A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Derbyből nagy ugrás lenne.
más:
Lecce 2011-2012
van valami databasem, ami vissza rakja a Leccét a Serie C/1 v Legapro/1-be, kinek hogyan tetszik. Nos, kezdtem velük, de annyira sima volt , hogy képet sem csináltam, értelem szerűen bajnokok lettünk.
2012-2013
Feljutott a csapat a Serie B-be, cél a 4. hely volt, amit sikeresen felülmúltam.
[img=http://www.abload.de/thumb/tabellav5ude.png]
A 27. fordulóban vettük át a vezetést a Parmatól, és ettől kezdve ki sem engedtük a kezünkből azt. A bajnokságot a Piacenza ellen biztosítottuk be, 2 fordulóval a vége előtt.
Átigazolásaim:
Floyd Ayité és Yoann Andreu, ők voltak a legjobb igazolások, Júlio Sergió a Romától jött ugye, ingyen, Vinci és Callelo jó beugrók voltak. Florenzit a kicsikhez igazoltam, de a vége volt kezdő is.
A Copparól is ejtenék néhány szót.
A Pescara ellen kezdtünk, egy sima 2-0 lett az eredmény, majd a Reggiana és az Udinese jött, az Udinese elleni meccs már nem érdekelt, a Reggiana meg még úgy sem :D xD
és végül, kis érdekesség: 1 kapusom volt végig, szerencsére nem sérült meg sosem.
Legjobb időszakban 18-an voltak a felnőtt keretben, legrosszabban 12-en (úgy mentünk meccsre). Kicsit felelőtlen dolog volt, 1 meccset csatár nélkül játszottunk.
Hát ennyi lenne, ez 1 vándor karriernek indult, így lassan el megyek innen, a szerződésem nem töltöm ki, talán még a bentmaradást megpróbálom a Serie Aban.
sry ha hosszú lett xd