában mindössze 26szor rezgették meg az ellenfelek a hálónkat. Clemente, Anderson Costa, (a livornoból kölcsönbe érkezett) Dionisi összesen 76szor mattolták az ellenfél védelmét és zárták a támadásainkat góllal. Siston és Maamar valamint Daud és Margarita remekül osztogattak. Sajnos igencsak túl költekeztem magam, de erről majd később. Összesen 14en csatlakoztak egész évben a csapathoz. És 15en távoztak. Tehát mondhatni, hogy átalakítottam mindent pincétől a padlásig. Volt aki nyáron jött és télen már el is küldtem.
Kupák:
Coppa Italia Lega Pro sorozatot nem vettem olyan nagyon komolyan a vezetőség elvárása a második körig való eljutás volt. Ott az egy osztállyal feljebb szereplő Monza csapata megállított minket.
Az olasz kupában nem indult a csapat: Amit egyébként a Juventus nyert meg a Palermo ellen 1 – 0 arányban.
Bajnokság:
Mint ahogy azt a Tabella megmutatja a bajnokság igencsak szorosra sikeredett. Így alakult, hogy a 33 fordulóban 22 pont előnnyel bajnok lett a csapat :D
A egyesületnek financiális problémái vannak. Sajnos későn vettem észre h 3000 fonttal túlléptem a heti fizu keretet, így igazolni a következő szezonban nem adtam pénzt, sőt csökkentenem kellett a fizetési keretet 4000 fonttal hetente, ez azt jelentette, hogy el kellett küldenem 4 – 5 kulcs játékosomat, hogy jobbakat tudja igazolni.
A következő szezon beharangozóján azt írták h osztály különbség van köztem és a liga (harmadosztály) többi csapata közt így bajnoki címet ígértem.
Őrült meccs:
A Giulianova elleni bajnoki igencsak parázs meccsé vált. A bajnokság 8. forulójában.
A következő szezonban célom egyértelműen a feljutás.
-
karajjj #78665 eredeti? -
peti1100 #78664 köszöntem :) -
finnman #78663 Sziasztok. lenne egy "kis" problémám :D elinditom a játékot és még a kezelőfelületig se jutok el és kilép a játékból ? mi lehet a probléma ? valakinél volt ez valamikor ? -
Nem egy nagy csapat, de nekem már ez is épp megfelelő eredmény, kezdésnek. -
Nyár eleje óta olvasom a fórumot, néha be is nyögök egy-két semmitmondó hsz-t, de most egy kérdésem lenne. 11-gyel tolom (elég kezdő vagyok, ez az első FM, amivel komolyabban foglalkozom - lement az előszezon DVSC-vel -), felraktam hozzá a legfrissebb patch-ot. Az lenne a kérdés, hogy bug-féle a játékban, vagy szokjak hozzá, hogy minden meccsen 2313213 sérültem van. Később majd megpróbálkozom a beszámolóval, bár elég balfasz leszek, ne várjatok túl nagy eredményeket. Előre is köszi. -
nem,csak ha újrarakod a játékot -
peti1100 #78659 Sziasztok! Ha feltettem egy patch-et azt valahogy tudom törölni??? Előre is köszönöm a választ! -
Almería - 2014/2015
Harmadik évünk volt ez a spanyol bajnokság élvonalában. Látva az előző éveket, idén sem számítottam arra, hogy a két nagy dolgát megnehezítjük, neadjisten beleszólunk a bajnoki cím sorsába, sőt, a vezetőségnek csak egy EL-t érő helyezést ígértem. Az igazolásokkal nem volt túl nagy mellényúlásom, de természetesen nem mindenki vált be, illetve volt aki egyszerűen nem tudott bekerülni a kezdőbe. Ilyen volt Guarin, Leandro, Bayal illetve Grenier, de a szezon második felében Gámezt is kiszorította a 31 éves Rivas a kezdőből. A 15. fordulóig nagyon jól ment a szekér, simán tartottuk a lépést a Reallal meg a Barcaval, de míg nekünk elkezdtek becsúszni kínos döntetlenek a kiesőjelöltek ellen, addig a két nagy rommá verte őket. A 3. helyet viszont stabilan tartottuk, a 36. forduló után viszont az volt a szitu, hogy ha az elmaradt meccsünket hozzuk a Granada ellen, akkor 1 körrel a vége előtt vezetjük a bajnokságot. Meg is történt, az utolsó fordulónak úgy mentünk neki, hogy verni kell az Atletico Madridot, és bajnokok vagyunk. Nyögvenyelős meccs volt, és már-már lemondtam a bajnoki címről, amikor a csereként beállt Granero a 90. percben egy hanyag átemeléssel úgy jó 18-20 méterről megszerezte a győzelmet jelentő gólt, amivel a tabella élén fejeztük be a pontvadászatot. Amint az látszik, pontegyenlőség volt a Reallal, de mivel egymás elleni eredmények tekintetében (2-0, 0-1) jobbak voltunk, így mi vittük az aranyat. Idén inkább csapatként voltunk erősek, mintsem egyénileg, és ez látszik is a statokon.
