A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Grat!
Más: 1 meccs után beleuntam a fanolásba. Nem éreztem magaménak a mentést, miután beállítottam a sugar daddy-t a fradinak, 500 millió eurót kezdőtőkének, 200 millió igazolás. Azt igazoltam, akit nem szégyelltem... Első bajnoki után meguntam. Így, kezdtem egyet az angol 4. osztályú Swindon-nal (eddig jó a felkészülési időszak). Kis fail, hogy valamiért nem vette ki az adatbázis változtatását, pedig kinyomtam, így a fradinak van 500 milliója meg 9500-as reputációja. Még érdekes is lehet, mire viszik :D
Elrontottam Facundo Ferreyra leigazolását (eljött volna az angol negyedosztályba, ASD), mert pár játékosra már tettem ajánlatot és 1-2nek már szerződést is kínáltam, így nem tudtam megadni azt, amit kért fizunak, pedig alap esetben, ha másnak éppen nem folyik az ügye, akkor a dupláját is tudtam volna adni. Walk away. Kinyomtam a többi játékost is. Megint bekínálom a játékosért a pénzt (részletre, persze), erre most meg nem akar velem szóba állni, pedig ilyenkor nem szoktak pampogni, máskor is bejátszottam már ezt, hogy megint újra ajánlat, újra szerződés és mégis aláírnak. Hát, most nem... :D Mindegy, a keret szerintem elég erős ahhoz, hogy a 4. osztályt megnyerjük, de gondolom jövőre semmi pénzt nem kapok majd, úgyhogy nyáron igencsak kúpárkodni kell, hogy szerezzek jó játékost. Röviden ennyi, majd még jövök.