104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    ezért is szerettem a régebbi fm-eket :D egy jó taktika kb. mindenhol működőt max 2-3 jobb játékos elég volt hozzá, de nem is baj h az idei már nem ilyen.
  • Szycsu
    Ja, meg Uruguay-jal a Konföderációs kupát veretlenül, egy kapott góllal behúztuk (Cavani minimum 2 gól/meccs), Spanyolokat pontvesztés nélkül kijuttattam a VB-re, VB előtt otthagytam őket és Brazíliához átmentem, akikkel ugyancsak jó voltam, amíg újratelepítésnél el nem felejtettem lementeni a mentéseket :DDDDDD
  • Szycsu
    FM 11-gyel kezdtem, viszonylag még új vagyok benne. Abban volt BL győzelem Lille-el és MU-val is (Bajnoki címek és kupák mellett), 6 (3-3) év alatt. De ott a végén tényleg mindegy volt, hogy ki jött hozzánk, vagy mi kihez mentünk. 2-3 gólos győzelmek idegenben is. Hulk és Rooney harcolt egymással a gólkirályi címekért, Neymar csak azért nem, mert sokszor lerúgták.
  • Darthmushroom
    am céljaim:
    -Feyenoord még 1-2 bl győzelem (5 szezon letudva)
    -Lazio bl győzelem (1.szezon befejezve, elnök felbaszott 0 pénz 2.szezonra)
    -Derby minél britebb csapattal uralni angliát és persze bl győzelem (3 szezon letudva)
    -Wolfsburg bl győzelem, uralni a bajnokságot (igazolásokat lenyomtam)
    -Real Sosiedad átvenni a hatalmat a barca-real párostól (mentés már kész:D)
    -valami kisebb bajnokságot felemelni (horvát,szerb,görög,török,dán vagy hasonló)
    és egyik karrierbe valami nevesebb válogatottal vb/eb címet nyerni
  • Darthmushroom
    hát én 12be akárhányszor játszottam a MU-val 1-2 igazolással elég volt, h zsinórba nyerjük a kupákat. 13ba nem próbáltam még, de nem is tervezem. ha kezdenék is ilyesmi célt kéne kitűznöm h 50v100 kupát nyerjek mert am nem sok kihívás látnék benne.
  • szabii98
    12 nekem is nehezebb..13 meg még ennél is durvább
  • Szycsu
    Nekem is van egy rahedli tervem (FM 12), Mainz, Atletico, Fradi, Veszprém, Swindon, de még mindig a MU-val kínlódom.... Nem hagy nyugodni, hogy ennyire szarok vagyunk. 11-ben végigvertük a világot, most meg.. és semmivel nem gyengébb a keretem itt, csak egy Neymar-Hulk-Jádson trióval kevesebb, mint a 11-ben.
  • Darthmushroom
    az a baj h annyira nem köt le ez a mentés valami hiányzik, azért is akartam váltani. (bár így felváltva nyomtam feyenoord mentéssel) lehet igazolások után kicsit félre rakom. jó volna feyenoord-t is folytatni hisz még csak 1 bl győzelem jött össze, de hát még mindig terv a wolfsburg és most már egy real sociedad mentés is.
  • liverpool19
    2028-ban végre megkaptam az angol válogatott irányítását, és durva, de Hughes még 33 évesen is kezdő tud lenni, annyira gyenge támadókat generál Angliába a játék... sőt, kapus és DM sincs normális, a 36 éves Phil Jones is ott van a kezdőben. vicc.
  • szabii98
    tripla poszt powa.
    szóval akkor:
    tabella
    átigazolások
    coppa
  • szabii98
    aha, fail, nálam semmit nem tölt be. Nálatok?xDD
  • szabii98
    Derbyből nagy ugrás lenne.

más:

Lecce 2011-2012
    van valami databasem, ami vissza rakja a Leccét a Serie C/1 v Legapro/1-be, kinek hogyan tetszik. Nos, kezdtem velük, de annyira sima volt , hogy képet sem csináltam, értelem szerűen bajnokok lettünk.

2012-2013

Feljutott a csapat a Serie B-be, cél a 4. hely volt, amit sikeresen felülmúltam.
    [img=http://www.abload.de/thumb/tabellav5ude.png]

A 27. fordulóban vettük át a vezetést a Parmatól, és ettől kezdve ki sem engedtük a kezünkből azt. A bajnokságot a Piacenza ellen biztosítottuk be, 2 fordulóval a vége előtt.

Átigazolásaim:

Floyd Ayité és Yoann Andreu, ők voltak a legjobb igazolások, Júlio Sergió a Romától jött ugye, ingyen, Vinci és Callelo jó beugrók voltak. Florenzit a kicsikhez igazoltam, de a vége volt kezdő is.

