104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Magyar Bajnok a Ferencváros a 2014-15-ös szezonban!
Pfúúú, ilyen szezonom se volt még, utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cim sorsa. Egész végig stabilon mentünk a Győrrel az első helyeken, féltáv környékén átvettem a vezetést és folyamatosan elől maradta, sorban húztam be a meccseket, de a Győr is. Aztán idő közben a Zete surranópályán beelőzte a győrieket és feljött második helyre. Én pedig a végén hihetetlen összeomlást csináltam, kijött a fáradtság is talán, hisz kb az egész szezont 16 játékossal nyomtam le nagyjából.
A Zete adott pedig lehetőséget, bukdácsolt, de amikor nyernem kellett volna pl. akkor a Siófok (!!!) otthon 2-0-ra megver, úgy hogy 20-4 a lövési arány. A Kaposvár ellen meg ekkor estem ki a kupából is, idegenben 3-2es vereség, otthon meg egy sovány 1-1
A Sió elleni vereségkor átvette a Zete a vezetést, utolsó fordulóban 1 ponttal előttem voltak, én meg a tökutolsó Egerrel játszottam.
3-1re behúztam a meccset, az MTK megverte a ZTE-t és csak összejött :)
A tavalyi borzalmas ötödik hely után, amikor a kispad is mozgott alattam, ez most hihetetlen nagy öröm.
Gólkirálytt nem tudtam adni a ligának, pont egy újpesti néger vitte el a cimet.
Viszont 8 játékos is van, aki 5 gól felett termelt, csapat szinten jók voltunk, 70 gól fölött lőttünk a bajnokságban.
Jövőre egyértelmű cél a cimvédés és a kupát is illene már elhóditani.
Teljesen jó helyzetben vagyok, mert nem kell tulképpen senkit se vennem. Kölcsönből jön vissza pár jó játékosom, akik szerencsére végigjátszották a szezont, illetve a mostaniak rengeteget fejlődtek az év során.
Szokás szerint nagyon fiatal a keretem, meglátom mire lesznek képesek a srácok a Sampion Ligában. -
StillAwesome #88723 Szerintetek Vagner Love megér 20 milliót? Aston Villába néztem ki, mert kell egy komoly csatár a BL-re. (FM12) Elöző szezonban 7.92-es átlagstattal igen felhívta magára a figyelmem. -
Neoncsoves #88722 Még 2 óráig 8 euro a Steamen az FM13! -
Akkor vissza a 2012-höz: ott tartottam hogy 2057 és Austria Wien.Nos onnan lemondtam (5 bajnoki cím 4 kupa és egy EL elődöntő), így új csapat után néztem.Nos ez gyorsan meg is lett, mégpedig a skót második ligában lévő Queen of the South.Igazolási keret nincs, fizetési keret túllépve, cél a feljutás.Jó lesz ez.... -
Persze, hogy csinálok, csak jussak el féltávig vagy toljam le az első szezont. Fradira én is kíváncsi vagyok :D Mikor velük toltam (rendes db, nem nyúltam hozzá) 3. szezonban már el csoportból majdnem továbbmentem, aztán a szezon végén/4. elején tönkre ment a mentés, így húzott fel.... Majd meglátjuk mire megyek a Swindon-nal :D -
korbin555 #88719 Egy ideje csendben voltam,de szorgalmasan dolgoztam.
Magabiztos 4-0 győzelem Bulgária ellen,és megcsináltuk a (majdnem)lehetetlent.Már a VB-selejtezőt is csak rájátszásban
vesztettük el Ukrajna ellen.Épül az új 14 ezres Nemzeti Stadion is.35.hely a világranglistán,EB szereplés-elégedett vagyok.
Most egy hónap szünet(civ5 BNW)aztán friss erővel folytatom.
http://kepkezelo.com/images/k6o297y9c3zxsl1r6fq7.png -
Valladolid #88718 nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) -
Erre mindig én válaszolok általában: Alt+F9 a bűvös kombó a kép pedig a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2013 (vagy 2012)/screenshots mappába kerül.
Más: talán ma bepótlom a 13-as beszámolót 3 szezonnal vagyok adós viszont elkapott a 2012 ismét szóval lehet egy kicsit félreteszem és keresek egy kisebb görög vagy skót csapatot...