Amivel az elmúlt két évben szenvedtünk, az a Spanyol Kupa volt, mivel januárban mindkétszer kiestünk a sorozatból. A szezonnak úgy indultam neki, hogy ha mást nem is, de a kupát azt meg kell nyerni, így nem cécóztam, az aktuális legerősebb kezdő játszott minden meccsen. Nem mondanám sétagaloppnak a döntőig vezető utat, illetve a Valencia elleni finálé sem volt egyszerű. Rochina ezen a meccsen lőtte meg 100. gólját az Almería mezében, egy kupát ért a találat.
Ja igen. A szezon elején leesett egy Európai Szuperkupa győzelem is, így május végén már három trófea díszelgett a vitrinben.
A szezonnak viszont még nem volt vége, ugyanis alig 3 nappal a Valencia elleni kupadöntő után a csapat félrészegen kellett játsszon a Manchester United ellen. A tavalyi 3. hely a bajnokságban feljogosított arra, hogy a BL-ben induljunk, és a csoportkörben megint belenyúltunk a tutiba, ugyanis a Lech Poznan mellé megkaptuk a Milant meg a Mu-t is. A Lech persze nem volt tényező, jól jött a 6 pont amit ellenük szereztünk, mert a két nagy ellen összesen 3 pontot szedtünk össze. Kétszer ikszeltünk a Milannal, egyszer a MU-val, és az utolsó csoportmeccsen sima 4-0-ás vereséget szenvedtünk az angoloktól. Végül a 2. helyen végeztünk, megelőzve az olaszokat, de 7 ponttal kevesebbet gyűjtve az angoloknál.
Fortuna ezután kegyes volt hozzánk, a nehéz csoportkör után vállalható ellenfeleket kaptunk az egyenes kieséses szakaszban. Így bejutottunk a döntőbe, ahol megkaptuk a Manchestert játszópajtásnak.
Nos, még a Valencia elleni siker örömmámorában úszva nem tudtunk mit kezdeni Nanival, aki kétszer mattolta Enyeamat, ráadásul nem is gyenge gólokkal, viszont az angolok védelme nem tudott mit kezdeni a Bressan - Canales - Seleznyov - Rochina kvartettel, így hiába volt Marcano hülyesége (1 perc alatt két szabálytalanság, két sárga), megvertük a Manchestert Lisszabonban. Seleznyov a BL gólkirálya is lett úgy mellékesen.
Annak ellenére, hogy csapatként muzsikáltunk igazán jól idén, volt néhány húzóember a gárdában. Bressan a jobb oldalon jobban irányított, mint Canales középen, bár rá sem lehet túl sok panaszom.
A csatársor idén is villogott, a már elég rendesen összeszokott Seleznyov - Rochina páros megmutatta, hogy kell vagdosni a gólokat.
