A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• dgabor82
    SCHALKE 04

Elkezdtem egy karriert kedvenc német csapatommal. Mivel átigazolásra egy fillért sem kaptam, és mellette a fizetési keret is teljesen ki volt használva, erősítenem nem nagyon kellett, de azért sikerült pár új arcot hozni.
    A legnagyobb sikerem kétségkívül az, hogy hosszabbítottam szinte minden alapemberemmel, illetve a stábot is szinte teljesen kicseréltem.
    Metzelder és Uchida eladásával (mindketten sokat kerestek) egy kis pénzhez jutottam, így sikerült Arne Friedrich, Kevin-Stuhr Ellegaard és Andreas Hinkel személyében ingyen igazolni, illetve a Zvezdából leigazolnom Darko Lazovic-ot.
    A szezon jól indult, a kupában továbbjutottam az első körben, októberben a másodosztályú Aue sem jelenthet papíron akadályt.
    Az Európa Ligában a Ried ellen bejutottam a csoportkörbe, ahol a Stoke - Rubin Kazan - Omonoia Nicosia triót kaptam.
    A Bundesligából eddig 4 forduló ment le, 9 ponttal a 2. helyen állunk, az első meccsen pl. 7-0-ra gázoltuk a Leverkusent.
    A bajnokságban mindenképpen BL-helyen szeretnék végezni, és a kupákban is addig jutni, ameddig csak lehet.