Hajrá Szycsu grat a Blackburnhöz a Debrecenhez (Intert ütni nem semmi) és a Colchesterhez is! -
Valladolid #88716 Sziasztok! :) azt szeretném megkérdezni hogy újra lett rakva a gépem xp-ről win7-re de amikor képet akarok csinálni csak az asztalt fényképezi le :s gépemmel van a probléma vagy win7 esetén valahogy máshogy kell esetleg fényképezni nem print screen-el?
Szicsu későbbiekben ha lehet teszel fel beszámolót? :) imádom az ilyen apró csapatokat nézni ahogy feljutnak a fellegekbe a Fradiről meg no comment
Fradiról is ha lehet karrier beszámolónál (ha lesz) egy két szót írj :D szeritem megveszik fél Africát
-
Grat!
Más: 1 meccs után beleuntam a fanolásba. Nem éreztem magaménak a mentést, miután beállítottam a sugar daddy-t a fradinak, 500 millió eurót kezdőtőkének, 200 millió igazolás. Azt igazoltam, akit nem szégyelltem... Első bajnoki után meguntam. Így, kezdtem egyet az angol 4. osztályú Swindon-nal (eddig jó a felkészülési időszak). Kis fail, hogy valamiért nem vette ki az adatbázis változtatását, pedig kinyomtam, így a fradinak van 500 milliója meg 9500-as reputációja. Még érdekes is lehet, mire viszik :D
Elrontottam Facundo Ferreyra leigazolását (eljött volna az angol negyedosztályba, ASD), mert pár játékosra már tettem ajánlatot és 1-2nek már szerződést is kínáltam, így nem tudtam megadni azt, amit kért fizunak, pedig alap esetben, ha másnak éppen nem folyik az ügye, akkor a dupláját is tudtam volna adni. Walk away. Kinyomtam a többi játékost is. Megint bekínálom a játékosért a pénzt (részletre, persze), erre most meg nem akar velem szóba állni, pedig ilyenkor nem szoktak pampogni, máskor is bejátszottam már ezt, hogy megint újra ajánlat, újra szerződés és mégis aláírnak. Hát, most nem... :D Mindegy, a keret szerintem elég erős ahhoz, hogy a 4. osztályt megnyerjük, de gondolom jövőre semmi pénzt nem kapok majd, úgyhogy nyáron igencsak kúpárkodni kell, hogy szerezzek jó játékost. Röviden ennyi, majd még jövök. -
Amúgy sziasztok, és gratulálok mindenkinek az elért eredményekhez!
Amúgy a 2012-es FM-ben 2017-ben járok a Blackburn csapatával. -
Az első mérkőzésen bűn rossz játékkal, hazai pályán, helyzet nélkül kaptunk ki 1:0-ra egy végig nyomást gyakorló, kiválóan játszó Dortmund ellen. Ennek megfelelően nem sok esélyt láttam a visszavágóra, mert idegenben nem vagyunk valami acélosak, a németek ráadásul a 2. helyen állnak a Bundesligában, mi pedig csak a 6.-on Angliában.
Azért, hogy ne teljesen feltett kézzel álljunk ki egy ilyen meccsre, kicsit védekező csapatot állítottam össze. A két szélsőm visszavontam, a középpálya két szélén játszott, a fiatal Masson pedig visszavont csatárként, támogató szerepkörben lépett pályára. Hogy ne szakadjon szét a középpálya és a csatársor, arról a középpálya közepén játszó Ilicic gondoskodott, aki támadó szerepkörben futballozott.
A kezdőcsapat: Smithies - Chukwu, Andrews, Evans, Néry - N'Zonzi - Vukcevic, Ilicic, Henderson - Sturridge, Masson
Hatalmas meglepetésre az elejétől kezdve mi uraltuk a játékot, sőt helyzeteink is voltak, de sajnos kimaradtak. Egészen a 40. percig, amikor a csapat erősségének számító szögletből Evans bebólintotta az egalizáló gólt! A szünetben 1:0 ide, összesítésben 1:1. A második félidőben egy védelmi hibából ismét betaláltunk, a csereként beálló Rochina erőteljes lövését a rosszul helyezkedő dortmundi kapus éppen Masson elé ütötte, aki köszönte szépen és 15 méterről az üres kapuba rúgta a labdát. Pár perccel később ismét a francia tinédzser villant, egy kiugratással ügyesen kilépett a védők gyűrűjében, majd a kilépő Zieler mellett a kapuba gurított. Ezzel eldőlt a továbbjutás. Gratulálok a csapatnak!