A Copparól is ejtenék néhány szót.
    A Pescara ellen kezdtünk, egy sima 2-0 lett az eredmény, majd a Reggiana és az Udinese jött, az Udinese elleni meccs már nem érdekelt, a Reggiana meg még úgy sem :D xD

és végül, kis érdekesség: 1 kapusom volt végig, szerencsére nem sérült meg sosem.
    Legjobb időszakban 18-an voltak a felnőtt keretben, legrosszabban 12-en (úgy mentünk meccsre). Kicsit felelőtlen dolog volt, 1 meccset csatár nélkül játszottunk.
    Hát ennyi lenne, ez 1 vándor karriernek indult, így lassan el megyek innen, a szerződésem nem töltöm ki, talán még a bentmaradást megpróbálom a Serie Aban.
    sry ha hosszú lett xd
  • LasDen #87778
    álmőm? :D
  • Darthmushroom
    :D:D:D
    José vette át a helyet, helyére a realhoz ment benítez a chelseaből oda is jelentkeztem ők is kiröhögtek :D
  • szabii98
  • Darthmushroom
    Fergi zsinórba két bl győzelem után visszavonult, jelentkeztem az állásra, de nem nagyon akarnak engem :D
  • Szycsu
    Én meg felfüggesztem a MU-s mentésem, Lille ellen BL-ben csak két öngóllal tudtunk nyerni, bajnokságban meg egyenesen eldobom az agyam. Rendre 10-15 kapura lőtt lövésből jó, ha 1 beakad... kezdek egyet a fradival, azt hiszem.
  • Darthmushroom
    Derby 3. szezon
    csoda teljesítve :) az utolsó forduló előtt 5.helyen álltunk ugyanannyi ponttal mint a 3. MU és 4. Spurs, és fogadtuk a londoniakat, és a csapat megcsinálta így elcsíptük a bl selejtezőt érő 4. helyet, szezon nagy részében 5-6. hely környékén voltunk csak az addig remekelő pool kipukkadt így fentebb jöttünk. Graham megvédte gólkirályi címét, tavalyi 27 után idén 29 góllal lett gólkirály. drogba egyértelműen szezon igazolása ingyen, hughes meg még mindig fejlődik. képek:
    tabella
    utolsó bajnoki
    Graham
    bajnokik1
    bajnokik2
    Hughes
    Drogba
  • bakkerman
    egy kis fm2005,spanyol válogatott!
  • Zenszkij
    Én is kezdtem egy mentést a kolozsvári csapattal. A BL csoportkörben szerintetek kiket kaptam? Man City, Milan, Dortmund. Most őszintén noooormális Margit?
  • zyndar
    Szép napot!
    A végére értem az ötödik szezonnak az 1860 München kispadján, röviden összefoglalom az eddigieket.
    1. szezon
    2. szezon
    3. szezon

A negyedikben már sikerült igen nagyot dobbantani, bajnokságban 4. hely, német kupa győzelem és egy hihetetlen EL győzelem.

Nos, az ötödik évben sem sikerült bajnokságot nyerni, bár a 77 pont az utóbbi 4 évből 3szor elég lett volna, mindegy. Itt vannak a statok, és a gólfelelős. Összejött még az Európai Szuperkupa, ellenben a német nem.

