A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
1999 óta szinte (nem szinte) minden fmmel (cm) játszok, előbb utóbb pár meccs után belerázódtam általában. na de ez a 13.. mindig interrel kezdek, első probalkozasom az uj adatbazissal (se penz se minosegi jatekosok) - kirugtak kb 3 honap mulva.-. bármilyen taktikot tettem be, de tényleg bármilyet, mindig kapott góllal kezdtem, jobb esetbe kijöttem x re.. utána kezdtem a "normálisssal", snejder citibe 20 milláért, pénz nem lett sokkal több, de legalább a bajnokságban top 3 ban vagyok per pillanat (január van). EL ből kiestem, természetesen, és hihetetlen tényleg hihetetlen, egy attacking very fluid taktika megy(eget), der ahogy visszaállok, gólt kapok. mindegy h idegen v hazai, gólt kapok az esetek 70% ában. nektek milyen taktika működött? ez mindenkinél jelen volt\van ez a krízis? :) előre is köszönöm a replyt.. (januárba jött poli, meg pár takony pénz híján, sérülések folyamatosan jönnek, stankovic,gargano a meccseinek a felén kiállíttatja magát, hiába cautious tackling van.coutinho maradt (még) kuzmanovic nincs,kovacic van,és minden egyéb.)