Masson 18 éves korára hihetetlen potenciállal rendelkezik, idén 26 meccsen 13 gólt szerzett, és még csak 18 éves! A Barcelona megkörnyékezte, de nem eladó!
(na, vajon jó lesz-e kép... :D)
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/7/11/a1_2013_7_11_c8yca2j356_tn.jpg] -
Debrecen első év.
Kiestem a BL selejtezőn, viszont annál kellemesebb meglepetés volt az EL rájátszás.
http://imagerz.com/QFdDWlxQBVE
Elég kemény csoportba kerültem.
http://imagerz.com/QFdDWlxQBV4
Bocsi a linkelés miatt de új vagyok és nem enged url-t beszúrni.
Köszi hogy megnézted.
-
Gerdzso #88711 * nem linkbe
ui.: még reggel van "13:23" :D , kéne egy szerk gomb -
Gerdzso #88710 fakk már megint linkbe tettem... sry
KÉP -
Gerdzso #88709 Az ezelőtti kép nem lett jó, amúgy az első kupa az micsoda? :D
-
Hunor1 #88708 bocs a láma kérdésért(de ez az első fél idényem...) ha meccs előtt a játékosok kondíciója 97-100 %-os akkor ugye az azt jelenti hogy az erőnlétük rendben van? Illetve a match fit pedig azt hogy mennyire van játékban az ember ? Így akik alíg jutnak játékba (mert a padon ülnek vagy nincsenek nevezve a meccsre) azoknál csak kb. 60% on áll a mutatójuk. -
Gerdzso #88707
Na ez az év kegyetlen jó, egyben kegyetlenül kemény is volt! Mindent megnyertem amit csak lehetett. :) 106 ponttal vittem a bajnokságot. :) Zsinórban 3x nyertem BL-t. :D
-
kombány #88706 hogy ezek a mai futballisták milyen mohóak
leigazoltam a matát juliusban szeptember 12.-én meg már azt hallom hogy új szerződés kéne neki mert unhapy lesz
kiváncsi lennék mire verte el 1 honap alatt a 3 milla aláirási lovét na meg a 4 heti fizuját drogra meg qurvára?
jah meg olyan volt már valakinek hogy 2016 ban vagyok eb van meg még vmi u20 akárhányas kupa is 15 emberrel mentem edzőtáborozni mert a fele csapat 25 alatt van és kb 3 héttel az első mecs elött jöttek vissza és felkinálta hogy beállitsam hogy mennyi időt játszanak vállogatotban viszont állitani nem tudtam de tovább engedett lépni vagy ez vmi bug lehet?
-
hNeo2 #88705 én azt javaslom másoknak is, hogy 1-2 szezonig az elején nézd végig a meccseket. minden meccsen derítsd ki az ellenfél taktikáját, és zúzd szét azt.
természetesen azonnal el kell kezdeni nézelődni olcsó tehetséges ifik után, szerb, afrikai, brazil... 1 szezon után mindig találsz.
állítsatok be minden meccsre speciális szöglet és szabadrúgás taktikát!
ki foglalkozik azzal hogy egy alacsony megy hátra szögleteknél fejelni? na ugye! pedig fontos. vessz el a részletekben, és jönni fognak az eredmények. -
Gerdzso #88704 FA Kupában 4-1 re nyertem az elődöntőt a Chelsea ellen úgy hogy nem lőttem gólt xD -
Zenszkij #88703 vedd le az edzésintenzitást, igazolj jobb gyúrókat -
Én is azt tudnám javasolni, hogy kezdj először egy olyan nagy csapattal, akihez kedved is van és viszonylag tényleg nagy csapat. 1-2 szezon alatt (vagy még hamarabb) ráérzel majd mindenre, onnantól meg nincs megállás. -
banyai2000 #88701 Sziasztok! Nemrég kezdtem el játszani az FM2013-al és nagyon tetszik . Leszedtem kiegészítőket és kezdtem is az AC Milannal egy karriert . Az elején nagyon jól ment,de elkezdődtek a sérüléshullámok és most egyre jobban esünk visszafelé . A bajnokságban még a 3.helyen vagyunk,de a BL-ből még a csoportökrben egy nagyon kemény csoportból kiestünk és a kupa negyeddöntőjében is kiestünk a Chievo ellen . Jelenleg 18 játékost tudok bevetni mindössze és még csak Január 20.-a van . Hogy tudnám megállítani a sérülés hullámot ? -
Gerdzso #88700 Az mennyit segít egy fiatal játékosnak hogy ha megkérek valakit hogy oktassa? -
Solt #88699 Szia!
