A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• myl0
    AC Perugia (1. Szezon) Italian Lega Pro 2/B
    „Most meghódítom Olaszországot”. Ez a gondolat motoszkált a fejemben, amikor a közép – olasz kisváros felé vettem az irányt, hogy a csúcsra röpítsem Umbria tartomány székhelyének csapatát az AC Perugiát. A szebb napokat is megélt csapat jelenleg az Olasz negyed osztályig zuhant a nem megfelelő irányítás hatására, pedig az egyesület 1997 – 2005ig a legmagasabb osztályban is vitézkedett, de azóta semmi pozitívum nem történt ezzel a csapattal. A ’70es években a „Griffo” (Ahogy errefelé becézik az emberek) még ezüstérmet is szerzett a Serie A porondján.
    Igazolások:
    Főként ingyenes (Szabadon igazolható) játékosokra számítottam, találtam is elég sokat, van aki kulcs emberré lett, valaki a szezon végén távozott. Akiket kiemelnék: Ayub Daud (17 gól 9 assist a ligában), Bal Támadó középpályásként játszott 40 meccsen, A belső védő párosom: Bergmann Balázs és Cséke György parádésan szerepeltek Magnaval (a kapusommal kiegészülve) a ligában mindössze 26szor rezgették meg az ellenfelek a hálónkat. Clemente, Anderson Costa, (a livornoból kölcsönbe érkezett) Dionisi összesen 76szor mattolták az ellenfél védelmét és zárták a támadásainkat góllal. Siston és Maamar valamint Daud és Margarita remekül osztogattak. Sajnos igencsak túl költekeztem magam, de erről majd később. Összesen 14en csatlakoztak egész évben a csapathoz. És 15en távoztak. Tehát mondhatni, hogy átalakítottam mindent pincétől a padlásig. Volt aki nyáron jött és télen már el is küldtem.
    Kupák:
    Coppa Italia Lega Pro sorozatot nem vettem olyan nagyon komolyan a vezetőség elvárása a második körig való eljutás volt. Ott az egy osztállyal feljebb szereplő Monza csapata megállított minket.
    Az olasz kupában nem indult a csapat: Amit egyébként a Juventus nyert meg a Palermo ellen 1 – 0 arányban.
    Bajnokság:
    Mint ahogy azt a Tabella megmutatja a bajnokság igencsak szorosra sikeredett. Így alakult, hogy a 33 fordulóban 22 pont előnnyel bajnok lett a csapat :D
    A egyesületnek financiális problémái vannak. Sajnos későn vettem észre h 3000 fonttal túlléptem a heti fizu keretet, így igazolni a következő szezonban nem adtam pénzt, sőt csökkentenem kellett a fizetési keretet 4000 fonttal hetente, ez azt jelentette, hogy el kellett küldenem 4 – 5 kulcs játékosomat, hogy jobbakat tudja igazolni.
    A következő szezon beharangozóján azt írták h osztály különbség van köztem és a liga (harmadosztály) többi csapata közt így bajnoki címet ígértem.
    Őrült meccs:
    A Giulianova elleni bajnoki igencsak parázs meccsé vált. A bajnokság 8. forulójában.
    A következő szezonban célom egyértelműen a feljutás.