Jövőre a cél megvédeni az idén megszerzett címeket, bár nem lesz könnyű, illetve behúzni a Klub VB-t. Nemsokára kezdődik a Copa America, amelyen Chilét irányítva veszek részt, és mint a világranglistát vezető ország válogatottja, valamint uralkodó világbajnokok, esélyesek vagyunk a győzelemre. Előtte lesz két barátságos meccsünk a brazilokkal, ott mutatkozok majd be, mint szövetségi kapitány. -
Hát ide kerültünk:
(a görög csapat közeli ismerős) -
Én most kaptam egy nagy pofont. Idegenbeli győzelem után nincs meg a béel:(
-
Galldavid #78655 Anzsival sikerült a 3. bajnoki cím, hatalmas csata volt. 1 ponttal nyertünk a katonacsapat előtt! Orosz kupa is meglett. eddig nyáron sikerült 2 bombaigazolás! Kolo Touré, Per Mertesacker. Még egy bombacsatárt és egy bak védőt akarok és végre igazi sztárcsapat leszünk. Többi Anzsis? :) -
mondjuk ez elég szar a játékban,hogy elérhetek én akármit egy adott csapatnál,ha következő szezon nem úgy indul,ahogy el van tervezve,akkor már rögtön insecure-ba megy az állapotom,és jönnek a cikkek,hogy rezeg a léc...azért nem hétköznapi eredmény volt az első évemben a feyenoordal az a 2. hely,aki ezt a valóságban is eltudná érni,annak az edzőnek jópár évre betonbiztos helye lenne! -
2. szezon is elindult,október elsején le mondtam,7 bajnoki után 2 győzelemmel,1 döntetlennel,4 vereséggel álltunk,BL-ben a 3. sel.körben a sporting 3-7-el elkalapált minket,EL playoff körében az Aston villa 0-3-al ejtett ki minket...igazolni nem tudtam,a távozók helyére az ifiből hoztam fel pléjákat,ami rossz húzásnak bizonyult....automatic reputationnel indultam,tehát semmi esélyem sincs valami jó klubhoz aláírni,így betöltöttem a dél koreai ligát,az decemberben aktiválódik,hátha ott találok klubot. -
geo91 #78652 Dynamo Drezda, 2011/2012, Bundesliga 2.
Nagyrészt cseréket és kiegészítő embereket igazoltam. Idén a szokásosnál nagyobb kerettel dolgoztam, de nem bántam meg, sok volt a kisebb-nagyobb sérülés, így mindig mindenkit tudtunk megfelelően pótolni.
A kupában jól szerepeltünk, a legjobb 16 között estünk csak ki, előtte pedig első osztályú csapatokat sikerült kiejteni.
A bajnokságot hatalmas csatában nyertük meg. A Frankfurt mindig ott volt a nyakunkon ill. fordítva. (Meccsek egyik és másik fele.) Játékosstatok, a számok kedvelőinek.
Irány a Bundesliga!
-
dgabor82 #78651 SCHALKE 04
Elkezdtem egy karriert kedvenc német csapatommal. Mivel átigazolásra egy fillért sem kaptam, és mellette a fizetési keret is teljesen ki volt használva, erősítenem nem nagyon kellett, de azért sikerült pár új arcot hozni.
A legnagyobb sikerem kétségkívül az, hogy hosszabbítottam szinte minden alapemberemmel, illetve a stábot is szinte teljesen kicseréltem.
Metzelder és Uchida eladásával (mindketten sokat kerestek) egy kis pénzhez jutottam, így sikerült Arne Friedrich, Kevin-Stuhr Ellegaard és Andreas Hinkel személyében ingyen igazolni, illetve a Zvezdából leigazolnom Darko Lazovic-ot.
A szezon jól indult, a kupában továbbjutottam az első körben, októberben a másodosztályú Aue sem jelenthet papíron akadályt.
Az Európa Ligában a Ried ellen bejutottam a csoportkörbe, ahol a Stoke - Rubin Kazan - Omonoia Nicosia triót kaptam.
A Bundesligából eddig 4 forduló ment le, 9 ponttal a 2. helyen állunk, az első meccsen pl. 7-0-ra gázoltuk a Leverkusent.
A bajnokságban mindenképpen BL-helyen szeretnék végezni, és a kupákban is addig jutni, ameddig csak lehet.
-
NastyHUN #78650 Ez volt a gond.
Nem voltak regisztrálva a Castilla-ba, azt ugyanis az assistant managerem intézte :(
Na majd innentől már én csinálom azt is, nem lehet ezekre rábízni szinte semmit.
Egy darabig a Team talk-ot is rábíztam az asszisztensre, de aztán a sztárok (CR7 főleg :) elkezdtek nyafogni, hogy nem foglalkozom velük, úgyhogy azt is vissza kellett vennem.
Pedig nyert a csapat folyamatosan 5-6-7 gólókat rúgtunk.