Most elgondolkodtam egy új kihíváson vagy harcba szállok azért a bundás aranyért.
  • zavbal
    én is dobbantottam...Miután mindent mindent behúztam a GFCO csapatával (Bl, Francia kupa,Ligue 1 zsinórban 3-szor,EU szuperkupa Klub-vb) így lemondtam és irány Ausztria.Kisebb csapatot akartam mondjuk másodosztály de végül is Austria Wien lett belőle.A keret nem rossz (Barcelona anyaegyesülettel nem is lehet rossz) az utóbbi évben 5.-ek lettek a 10 csapatos bajnokságban.Remélem idén előbbre jutunk....
    Utley well done...
  • szabii98
    idén én is berobbanok valami nagyobb csapathoz és jajj nekik egy pár éven belül :D:D
  • Darthmushroom
    ezt minden fm-be így volt szokás "nagyok" cserélgették egymást. új patch-be nálam az arsenal szenved meg ahogy nézem külföldi karriereket ott is (pl. 2.évbe kiesnek, nálam első évbe 17. ha jól emlékszem) és wenger még így is minden nagy csapathoz elkerül
  • szabii98
    Mancinit kirúgták a Citynél, Mou meg felmondott a Realnál és helyet cserélnek. aha ok
  • Szycsu
    Én meg úgy nyertem MU-val a BL-ben, idegenben a Lille ellen, hogy két öngólt rúgtak és úgy tudtam fordítani 1-2re. Respect a team-nek! :D
  • Szycsu
    Az e :DD Bitang jó lehet a taktika :D
  • Borzaskutya
    Frankón megy a fradival :D
  • Utley
    A 2014-es VB-n voltak meglepetések.A csoportból nem jutott tovább Brazilia,Olaszország..
    Mi:Messiék ellen zakóztunk 2-1,a másik meccsen Görögök simán lenyomták Új-Zélandot.
    A következő kanyarban a Görögök 2-0-ra kaptak ki Argentína ellen,míg mi 4-1-re vertük Új-Zélandot (0-1-ről fordítottunk)
    Az utolsó körben az X is elég lett volna a Görögök ellen,de mi 3-2-re nyertünk.
    A legjobb 16 között Hollandia ellen látványos focával Steve Morison duplájával nyertünk 2-1-re. (3x rúgtak csak kapura ellenünk a Hollandok és ebből csak 2 találta el valóban is,bár 1x Hennessey nem tudott védeni..)
    A legjobb 8 között a szomszéd Angolok ellen már a 3.percben emberelőnybe kerültünk Wilshere kapott pirosat.Sajna nem igazán tudtunk mit tenni,mert Joe Hart majdnem mindent védett és egy őngóllal hátrányba is kerültünk,de Ramsey a 65.be egalizált és büntetőkkel le is csaptuk őket 3-1-el.
    Az elődöntőbe Mexikó volt az ellenfél,akik a Spanyolokat verték ki a 8 között.
    Itt Dos Santos az 5.be be is vert egy bombát,amit Ochoa potyája egyenlített ki.De 28.ba megint Dos Santos vert gólt.Szerencsére 87.be Ochoa megint lepkézett és a hosszabbítás után tizikkel sikerült nyerni ismét 3-1-re.
    A döntőbe Uruguay következett és itt Morison duplájával 2-1re nyertünk.(Talán a torna legsimább meccsén már 2-0 volt ide és félidőbe 69-31 volt a labdabírtoklás is)
    Tehát 2014-es Világbajnok Wales :)
  • Barnabyka
    Mentesz egyet és kipróbálod az egyik opciót, ha nem tetszik akkor betöltöd a mentést és ott a másik.
  • Szycsu
    FM Base-ről próbálok leszedni logo meg face pack-ot, de a legtöbb már nem is létezik. Beszarok..
  • szabii98
    bassza meg a média, olyan csapatokkal hoz szóba, hogy simán mennék, de szezon közben nincs kedvem kicseszni a csapatommal. Mondjuk most, ez így nagyobb kicseszés, ha itt maradok :D XD
  • Utley
    Vége a VB előtti edzőmeccseknek.Az eredmények lehettek volna jobbak is,de most a tartalékjaimat próbáltam ki.A célunk megcsípni Messiék után a 2.helyet.(Görög,Új-Zéland) a további meccseim.
  • bestGP
    ezek "következetes" dolgok, kb ezekkel probalkozok én is.. nincsenek nagyon elszakadt ötleteim, szeretem a nem szinmetrikus taktikot, ennyi. de mindenesetre lekövetem lépésről lépésre, és beszámolok, köszönöm a választ!
  • Szycsu
    Köszi, most már csak az a kérdés, hogy hová kell bemásolni
  • Zenszkij
    Idegenben told a countert, short passing narrow width. 4-4-2-vel operálj, get stuck in, play through defence, work ball into the box, pass to feet és retain posessiont toljad shoutban. A két full back legyen supporton, a két szélső középpályás meg legyen automaticon. Ha idegenben leuralják a középpályát, az egyik csatárod told be AMC-nek, supportal azt jónapot.
  • bestGP
    1999 óta szinte (nem szinte) minden fmmel (cm) játszok, előbb utóbb pár meccs után belerázódtam általában. na de ez a 13.. mindig interrel kezdek, első probalkozasom az uj adatbazissal (se penz se minosegi jatekosok) - kirugtak kb 3 honap mulva.-. bármilyen taktikot tettem be, de tényleg bármilyet, mindig kapott góllal kezdtem, jobb esetbe kijöttem x re.. utána kezdtem a "normálisssal", snejder citibe 20 milláért, pénz nem lett sokkal több, de legalább a bajnokságban top 3 ban vagyok per pillanat (január van). EL ből kiestem, természetesen, és hihetetlen tényleg hihetetlen, egy attacking very fluid taktika megy(eget), der ahogy visszaállok, gólt kapok. mindegy h idegen v hazai, gólt kapok az esetek 70% ában. nektek milyen taktika működött? ez mindenkinél jelen volt\van ez a krízis? :) előre is köszönöm a replyt.. (januárba jött poli, meg pár takony pénz híján, sérülések folyamatosan jönnek, stankovic,gargano a meccseinek a felén kiállíttatja magát, hiába cautious tackling van.coutinho maradt (még) kuzmanovic nincs,kovacic van,és minden egyéb.)
  • Darthmushroom
    nem, sima 442, amit feyenoord-nál fejlesztettem, bár ott a védelem is működő képes volt :D gondolkodtam h váltok 3142-re vagy 41221-re de végül meggondoltam magam mert még rosszabb lenne, főleg mire megszokják.
  • zyndar
    4-2-4?
  • geo91
    katt