A banner alatt található "Taktikai kézikönyv" segíteni fog! ;) -
Zenszkij #88698 A kulcs a nevelés, vegyél nagy potenciájú játékosokat olcsó pénzért és neveld ki őket. Továbbá javasolnám, hogy kezdj egy nagy csapattal, hogy betanuld a játékot és ráérezz a siker ízére. -
Zolika60 #88697 Sziasztok!
Ritkán írok ide, de olvasni minden nap olvasom a kommenteket! A 12-vel játszom, de veletek ellentétben én még sosem értem el sikereket (a kiesés elkerülésén kívül). Az életben is edző vagyok, de rájöttem már régen, hogy a játékban sok minden másképp alakul, mint az életben! Ezzel nem is lenne baj :) Viszont totál kudarcként élem meg, hogy ebben a játékban nem tudok maradandót alkotni! Más játékok ízére előbb-utóbb rákapok, de ezzel nem megy...és nem tudom az okát! Most kezdtem egy új mentés! Munkanélküliként kezdtem, majd 2 hónap múlva leültem a Valladolid kispadjára! Elég hullámzó a teljesítmény, szerintem a kívánt célt itt sem fogom tudni elérni! Eddig a Nice-val voltam és a 15-16 hely környékén landoltunk minden szezon végén :/
Azokat a csapatokat szeretem ahol van kihívás. A Valladolid fel akar kerülni és a 18. (!!!) helyen vettem át őket! Most a 16-ok vagyunk....5 meccs alatt 2 hely előre! Karcsú! Messze a tabella eleje...
Szóval kezdem hitemet veszteni! :) Tudom, hogy minden csapat, minden GM más és más, de gondoltam kiírom a bánatom a háborús bajtársaknak :D
Köszi, hogy meghallgattatok :)
Sok sikert mindenkinek!!! -
Akkor igen, a lényeg ugyanaz. -
Igazad van, tényleg azt jelenti. Végigmentem mindegyik fülön és nem volt másik. A lényeg ugyanaz. -
Nem, ez azt jelenti hogy "megfontolom hogy beválogatlak a következő meccsre". Na meg gyanítom hogy a többi fülön van más opció is. -
Még csak a 10. forduló, de azért na
-
Na erről beszélek, mikor azt mondom, hogy a különböző kommunikációt fejleszteni kellene. Felhív a csapat nélküli Dawson, aki utoljára 2 éve játszott tétmeccset, hogy akkor most lesz-e még válogatott és csak azt tudom, neki mondani, hogy persze kövi meccsen beválogatlak... -
Megoldódott azóta a probléma az editorral. Kösz azért! -
Ott a 48 hónapos törlesztő. 0 pénzért is el lehet hozni, csak az agent fee-t meg a loyality-t kell kifizetni zsebből -
Az alap csinálja. Lehet azért mert fent van az RTE? -
StillAwesome #88688 FM 12-ben Cassano-t érdemes elhozni az első év közepén 4 millióért? Aston Villával vagyok, és féltávnál 3. helyen állok, viszont Bent elég hadilábon áll a gólszerzéssel, Delfuneso meg elmegy.. Cassano azért jött képbe, mert összeveszett az edzőjével, így átadón van. Röviden: Kellene egy biztos gólvágó előre, de pénzem már csak 4-5 millióm maradt, mert Fellaini/Verratti páros lehúzta a kasszát. -
korbin555 #88687 Ez a font resources valami unique ID(egyedi azonosító)tehát tuti,hogy ezért fizetni kell. -
korbin555 #88686 Az editorral be lehet állítani,most néztem meg.Club-finances-general.Sugar Daddy-nél beállítod azt hogy
foreground,majd bepipálod az increases starting finances-t.De feljebb alaptőkét is beállíthatsz.
Az RTE meg ha jól tudom,már két éve fizetős. -
Ez az, most már az sem indul (nem tudom mi baja lett, nem is használtam). Font Resource-t nem talál, de az micsoda?