No mind1, köszi a tippeket, csak meglett mi az oka :) -
Teljesen rendben van, hogy a Catania 4. Anno többszörös BL győztes csapat volt nálam :) -
geo91 #78648 mondom :D
bajnokságban is megy a szekér, a frankfurt elleni fiaskót kivéve:
meccsek / tabella -
farferi #78647 ja, erre nem gondoltam
-
ne a játékost hibáztasd hogy egy unalmas meccset fel akart dobni...:D -
farferi #78645 Ja, és a hiper szuper asziszt menegerem azt mondja hogy milyen jól játszunk, miközben 2. osztályú csapat ellen döntetlenre állunk itthon. -
farferi #78644 Ilyet még nem láttam, de szerintem mások se nagyon.Liverpoolal nyomom, tehát nem kutyaütőkkel.Hátraadja a játékosom a kapusnak(Reina, nem egy balfasz) az meg vetődve előre fejeli mindez olyan 35 méterre a kapumtól.Az ellen csatára meg persze félpályáról beível az üres kapuba, -
Csapatkapitányunk tutira fogadott arra, hogy lesz öngól a mérkőzésen 
Ogbonna alkot... -
Én szinte mindig azt a dumát nyomom, mert másra nem nagyon reagálnak. Erre meg 1 vagy 2 ember figyel :)
Közben egy érdekesség, Ibra fizuja :)
-
geo91 #78641 újra munkába álltam. a német kupa első fordulójában szépen megleptük a gelsenkirchenieket. :) (amúgy nem tudom hogy ez bug e vagy sem, de sokkal erősebb csapatok ellen a meccs előtti nyugtatás és a hiszek bennetek duma 10-ből 8-szor bejön. alessandriával is így szereztünk nagy skalpokat már az első serie a-s évben és lettünk bronzérmesek.) -
Rudee #78640 Valószínőleg az illetők nincsenek nevezve a Castilla keretébe. -
akkor szerintem hagyd őket a csudimudiba :D ha 20 körül vannak és annyira sem fejlődtek hogy alaptagok legyenek egy castillában akkor sosem lesz belőlük senki... vagy játszasd őket a nagycsapatban vagy add el őket. -
hali bemásoltam a magyarítást a helyére elvileg de vmiért németül jelennek meg a posztok és az ország nevek:S vkinek ötlet?? 12.0.4es patch van fent -
NastyHUN #78637 Mindegyikük 20 év körül, vagy a fölött van. :(
Ezért is nem tudom játszatni őket folyamatosan, mert az U19-be már nem nevezhetőek.
Alapvetően az lenne a cél, hogy a csapatnál maradjanak (jó edzők, jó létesítmények) és ha lehet folyamatosan játszanak a Castilla-ban, ahol amúgy is kevés játékos van.
Ezért nem értem, hogy miért dobálja vissza őket :(
Azt hittem van vmi pipa amit nem pipáltam vagy vettem ki és ezért küldik vissza őket.
Az is fura, hogy minden Castilla meccs előtt rákérdez az asszisztens, hogy engedem e ezt a 4 tagot játszani a meccsen? Holott Castilla tagok, én küldtem át őket.
No mind1, ekkor rányomok, hogy igen engedélyezem, ilyenkor általában bekerülnek a kezdőbe vagy cserébe (de van hogy nem) és játszanak, majd meccs után, jön a belinkelt üzenet (lásd a képen) és visszaküldik őket :(
-
átveszed a castilla irányítását... viszont akkor le kell mondanod a nagyoktól mert a castilla egy másik csapat és nem utánpótláscsapatként van sajnos feltűntetve hanem mint fiókcsapat. amúgy a helyedben felhoznám azt a 4 tagot a nagyokhoz és letenném őket u19-be. mert asszem az létezik, mint utánpótlás csapat. és akkor ott játszhatnak vagy eldobod őket kölibe de akkor nem tudod felügyelni őket. -
Valaki egy jó mezcsomagot??! :D -
NastyHUN #78634 Igen, valóban elírtam. Nem a nagycsapatba teszi őket hanem a C-be, de ez nem változtat a tényen, hogy állandóan visszadobálja őket (és mindig csak ezt a négyet) holott a Castilla-ban épphogy csak megvan a kezdőcsapat, jól jönne nekik néhány plusz játékos, ráadásul én is azt szeretném, hogy ezek a játékosok játékban legyenek, mert később szeretném használni őket, ha eleget fejlődtek.
Ehhez viszont az kell, hogy folyamatosan játszanak !!!
valami 5let, hogy ne dobálja vissza őket ?
Egyáltalán lehet beleszólásom a Castilla összeállításába, vagy abba, hogy kik kerüljenek a csapathoz ? -
valamit félreírtál vagy a kép a rossz mert a Castillából nem a nagycsapathoz dobja a játékosokat hanem a Real C-be. és valószínűleg azért teszi ki őket a castillából mert nem hozzák a szintet.
és ha te a nagycsapatot vezeted, nem is engedhetsz olyan játékost a castillába játszatni aki a nagyok közt van regisztrálva ez a castillánál egyik szabály. viszont fordítva működik, tehát a castillából néhány tag játszhat a nagycsapatban.